28. Septembris 2011, 10:31
E51 ir ļoti labs telefons, ķer tur, kur jaunākajiem nav zonas. Vienīgi tas pats, ko Richy saka - ik pa laikam mēdz uzkārties. Un nenormāli bemzē.
Taču tas ir sakāms arī par IPhone4. Dēls tādu lieto, nezinu, ko īsti šis tur dara, bet zinu, ka ik pa laikam uzkarās tā, ka neko izdarīt nevar. Šodien apjautājoties, uzzināju, ka tā ir visai izplatīta problēma. Tur nevarot bateriju izņemt, tāpēc esot jāgaida, kamēr izlādējas un tikai tad varot pārstartēt.
Un arī tas, ko Jazznfunk teica - trauslums. Izskatās ļoti skaists un kvalitatīvs, bet trausls maita. Tas pats lētais masu produkts vien laikam ir.
Mana problēma - esmu nedaudz atpalicis no tehnoloģijām. Pērku tad, kad vecais saplīsis un esmu teju 19. gs. vācu mehānikas fans.
Esmu pieradis pie pogainajiem Nokia, no visām miljons+ iespējām telefonā izmantoju to praktiski tikai zvanīšanai, sms. Izklaides funkcijas ir labas, kad sēdi kaut kur ārzemju lidostās un kā vienmēr nīksti starp reisiem, kas kā parasti kavējas. Bet tad atkal visiem iegriež mobilo neticami īsais akumulatoru darbības laiks.
Būtu labi, ja būtu tāda vienkārši apkalpojama, bet kvalitatīva Nokia, kurā varētu arī dabūt kādu filmu, aplūkot bildes, būtu normāls "waifai" internets, būtu laika ziņas, kompass+navigācija un tādas lietas. Piem., E51 tas viss ir tik sarežģiti un par maksu. Un nebeidzami lēni/bremzējoši.
Kas tādam seno laiku stagnātam, kurš tomēr grib baidīt kvalitāti un šo to no modernajiem jaukumiem, būtu iesakāms (sevišķi no Nokia)?
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 28. Septembris 2011, 10:33, kopā labots 1 reizi.