02. Oktobris 2012, 10:41
02. Oktobris 2012, 10:47
Renoir rakstīja:Runājot par programmām, apple taču arī ir vesels lērums visādu appu. Tikai, cik saprotu, tur vairāk ir pa maksu, jo visa apple filozofija ir naudas kāšana jebkurā iespējamā veidā. Dzirdēju, ka, lai kļūtu par apple app developeri, ir jāmaksā gada maksa, lai tiktu klāt īpašai interneta videi, kurā tu vari kaut ko uztaisīt. Maksa esot diezgan jūtama. Man tas šķiet absurdi.
Maksātāju/fanātu netrūkst
02. Oktobris 2012, 11:03
02. Oktobris 2012, 11:18
Misters X rakstīja:tur jau tas stress, ka nav laika stiept to aparātu uz remontu un tajā pašā brīdī domāju, kāpēc mūsdienu tehnika tur vidēji 2 gadus un tad rodas vēlmes to mainīt uz jaunāku ?
Tad atradīsies laiks ne tikai telefona uz remonta aizvešanai pasākumam vien .gif)
02. Oktobris 2012, 11:32
Renoir rakstīja:laba ir visu Apple ierīču sinhronizēšana. Viņi jau grib, lai cilvēki sapērk pēc iespējas vairāk to viņu labo, bet nesamērīgi dārgo produktu. Ar tādu vienu daiktu īpašumā cilvēks jūtas nepilnīgsUn tad vajag apple tv un ko tur vēl ne.
Beigās skaties, esi iekļuvis tādā kā sektā, kurai tu visu laiku pārmaksā un sāc vēl sludināt viņu taisnību citiem un noliegt citas "reliģijas". Tas laikam ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc man apple nepatīk.
Runājot par programmām, apple taču arī ir vesels lērums visādu appu. Tikai, cik saprotu, tur vairāk ir pa maksu, jo visa apple filozofija ir naudas kāšana jebkurā iespējamā veidā. Dzirdēju, ka, lai kļūtu par apple app developeri, ir jāmaksā gada maksa, lai tiktu klāt īpašai interneta videi, kurā tu vari kaut ko uztaisīt. Maksa esot diezgan jūtama. Man tas šķiet absurdi.
02. Oktobris 2012, 11:42
02. Oktobris 2012, 11:52
Misters X rakstīja:Nezinu gan, vai 600 LVL par mobīlo telefonu (es atvainojos, PAR TELEFONU!) ir adekvāti un pareizi.
Lai kā Jūs te dziedātu slavas dziesmas, viss tas pats, tikai krietni lētāk un ātrāk ir pieejams ar HTC un Samung, pat vēl labāk un plašāk. Jā, Nokia cīnās un nesaprot īsti virzienu vēl, bet nu gan jau būs labi arī tur.
Protams, pieprasījums un cenošana ir 9. klases jēdzieni, bet nu manuprāt jau vien fakts par to, ka Latvija nav iekļauta kaut kādās tur Apple mārketinga un tirdzniecības programmās, rada konkrētus apstākļus, lai man pat i prātā nenāktu domas par šī uzpūstā un pārspīlētā brenda iegādi.
02. Oktobris 2012, 12:12
02. Oktobris 2012, 12:46
Misters X rakstīja:Internets telefonā caur pakaļu ? Kā ?![]()
HTC ir Mobile Network defaultā, kad pieejams ir open WiFi, pats atslēdz Mobile un lieto WiFi. Arī sinhronizācija ar Gmail un Google darbojas ideāli. Vienīgais, kur kurnu, ir šī zonas problēma, citādi HTC man ir ideāls Iphone aizstājējs par samērīgu cenu.
02. Oktobris 2012, 13:04
Misters X rakstīja:Internets telefonā caur pakaļu ? Kā ?![]()
HTC ir Mobile Network defaultā, kad pieejams ir open WiFi, pats atslēdz Mobile un lieto WiFi. Arī sinhronizācija ar Gmail un Google darbojas ideāli. Vienīgais, kur kurnu, ir šī zonas problēma, citādi HTC man ir ideāls Iphone aizstājējs par samērīgu cenu.