Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

21. Aprīlis 2011, 12:04

No tēmas "garāžas tīrīšana" :P
Pilnīgā bezdarbībā mājās stāv 2 gab. lietoti un vēl joprojām darbojoši NOKIA mobilie telefoni. Varbūt kādam interesē!
1.NOKIA E51, kafijas+ melnas krāsas korpuss, ar visu iepakojumu, lādētāju, 2 baterijas, austiņas, grāmatiņas, CD.
2. NOKIA 6300, zelta krāsas korpuss, ar visu iepakojumu, lādētāju, 2 baterijas, austiņas, grāmatiņas, CD, + jau lietotais oriģinālais sudraba krāsas korpuss +vāciņi.
Par abiem varbūt LVL 50,- ???
Ja patiešām ir interese, tad arī sarunāsim!!! :)

Mobilo telefonu tēma

21. Aprīlis 2011, 16:15

Šamējos vēl kāds lieto ? :D

Mobilo telefonu tēma

21. Aprīlis 2011, 16:25

Kāpēc tik skeptiski?
Pašam kā otrs, darba telefons ir Nokia 3110 Classic. Ļoti liels pluss šiem vecajiem telefoniem ir, ka bateriju tur ļoooti ilgi. Ar manu primāro Nokia 5800 nevar salīdzinot.

Starp citu, ja kads kolekcionē vecus telefonus, tad varu piedāvāt īstenu vērtību - Sony CM-DX 1000. Nāk līdzi pat 12V lādētājs un maciņš :)

Mobilo telefonu tēma

21. Aprīlis 2011, 16:42

Tad es ar piedāvāšu, HTC Tattoo labā stāvoklī!

Mobilo telefonu tēma

21. Aprīlis 2011, 22:38

nu jau pāris mēnešus ar HTC Desire HD, No Kia N8 šoreiz nepārliecināja.

Visā visumā telefons=cita galaktika

1 GHz otrās paaudzes Snapdragons,
700 mb RAM,
Adreno jaunākais GPU
720p kamera

Vienīgais lielais mīnuss- baterijas kapacitāte, aktīvi lietojot vakarā var slēgties pie strāvas.

Mobilo telefonu tēma

21. Aprīlis 2011, 22:43

Jap, es pāris mēnešus dzīvoju ar HTC Desire Z aka HTC G2 ....

Dabūju ebajā pa 200ls jaunu, baig noveicās ar cenu! Bet patīk ļoti, nekāds Ifōns nestāv blakus(manā skatījumā)

Mobilo telefonu tēma

21. Aprīlis 2011, 23:36

HTC Desire HD ir so so... korpusa kvalitāte nekāda, ekrāns graudains... gribēju pirkt nobijos... tagad ir iznācis samsung galaxy S2, HD nobāl viņa priekšā... arī jaunais HTC sensation, kas iznākšot tuvākajā laikā...

ehh, lai kā man nepatiktu samsung, viņam tagad nav konkurentu....

Mobilo telefonu tēma

22. Aprīlis 2011, 00:00

22 April 2011 00:36:21 Amakatanav rakstīja:
HTC Desire HD ir so so... korpusa kvalitāte nekāda, ekrāns graudains... gribēju pirkt nobijos... tagad ir iznācis samsung galaxy S2, HD nobāl viņa priekšā... arī jaunais HTC sensation, kas iznākšot tuvākajā laikā...

ehh, lai kā man nepatiktu samsung, viņam tagad nav konkurentu....

Paies mēnesis un iznāks jauns monstrs... Tagad viss mainās pārāk ātri, kāmēr domā nopirkt vienu,parādās kaut kas cits :doh:

Mobilo telefonu tēma

22. Aprīlis 2011, 08:34

22 April 2011 00:36:21 Amakatanav rakstīja:
HTC Desire HD ir so so...

:D ... ko pats lieto ? ;)

Salīdzinot ar Nokia N95 displejs ir fantastisks. Un, ja jau reiz nenormāli vēlamies moderno latviešu garā kko nodirst, tad ne Samsungs, ne HTC nestāv klāt Iphonam displeja ziņā.

Tā kā Samsunga tālruni neapskatīju by default, jo man viņi vienkārši nepatīk, tad tajā brīdī bija izvēle -N8 vai HD. Un, tā kā man ir vajadzīgs ļoti ātri strādājošs telefons, HD bija loģiska izvēle.

Iphone - nav ekonomiski pamatots pirkums manā skatījumā, bet N8 ar savu Symbianu joprojām tracina pusi Nokia lietotāju.
Pēdējo reizi laboja ZV - 22. Aprīlis 2011, 09:39, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

22. Aprīlis 2011, 10:51

Kaut kā tās telefonu diskusijas vienmēr uzdzen smaidu. Šobrīd visi vismaz zemapziņā šito "laizāmo" telefonu ziņā atsaucas, salīdzina ar iPhone. Kaut vai te pēdējos komentāros. Bet šobrīd pēdējais iPhone ir jau gandrīz gadu vecs modelis!!! Loģiski, ka progress ir bijis un kādam tikko iznākušam var būt kaut kas "labāks". Nu, jā, cenas, cenas, cenas... Tādā ziņā Apple ražo tikai dārgu produkciju, bet ja reiz par dzīvi nesūdzas, tad ir trāpījuši desmitniekā starp cenu un kvalitāti, izpildījumu. Bet ko gribēju teikt — iesaku tomēr mobilos "salīdzināt" apmēram 3, nu, max 6 mēnešu robežās, jo ar vecākiem salīdzināt ir vai nu nekorekti, vai sanāk slavināt to veco, ka, redz, konkurentam jau pirms gada bijis superīgs telefons, ko šitie lūzeri spējušo nokopēt ar tik ilgu nobīdi.
Publicēt atbildi