Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 12:43

Android platforma attīstās ļoti strauji. Visi programu atjauninājumi (updates) viennozīmīgi pieejami ātrāk un vairāk,nekā tas notiek ar Apple Iphone.

Piem. Android SKYPE pēdējai versijai ir iespēja sūtīt un saņemt failus (ļoti laba lieta) :

Android SKYPE failu sūtīšanas iespēja

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 13:05

Klau, liekot virsū jaunāku android versiju telefona garantija tiek zaudēta?

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 13:08

19 December 2011 12:43:52 Daniels rakstīja:
Android platforma attīstās ļoti strauji. Visi programu atjauninājumi (updates) viennozīmīgi pieejami ātrāk un vairāk,nekā tas notiek ar Apple Iphone.

Piem. Android SKYPE pēdējai versijai ir iespēja sūtīt un saņemt failus (ļoti laba lieta) :

Android SKYPE failu sūtīšanas iespēja
Tas jau nav atkarīgs no telefonu ražotāja vai OS, bet no konkrēto programmu izstrādātāja! Katram sava pieeja un savi plusi, piemēram, savulaik tikai iPhone Skype bija iespējams uzlikt, ka esi online 24h diennaktī, pat ja telefons izslēgts, kas var būt svarīgi visādiem uzņēmumiem. Ka saprotu, tagad arī citiem to var uzregulēt, bet arī ne visiem.

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 13:10

19 December 2011 13:05:25 Artūrs rakstīja:
Klau, liekot virsū jaunāku android versiju telefona garantija tiek zaudēta?

Ja programmas versija ir oficiāla, tad garantija nezūd. Samsungs uz programmas versiju garantijas laikā neskatās. HTC gan (esmu 2 reizes jau nesis uz garantijas rem.) skatās uz programmatūru. Nododot garantijas rem. HTC ir jābūt oficiālajai versijai (vienalga kurai).

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 14:25

Daniel, ko Tu ar to HTC dari, ka jau 2reiz bijis remontā? :O

Artūr, domāju gan, ka jābūt original OS virsū

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 16:11

Vai kāds var pateikt kaut ko par šo HTC un vai šim rādītājam mūsdienās var ticēt?

Akumulatora sarunu laiks (stundas) - 7.3 līdz 8.1

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 16:33

Sākumā priecājos, tagad arī pēc 1/2 gada esmu sajūsmā par iPhone bateriju. Ja visu lieko slēdz nost, kamēr nelieto, tad šobrīd statistika ir tāda — 2 dienas kopš pilnas uzlādes, 3 stundas esmu to lietojis (gan sarunas, gan navigācija, gan internets utt.), baterijas atlikums 72%. Tātad, man šādā režīmā tas būtu jālieto vismaz 10 stundas no vietas, lai pilnībā iztukšotu bateriju. Solītais sarunu laiks tajā pašā lapā arī ir norādīts 7-14 stundas. Teorētiski varētu ticēt, ja pats ražotājs oficiālajos nav sasolījis par daudz.

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 17:12

19 December 2011 16:11:42 mipe rakstīja:
Vai kāds var pateikt kaut ko par šo HTC un vai šim rādītājam mūsdienās var ticēt?

Akumulatora sarunu laiks (stundas) - 7.3 līdz 8.1

Teikšu tā - manam HD2 specenē ir rakstīts, ka gaidīšanas režīmā tas var turēt līdz 20 diennaktīm un sarunas var nomurkšķēt apmēram 6h.
Es nevaru iedomāties, kam šie dati noder, jo reāli tas telefons iet 1 - 1,5 dienas.
Es lietoju daudz ko no tā. Internetu katru dienu - RSS, waze, iGO,
endomondo, e-pasta čekošana ik pēc pus stundas visu cauru diennakti. Bieži arī kamera, video player u.c. Šad tad arī vienkārši internetā paskatos mbclub.lv.
Ātrie tīkli atslēgti nav, bet tie reāli ir pieejami tikai pilsētu centros un drošāk ārpus telpām. Mājās man HDSP ir stipri peldošs.

Tā kā stipri šaubos, vai tie runas dati tev dos patiesu priekšstatu par telefonu.

Pēc tehniskajiem datiem varu teikt, ka baterija tam ir nedaudz ietilpīgāka par HD2 un ekrāns ir mazāks. Tātad varētu būt, ka baterija tur ilgāk.

p.s. runāju es parasti tikai dažas minūtes dienā.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 19. Decembris 2011, 17:13, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 17:40

19 December 2011 14:25:25 Misters X rakstīja:
Daniel, ko Tu ar to HTC dari, ka jau 2reiz bijis remontā? :O

Artūr, domāju gan, ka jābūt original OS virsū

Es ar HTC dauzu riekstus :D tāpēc arī netur ... bet ja nopietni,tad 2 X jau pēc kārtas atsaka darboties WIFI un Bluetooth antena.

Par garantijas remontiem runājot: obligāti,lai telefona garantijas remontā nodošanas brīdī uzinstalēta būtu oriģinālais softs, bet tas atjaunināts drīkst būt pēc oficiāli pieejamajiem atjauninājumiem. Vienalga kāda versija. Ja virsū būs "hakerētais" softs ( kas viennozīmīgi darbojas labāk), garantija var tikt atteikta. Bet pirms telefona nodošanas remontā softu var uzlikt oriģinālo :)

Mobilo telefonu tēma

19. Decembris 2011, 17:47

19 December 2011 17:40:53 Daniels rakstīja:
bet ja nopietni,tad 2 X jau pēc kārtas atsaka darboties WIFI un Bluetooth antena.

Vai tā nav softiska vaina?
Clear storage/factory reset neder?
Publicēt atbildi