Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 08:54

Jā, tas ir briesmīgi, it sevišķi jaunam telefonam. Apdeito to nelaimīgo Simbiānu, ja nepalīdz - protams, garantija. A telefons ta smuks, man patīk.

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 08:56

Update jau uztaisīju. Kaut kas pamainījās, bet šķiet, ka toč ne uz labo pusi :D

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 10:31

E51 ir ļoti labs telefons, ķer tur, kur jaunākajiem nav zonas. Vienīgi tas pats, ko Richy saka - ik pa laikam mēdz uzkārties. Un nenormāli bemzē.
Taču tas ir sakāms arī par IPhone4. Dēls tādu lieto, nezinu, ko īsti šis tur dara, bet zinu, ka ik pa laikam uzkarās tā, ka neko izdarīt nevar. Šodien apjautājoties, uzzināju, ka tā ir visai izplatīta problēma. Tur nevarot bateriju izņemt, tāpēc esot jāgaida, kamēr izlādējas un tikai tad varot pārstartēt.
Un arī tas, ko Jazznfunk teica - trauslums. Izskatās ļoti skaists un kvalitatīvs, bet trausls maita. Tas pats lētais masu produkts vien laikam ir.
Mana problēma - esmu nedaudz atpalicis no tehnoloģijām. Pērku tad, kad vecais saplīsis un esmu teju 19. gs. vācu mehānikas fans.
Esmu pieradis pie pogainajiem Nokia, no visām miljons+ iespējām telefonā izmantoju to praktiski tikai zvanīšanai, sms. Izklaides funkcijas ir labas, kad sēdi kaut kur ārzemju lidostās un kā vienmēr nīksti starp reisiem, kas kā parasti kavējas. Bet tad atkal visiem iegriež mobilo neticami īsais akumulatoru darbības laiks.
Būtu labi, ja būtu tāda vienkārši apkalpojama, bet kvalitatīva Nokia, kurā varētu arī dabūt kādu filmu, aplūkot bildes, būtu normāls "waifai" internets, būtu laika ziņas, kompass+navigācija un tādas lietas. Piem., E51 tas viss ir tik sarežģiti un par maksu. Un nebeidzami lēni/bremzējoši.
Kas tādam seno laiku stagnātam, kurš tomēr grib baidīt kvalitāti un šo to no modernajiem jaukumiem, būtu iesakāms (sevišķi no Nokia)?
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 28. Septembris 2011, 10:33, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 10:48

Varu pateikt tikai to, ka mans nakamais telefons noteikti nebūs Nokia. Diemžēl, kvalitāte ir kritusies dramatiski.
Iespējams, ka Blackberry būtu laba izvēle - podziņas un viss pārējais :)

Attēls

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 10:58

Vai tad kvalitāte Nokiai ir tā kritusies? Man līdz šim šķita, ka tie tādi kvalitatīvi tālruņi - ar metāla korpusu, arī izturīgi - daudzreiz zemē krituši, bet ne vainas.
Kas to Blackberry ražo?

Vai ir dabūjams kāds labs, kvalitatīvs biznesa klases Nokia - pēc vacajiem standartiem (nepatīk tā māžošanās pakaļ IPhone) un ar pietiekami ilgu akumulatora darba laiku (kaut kur braucot, tas ir baigi svarīgi - pilnīgi neder telefons, kuru katru dienu jālādē)?
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 28. Septembris 2011, 11:10, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 12:29

Blackberry nav telefons, tas ir telefons + serviss. LV gadijuma ta ir Bite. servisa butiba ir stipri kompreseta datu plusma interneta pakalpojumiem un vel visadas fichas. biznesiem patik to izmantot, jo tas atbilst krutam drosibas prasibam.

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 12:53

Es savu E52 uzlādēju reizi nedēļā. Tas ir ar interneta lietošanu utt. Ļoti labs aķis.
Nez, ja varētu atrisināt tos mazos uzmācīgos gļukus, tad būtu izcils telefons, veco standartu izpratnē.

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 13:29

Es ar esmu veco tehnologjiju piekriteejs, jo nepatiik touchscreen, bet ljoti svariigi lai batarija tureetu ilgi! iepriek6 lietoju nokia 5140i ja pareizi atceros modeli, telefons ideaals ja brauc atpusties zaljumos pie uudens, jo man vinj6 vairaakas reizes sliika,krita no visaadiem augstumiem un uz visaadaam virsmaam, bet joprojaam straadaa!!
Attēls

6obriid lietoju SE elm, telefons pilniibaa apmierina gan izturiibas, gan tehniskajaa un vizuaalajaa zinjaa. arii ir sliicis un kritis, bet joprojaam straada!
Attēls

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 15:34

SonyEricsson ir dumbphone, kas man ir paticis labāk par visiem citiem.
Menu ir ideāls, aparāta kvalitāte arī. Bija nelielas problēmas ar zilo zobu, bet kopumā tas nav sabojājis iespaidu.

Man bija W890i.
Varbūt lētais gals ir mazāk izdevies, bet šis ir ļoti labs aparāts.

Mobilo telefonu tēma

28. Septembris 2011, 16:41

Hmm, bet mani E52 iepricināja. Negļuko vispār (man bij daudz trubu ar symbian kā 5730, 5700, n95, un t.t bet katram bij kautkādi gļuki) un baterija tur gandrīz nedēļu, takā man par e52 ir baigi labas atsauksmes
Publicēt atbildi