Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 23:54

24 September 2010 22:10:48 Misters X rakstīja:
Man atkal ir ļoti labi tarifi no LMT,starp savējiem numuriem par brīvu utt.
kā nekā vairāk kā 10 gadus klients un svarīga ir stabilitāte.

man bija kaut kaadas 7 liimenja atlaides. nemaz nezinaaju, ka ir izdeviigaaks piedavaajums. shie jau neinformee, ja cilveeks neseko - seezh un neko nedara un maksaa, kjipa lai seezh,
panjeemu 20 ls meenesii vienotais (laikam) saucaas tarifs, runaa cik gribi uz jebkuru mobilo tiiklu un lattelecom, kaut kaadas 1400 minuutes meenezxii - man +/- 800 parasti sanaak.
agraak bija uz 40 lvl ar taam liimenja atlaideem..

Mobilo telefonu tēma

25. Septembris 2010, 07:45

25 September 2010 00:47:05 aldjuha rakstīja:
24 September 2010 21:54:42 Ome rakstīja:
iPhone vispār neuztveru nopietni. Tas nav telefons, tas ir vijebons. Pie tam, padārgs vijebons. Jo par vijebonu tomēr jāmaksā.

Par Nokia - tā tomēr ir pārbaudīta vērtība, nosvērta kvalitāte.

man bija tas pirmais subsideetais ifons par latu no lmt. bija divas dienas. velaak druskai uzticeeju.
sapratu, ka apraats ar kuru stuureejot nevar uzrakstiit atbildes sms - nav mans..

:cirvis: par to,. ka sms raksti braucot :shura:

Mobilo telefonu tēma

25. Septembris 2010, 08:33

24 September 2010 21:55:52 Misters X rakstīja:
P.P.S. kad būšu vecs un miljonārs - ņemšu VERTU :shura:

+ 1 tikai izvēle krīt šādā virzienā -> Attēls Attēls zelta noķis jau kādus gadus trīs stāv mājās.. laikam kkas ar kotaktiem tapēc skapī.. principā telefons ir domāts lai pazvanītu ;)
Tad kad būsi vecs tev būs Attēls :super:

Mobilo telefonu tēma

25. Septembris 2010, 08:38

kakije is4epovijuwije otveti po teme!!!!!!!:doh::haha:

Mobilo telefonu tēma

25. Septembris 2010, 08:47

25 September 2010 00:54:03 aldjuha rakstīja:
man bija kaut kaadas 7 liimenja atlaides. nemaz nezinaaju, ka ir izdeviigaaks piedavaajums. shie jau neinformee, ja cilveeks neseko - seezh un neko nedara un maksaa, kjipa lai seezh,
panjeemu 20 ls meenesii vienotais (laikam) saucaas tarifs, runaa cik gribi uz jebkuru mobilo tiiklu un lattelecom, kaut kaadas 1400 minuutes meenezxii - man +/- 800 parasti sanaak.
agraak bija uz 40 lvl ar taam liimenja atlaideem..

Man bij -> itkā kliets ar desmit gadu stāžu.. numuri ap 15.. par sevi maksāju 40-60 Ls pārejie numuri nebija tik daudz, 5-10Ls.. savā starpā par velti, letākais piedāvājums tirgū, bla,lā.. ak jā LMT.
Viss tas biznesa klienta status ir bulšits.. letāk bija paņemt vienkarši vienoto kautkādu.. vai kā šobrīd, pārgāju uz meteorītu -> 6Ls/33,3 stundas menesī !
Pēdējo reizi laboja Vecais - 25. Septembris 2010, 08:50, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

27. Septembris 2010, 18:06

vsem spasibo,telefon zakazan.

