01. Oktobris 2012, 14:43
Misters X rakstīja:ir tik traki ar to WM 8 ?
01. Oktobris 2012, 15:33
01. Oktobris 2012, 16:38
Misters X rakstīja:Kádas jaunas opcija sir HTC Sense ?
tad sanāk, ja ignorējam Iphone 5, tad atliek atkal tikai Samsung un HTC.
01. Oktobris 2012, 17:27
Mizx rakstīja:2) HTC baterijas var izmest miskastē — tie jau kļūst par stacionārajiem telefoniem uz vada. Tiesa, man zināmie Samsung arī pēc gada lietošanas ir jālādē biežāk kā reizi diennaktī.
01. Oktobris 2012, 17:33
Misters X rakstīja:Kádas jaunas opcija sir HTC Sense ?
tad sanāk, ja ignorējam Iphone 5, tad atliek atkal tikai Samsung un HTC.
01. Oktobris 2012, 19:41
01. Oktobris 2012, 21:31
Renoir rakstīja:Mizx rakstīja:2) HTC baterijas var izmest miskastē — tie jau kļūst par stacionārajiem telefoniem uz vada. Tiesa, man zināmie Samsung arī pēc gada lietošanas ir jālādē biežāk kā reizi diennaktī.
Nevaru piekrist bateriju švakumam. Mans HD2 vēl pēc 2 gadiem turās samērā braši. Jāatzīst, ka ar Androidu sanāk ātrāk bateriju izrīt tukšu kā iepriekš ar Windows. Tomēr nekas slikts tai noticis vēl nav. Manuprāt, pat īpaši īsāka tā palikusi nav. Just nevar. Es jau arī tos devaisus lietoju to tā, ka nevar smagi neēst. Waze, iGo, torrenti, endomondo, citreiz video, bieži foto, auto sync ar google, u.c. Ja pirmos četrus neaiztiek, tad One X arī man iet gandrīz trīs dienas. Ja vēl atslēdz auto sync, tad vēl varētu šo to iegūt, bet es jau to aparātu nepirku, lai lietotu kā Just 5.
Cilvēki, kuriem ir iPhone mūsu birojā, tomēr dažādi atsaucas par bateriju ilgumu. Ar garu bateriju lielās tikai tie, kas to aparātu vienkārši tur uz galda vai kabatā. Un tas arī ir līdzīgi ar Samsunga 3. galaktiku.
Kas dara visu ko, neko dižoties nevar - viena vai divas dienas max.
02. Oktobris 2012, 08:20
Jauna telefona iegāde nav tik elementāra, kā " nopirkt Mercedes-Benz"
Baterija salīdzinoši HTC tur vismazāk. Samsung šoreiz "uzvar" dizaina ziņā, gan arī baterijas "dzīvotspējā". Par dizainu arī katram būs savs viedoklis. Ja Zigmārs pilnīgi noliedz iPhone izvērtēšanu, tad laikam tas būs tikai stereotips. Es arī ilgi neatzinu iPhone kā tādu, līdz brīdim, kamēr sāku to lietot. Gari nerakstīšu, bet iPhone tomēr ir "galvas tiesu" augstāks par Android un Windows OS operētājsistēmu telefoniem.
Un vēlams, lai telefons nebūtu vairākas reizes dienā "jārestartē" ,lai tas darbotos vispār. Viss pārējais ir pakārtoti. Ar Andriod OS var spēlēties, ka "maz neliekas"
Vai tas ir vajadzīgs? iOS arī ir daudz APPS ,ko var instalēt bez maksas un pirkt par ļoti saprātīgu maksu ( 1-2 USD). Palasot forumos, daudz iPhone lietotāji "brēc" par to, ka pēc jaunās iOS atjaunināšanas, baterija vairs netur tik ilgi, cik tas bija iepr. Tas tā var būt, ja vienlaicīgi grib lietot visu uz telefona uzinstalēto "drazu". Pats nesūdzos. Baterija tur labi. 2-3 dienas. Protams viss atkarīgs no telefona lietošanas. Bateriju var "nosēdināt" pat dienas laikā
Bet pats patīkamākais, ko var gūt no iPhone lietošanas, ir visu Apple ierīču sinhronizācija: telefons-dators-iPad...... nekad netiks palaists garām neviens e-pasts, SMS, MMS, Note, kalendāra ieraksts ,utt. Varētu pat teikt, ka ideāli strādā iCloud + iPhoto automātiski sinhronizēs visas fotogrāfijas ar citām "sapārotām" ierīcēm. Ļoti ērta attālināta piekļūšana datiem. Telefona maiņas gadījumā pat nepazudīs neviens "komats" Apple "backup" sistēma darbojas nevainojami.
Diemžēl par komfortu ir jāmaksā!
02. Oktobris 2012, 09:20
Un tad vajag apple tv un ko tur vēl ne.
02. Oktobris 2012, 09:49