Publicēt atbildi

Re: Mobilo telefonu tēma

02. Oktobris 2012, 13:09

Ak Tad Tu par to....

Nu nez, Desire HD ir WiFi Hot Spot opcija, dēļ kuras man Lattelecom WiFi ir lieks. Viss darbojas un savienojas ar PC pāris sekunžu laikā.

02. Oktobris 2012, 13:13

Sicram, nu kur jūs tās cenas ņemat??? LMT iPhone jau sen, sen maksā 1 Ls un 3 Ls mēnesī nomaksa uz 2 gadiem. Tātad, 2 gadu "līzinga" maksimālā cena ir 73 Ls. Domāju, ka apmēram tāda ir reālā jebkura viedtālruņa cena — visi laimīgi, visiem peļņa, pārējais ir ķeršana uz muļķi.

02. Oktobris 2012, 13:17

Misters X rakstīja:Ak Tad Tu par to....

Nu nez, Desire HD ir WiFi Hot Spot opcija, dēļ kuras man Lattelecom WiFi ir lieks. Viss darbojas un savienojas ar PC pāris sekunžu laikā.

WiFi šajā gadījumā neder, pie telefona nepieslēgsi veselu auditoriju un tāds savienojums nebūs stabils, kā arī lieki noslogosi bateriju, bet paralēli normāli nenosinhronizēsies citas lietas. Tas arī ir iPhone, bet šī funkcija derīga tikai tad, kad kaut kāds pārpratums ar normālu risinājumu. Vai tad tagad vispār ir kāds telefona aparāts bez WiFi Hot Spot???

02. Oktobris 2012, 13:18

Misters X rakstīja:Internets telefonā caur pakaļu ? Kā ? :O

HTC ir Mobile Network defaultā, kad pieejams ir open WiFi, pats atslēdz Mobile un lieto WiFi. Arī sinhronizācija ar Gmail un Google darbojas ideāli. Vienīgais, kur kurnu, ir šī zonas problēma, citādi HTC man ir ideāls Iphone aizstājējs par samērīgu cenu.

Tas tev ir viens tāds modelis laikam. Man tādas lietas nav bijušas ne ar vienu no HTC, kas man ir bijis ģimenē.
Dažiem One X esot problēmas ar Wifi antenu. Manam tipa nav.
Katram modelim kaut kas slikts ir atrodams. Tas pats taču ir ar mašīnām.

Ābolu veikala cena 4S ar 32GB ir 599 lati. HTC One X (tādi paši tehn. dati) cena ir 420ls.

02. Oktobris 2012, 13:21

Mizx rakstīja:Sicram, nu kur jūs tās cenas ņemat??? LMT iPhone jau sen, sen maksā 1 Ls un 3 Ls mēnesī nomaksa uz 2 gadiem. Tātad, 2 gadu "līzinga" maksimālā cena ir 73 Ls. Domāju, ka apmēram tāda ir reālā jebkura viedtālruņa cena — visi laimīgi, visiem peļņa, pārējais ir ķeršana uz muļķi.

No kurienes tādas cenas? Vēl šobrīd par iPhone ir mēneša maksa 18-20 lati ar 0 pirmo iemaksu. Tikko paskatījos lmt mājaslapā. Tev ir pieejamas kādas insaideru cenas?

02. Oktobris 2012, 13:27

20 Ls jau vēl būs lēti, kaut kādu tur 3s vai 4s versiju iegādes programmas iekš LMT bija par 30 Ls/mēnesī.

Tas ir - 30x24= 720 Ls divos gados :O

Pieļaujot, ka LMT ļoti labi spiež iepirkumos cenu lejā, pašizmaksa varētu būt zemāka par Ls 500.

Tas nozīmē, ka atdāvinam LMT vismaz 220 LVL tikai par to, ka drīkstam izmantot viņu pakalpojumus :mhihi:

P.S. Citās ES valstīs ir 0 EUR iemaksa- 2 gadi līgums ar minimālo summu kas jāmaksā- 25 EUR. Feel the Difference.

02. Oktobris 2012, 13:29

Mizx rakstīja: WiFi šajā gadījumā neder, pie telefona nepieslēgsi veselu auditoriju un tāds savienojums nebūs stabils, kā arī lieki noslogosi bateriju, bet paralēli normāli nenosinhronizēsies citas lietas. Tas arī ir iPhone, bet šī funkcija derīga tikai tad, kad kaut kāds pārpratums ar normālu risinājumu.

Es laikam sāku nespēt izsekot šiem faktiem.