Mobilo telefonu tēma

27. Septembris 2010, 21:28

Ui, ko jūs te sarunājuši... Vispār smaidīju, kad reizē blablabla par biznesa klases telefonu, bet no funkcijām izmanto zvanīšanu un plānotāju... Principā izklausījās pēc tā Amakatanav ieliktā tipiskā Latvijas biznesmeņa dienasgrāmatas piedevas. Jo biznesa klases telefons ir biznesa klases telefons, lai vienā štruntā būtu pilns komplekts visam esot mobilam un jebkurā vietā. Piemēram, lidmašīnā. Tātad, ņemot vērā svara ierobežojumus, visas funkcijas saliktas vienā telefonā lai:
1) zvanītu
2) sarakstītos (gan sms, gan e-pasti)
3) foto, ja jāpārsūta attēls ar kaut ko (nevis fotografētu skatus)
4) izklaides nositot laiku tajā pašā lidmašīnā (OBLIGĀTA biznesa klases telefona sastāvdaļa — mp3, mp4, spēles)
5) diktofons (saistīts ar mp3) — manā skatījumā ļoti svarīga funkcija lietišķo sarunu piefiksēšanā. Pats bieži izmantoju šo funkciju, atmaksājusies neskaitāmas reizes ar uzviju!
6) navigācija — vari ņemt īres auto jebkādā valstī ar / bez navigācijas jebkādā valodā, bet pašam būs līdzi savējā, ierastā un saprotamā.

Un vēl šādi tādi sīkumi. Bet tiešām biznesa klases telefonam šīs visas lietas mūsdienās IR obligātas. Vai arī kāds lec augstāk par savu pakaļu un tiešām ir nopircis spēļmantiņu, nevis iekārtu darbam.

Tāpat jums te pāris mīti par iPhone — jā, sūdzības par zonu bija (vairs nav). Kad tika piedāvāts nomainīt slikti strādājošos, tad nomainīti ir ārkārtīgi mazs procents, jo tas defekts nemaz nebija tik izplatīts — pats kaut kur kaut ko sadara, pagrozās, patur klausuli tālāk no auss un "zona pazuda". Tak tipiskie amerikāņi, kam uz riekstu paciņas jāraksta instruktāža, ka paciņā var būt rieksti.
Savukārt citā sfērā iPhone piedāvā tādu biznesa tālruņa funkciju, kā neviens konkurents — Skype sarunas. Precīzāk, sarunas caur Skype iespējamas laikam jau visiem tādiem, bet vienīgi caur iPhone tavs Skype konts parādās aktīvs, pārējiem it kā esi offline. Tātad — ja esi offline, tev neviens nezvana. Uzņēmumos, kur ir ieviestas Skype telefoncentrāles, visi obligāti sazvanāmie kā darba tālruņus lieto tieši iPhone — diennakti 100% komunikācija kā pa telefonu, tā Skype. Un arī uzreiz ietaupījums — nav jāpērk atsevišķs telefons Skype lietošanai.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 27. Septembris 2010, 21:30, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

27. Septembris 2010, 21:33

Kas tas par mulkibam par skype sarakstitas?

Es lietoju nokia e72 (un apzinati ne iphone del taustiniem un nevajag man tas miljons speles) un skype strada lieliski, gan esmu online, kad vajag, gan invisible, kad to vajag!

Mobilo telefonu tēma

27. Septembris 2010, 21:34

27 September 2010 22:28:19 Mizx rakstīja:

4) izklaides nositot laiku tajā pašā lidmašīnā (OBLIGĀTA biznesa klases telefona sastāvdaļa — mp3, mp4, spēles)

vismaz es lidojumu laikā strādāju, spēles spēlēt darba laikā - kas tas tāds ? :D

Bet jā, Mizxam ir taisnība- arvien vairāk ar biznesa klases telefonu saprotam multimediju iekārtu.

vabo, ko pasūtīji ? Tomēr nepagaidīji N8 ?
Pēdējo reizi laboja ZV - 27. Septembris 2010, 21:35, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

27. Septembris 2010, 21:38

Mans nākamais telefons būs lūk tāds. Telefons tikai kā telefons + lukturītis. Es nopietni. :)
Attēls
Publicēt atbildi