Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 08:42

Aizgāju uz veikalu paturēt rokās to E52 un sapratu, ka man tādu nevajag, kaut vai nenopietnā izskata korpusa dēļ un nenormāli plānā baterijas plastmasas vāciņa, kas visu laiku krita nost.
Jums te skatos diskusijas ir aizgājušas uz diezgan "dārgo" telefonu pusi, kurus man laikam pagaidām nevajag. Viena lieta ir cena, otra tā, ka uzskatu, ka visa šī skārienjūtīgo un "moderno" telefonu attīstība ir vēl sākuma stadijā un ikdienas lietošanā tie nav diez ko ērti un uzticami. Tas tāds, mans subjektīvais viedoklis. Turklāt arī lielākā daļa no piedāvātajām funkcijām mani pagaidām tajos neinteresē.
Par ražotāju, tad skatos uz No Kia, jo ir bijis gan tāds, gan citu ražotāju, bet kaut kā vairāk plusu ir tieši šim ražotājam. Lai gan pēdējā laikā esmu dzirdējis viedokli, ka No Kia kvalitāte ir apstājusies ar skārienjutīgo telefonu parādīšanos.

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 09:29

18 August 2011 09:42:27 benzman rakstīja:
ikdienas lietošanā tie nav diez ko ērti un uzticami

Vai tas nemts no "viena tante teica", kura ir pameginajusi lietot kaut kadu no pirmajiem LG skarienjutigajiem?
Paskaties kadu no sava komunikaciju loka, kuram ir iphons (jo jaunaks, jo labak) un paludz, lai iedod paspaidit un iespejams mainisies tev viedoklis!
Un diemzhel ar Nokiam ir ta ka ir - tieshi to kvalitates zina, jo braku apjoms ir tik liels ka nekad, bet ja vajag vienkarshu un budzeta klases aparatu, tad Nokia iespejams ir tieshi atbilstoshakas izveles!

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 09:45

Jāteic, ka sākumā arī baidījos no šiem Touch Screen aparātiem, taču pēc pusgada lietošanas nevaru iedomāties neko citu :super:

Viss spēks ir pieradumā.

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 15:29

Piekrītu Zigmāram par " pieraduma spēku" ! Protams Touch Screen ir savi plusi un mīnusi.
Plusi: liels,pārskatāms un krāsām piesātināts ekrāns.
Mīnuss: dienā vismaz 55 reizes jātīra monitors,lai arī cik tīras būtu rokas :(

Sākumā lietoju HTC Desire HD. Ļoti labs un jaudīgs telefons. Bet vienas ļoti neērtas zvanīšanas funkcijas dēļ pārgāju uz Samsung Galaxy S. Samsungs ne ar ko neatpaliek no HTC. Protams kamera gn ir švakrāka un nav zibspuldzes :(
Bet ne ar vienu "ziepju trauku" vai SUPER telefonu nekādas kvalitatīvas bildes nesanāks. Nu tikai tā- mirkļa momentuzņēmumi :) , kur tir 5 , 7 vai 8 megapixeļi nu neko neizsaka attiecībā uz foto. Bet telefonam primāri ir jākalpo kā telefonam, pārējais viss ir pakārtots.
Jāņem vērā arī tas,ka katram Android telefonam neatkarīgi no Android versijas ir savi īpašie uzstādījumi. Samsungam zvanīšanas funkcijas ir ērtākas nekā HTC un Iphone. Bet tas tā-mans subjektīvs viedoklis vai arī prasības pret ieradumiem
:)

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 15:56

nu pirmaias galaxy S jau tāds nekāds, ekrāns blāvāks un zibens nav, kas ļoti labi noder kā lukturītis.

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 20:32

Daniel, vai var skaļāk un lielākiem burtiem izskaidrot, kāpēc zvanīšanas funkcijas ērtākas? Neesmu spaidījis podziņas, tāpēc nezinu. Tiem pārējiem taču arī viss ir tikpat primitīvs, kā vecajiem aparātiem, ne? Zinu, ka piecgadīgs bērns kā paņēma, tā prata zvanīt...

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 21:13

18 August 2011 21:32:18 Mizx rakstīja:
Daniel, vai var skaļāk un lielākiem burtiem izskaidrot, kāpēc zvanīšanas funkcijas ērtākas? Neesmu spaidījis podziņas, tāpēc nezinu. Tiem pārējiem taču arī viss ir tikpat primitīvs, kā vecajiem aparātiem, ne? Zinu, ka piecgadīgs bērns kā paņēma, tā prata zvanīt...

Mēģināšu aprakstīt , bet klusu un ar normāla izmēra burtiem :)

Samsung galaxy turot rokās un braucot auto, apakšā kreisajā pusē spiežam zaļo pogu "PHONE" . Atveras logs,kur ekrāna augšmalā ir šortkartes : keipad,logs, favorites,contacts. "Loti ērti ir ātri un saprotami augšā spiest to,ko tieši tani brīdī gribi darīt. Uzspiežot uz "logs", parādās pēdējie zvanitie Nr. Uzspiežot uz pēdējā zvanītā, momentāli nenotiek savienojums, bet tiek prasīts vēlreiz, ko grib ar šo kontaktu darīt- zvanīt, sūtīt sms ,sūtīt e-mail vai veikt video sarunu. Salīdzinājumā HTC Desire vai Iphone kaut vai nejauši uzspiežot uz pēdējā zvanītā Nr., automātiski tiek veikts savienojums. Braucot auto tas rada lielas neērtības, jo bieži tiek piezvanīts ne tam,kuram gribi zvanīt. HTC arī ekrāns ir lielāks, un vajag patiešām "klaviermeistarklases" garuma pirkstus,lai ērti aizsniegtu ekrāna augšdaļu, turot telefonu vienā rokā, neņemot otras rokas pirkstus palīgā. Tas tā-tikai īsumā.

Mobilo telefonu tēma

18. Augusts 2011, 21:59

Vienīgo atšķirību saskatīju dubultajā apstiprināšanā par zvanīšanu un tad arī tikai vienā skata veidā. Ir skati, kur jāspaidās vairākkārt. Gan jau programmiski to var nomainīt. Man pretējais — cik senāk negaidīju savienojumu pielicis telefonu pie auss, bet aparāts vēl kaut ko precizēt sagribējis... Lieki nevienam piezvanījis vēl neesmu, bet vēl jau tikai iesākums.

Mobilo telefonu tēma

31. Augusts 2011, 19:20

iTelefona lietotājiem PagarinātājsAttēls

Mobilo telefonu tēma

31. Augusts 2011, 23:34

Tā ...mans vecais telefons ir beigts ...Nokia nekad vairs mūžā !!!

Ir doma iepirkt kādi viduvēju planšetnieku - skatos uz samsung galaxy geo s5660

Kāds ir saskāries??

Esmu Tele2 kaut kāds tur zelta klients taga jautājums - tipa mazcenas mobilos ņemot man kaut kādas papildu fīčas no viņiem varētu izspiest kāds ir mēģinājis?
Jo man kaut kā neliekas ok ka telefons tā veikalā maksā 112Ls a pie viņiem 160ls ...un vēl mazcenas skaitās ...nax man tādu līzingu...ja tu piesaisti klientu tad kā agrāk atdod aparātu pa 1/2 cenas un miers. tāpat viņi vārās nemērā.:doh:

Īsāk sakot ko darīt???:shura:
Publicēt atbildi