Ja tu pieslēdz telefonu pie datora ar USB un iedod tam internetu tādā veidā, tad tā tiek pie interneta viens dators. Ar hotspot var tikt daudzi. Cik stabili, pārbaudījis neesmu, bet uz vienu aparātu iet labi. USB internetam draiveri datoram tāpat kaut kādi ir vajadzīgi, jo telefonu kā modemu Windows neatpazīst. iOS gan jau atpazīst savējo, bet es sapratu, ka osim nozīmes nav un iPhone dod visiem un bez problēmām. Par to es šaubos. Ar hotspot gan jā, bet ne caur USB.

02. Oktobris 2012, 13:30

Renoir rakstīja:Ābolu veikala cena 4S ar 32GB ir 599 lati. HTC One X (tādi paši tehn. dati) cena ir 420ls.

??? Kaut kāds pārpircējs, iPhone tiek izplatīts TIKAI KOPĀ AR PIESLĒGUMU, attiecīgi kaut vai 1599 lati vai 11599 lati — tā ir idiotu meklēšana, un viss!!! Tāda ir politika. Ja es piedāvāšu jaunus ar garantiju par 799 Ls, tad teiksi, ka iPhone Latvijā maksā 799 Ls? Tak nē... Man līgumā iPhone "aizbēgšanas" cena ir kaut kādi 500+ Ls, tā ka tur jau kāds vārās un LMT (nevis kādam citam) vienīgajam ir iPhone izplatīšanas tiesības Latvijā, attiecīgi visi par tiem 500+ atpērk par pavisam citu vērtību ievestus aparātus. Priekš iPhone NAV veikala cenas, bet IR TIKAI pieslēguma cena, viss cits ir no pirksta izzīsts.

02. Oktobris 2012, 13:37

Misters X rakstīja:20 Ls jau vēl būs lēti, kaut kādu tur 3s vai 4s versiju iegādes programmas iekš LMT bija par 30 Ls/mēnesī.

Tas ir - 30x24= 720 Ls divos gados :O

Pieļaujot, ka LMT ļoti labi spiež iepirkumos cenu lejā, pašizmaksa varētu būt zemāka par Ls 500.

Tas nozīmē, ka atdāvinam LMT vismaz 220 LVL tikai par to, ka drīkstam izmantot viņu pakalpojumus :mhihi:

P.S. Citās ES valstīs ir 0 EUR iemaksa- 2 gadi līgums ar minimālo summu kas jāmaksā- 25 EUR. Feel the Difference.

Minimālā summa LMT noteikti ietver arī sarunas un datus, jo es minēju maksu par pliku daiktu. Tam vienmēr jāpieskaita tarifu plāns un datu plāns. Kas LMT joprojām ir dārgāki kā jebkuram citam.
Es nesen skatījos LMT cenas telefoniem, kas izrādījās ievērojami lētākas par Bite vai T2, bet tā kā tarifu plāni LMT vienmēr ir bijuši dārgi un mūža pieredze ar viņiem nekādas reālas atlaides nevienam nedod, tad to telefonu lētumu efektīvi kompensē ikmēneša maksas starpība.

02. Oktobris 2012, 13:39

Renoir rakstīja:
Mizx rakstīja:Sicram, nu kur jūs tās cenas ņemat??? LMT iPhone jau sen, sen maksā 1 Ls un 3 Ls mēnesī nomaksa uz 2 gadiem. Tātad, 2 gadu "līzinga" maksimālā cena ir 73 Ls. Domāju, ka apmēram tāda ir reālā jebkura viedtālruņa cena — visi laimīgi, visiem peļņa, pārējais ir ķeršana uz muļķi.

No kurienes tādas cenas? Vēl šobrīd par iPhone ir mēneša maksa 18-20 lati ar 0 pirmo iemaksu. Tikko paskatījos lmt mājaslapā. Tev ir pieejamas kādas insaideru cenas?

Nav nekādas insaideru cenas, paņēmu parastu piedāvājumu jebkuram. Šobrīd iStyle pieslēgumā dala par 0, mēneša maksa 0, tikai jāizvēlas pieslēguma maksa no 24,79 mēnesī (Pēc loģikas daļa gan jau ka ir par datiem, daļa par dzelžiem), pieslēgumam Brīvība tas pats no 22 Ls. gan jau var vēl ko izdevīgu sakombinēt, jo pats, kad pirku, man būtu it kā jāņem viens pieslēgums, bet parēķināju, ka labāk izvēlēties vēl citu, kas tieši man sanāktu izdevīgāks komplektā ar telefonu. Principā, ja negribētu internetu un žmiegtos ar sarunām, tad varētu tobrīd paņemt kaut kādu "Mūsējie" par 4 Ls, man būtu iPhone, no kura es zvanītu tikai mammai un internetu lietotu tikai pieslēgtu datoram vai kur WiFi.
Publicēt atbildi