Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

25. Decembris 2010, 21:29

vai te k-kads var atshuut nokia 2730classic no vodafone? PM

Mobilo telefonu tēma

26. Decembris 2010, 04:19

23 November 2010 15:24:07 Renoir rakstīja:
23 November 2010 15:16:22 Misters X rakstīja:
23 November 2010 14:19:23 Renoir rakstīja:
nav menu latviski.

man tas ir milzīgs trūkums, piemēram

Zini, kas varētu būt vēl lielāks trūkums. Tas telefons nemāk rakstīt latviski.
Manā gadījumā tur noteikti pie vainas ir Mazais Mīkstais, jo man ir WinMobile platforma.

Kā ir ar Androidu??

Androīdam latviski rakstīt var iemācīt dažu minūšu laikā, uzinstilējot pareizo aplikāciju.

Mobilo telefonu tēma

26. Decembris 2010, 12:56

Ir dabonams iPhone 3G 8GB Black
OS 4.2.1 no iPhone 4G
Straadaa tikai ar LMT sim karti(unlocks 10lvl man liekas bija)
Uz ekraana vienmeer bija pleeve.Aizmugureejais vaacinjsh ar minimaaliem skraapeejumiem.
Price-120LVL un iespeejama mainja pret Nokia 6700 classic silver vai chrome, kaa arii Nokia 8800 Sirocco Silver vai nu Black(pienemami,bet ne visai gribas).
Ja uz mainu protams ar jusu piemaksu.

P.S Paardoshanas iemesls-nopirkts 4G.

PM vai 25611920

Mobilo telefonu tēma

27. Decembris 2010, 20:06

26 December 2010 12:56:16 VINTAGE rakstīja:
Ir dabonams iPhone 3G 8GB Black
OS 4.2.1 no iPhone 4G
Straadaa tikai ar LMT sim karti(unlocks 10lvl man liekas bija)
Uz ekraana vienmeer bija pleeve.Aizmugureejais vaacinjsh ar minimaaliem skraapeejumiem.
Price-120LVL un iespeejama mainja pret Nokia 6700 classic silver vai chrome, kaa arii Nokia 8800 Sirocco Silver vai nu Black(pienemami,bet ne visai gribas).
Ja uz mainu protams ar jusu piemaksu.

P.S Paardoshanas iemesls-nopirkts 4G.

paardots

PM vai 25611920

Mobilo telefonu tēma

31. Decembris 2010, 10:51

4au visiem. Varbuut, kaads vareetu ieteikt kko sakaraa ar HTC HD 2? Pashlaik ir 5800 Nokia, kura jau birst nost, gribas kko nopietnaaku internetam, programmaam, dazhreiz filmaam utt. Mani, peimeram, baigi uztrauc tieshi tas displeja lielums, jo, man liekas, pirmo kritienu tas HTC ari nepaaardziiivos.

Mobilo telefonu tēma

31. Decembris 2010, 10:56

31 December 2010 10:51:17 SJ rakstīja:
4au visiem. Varbuut, kaads vareetu ieteikt kko sakaraa ar HTC HD 2? Pashlaik ir 5800 Nokia, kura jau birst nost, gribas kko nopietnaaku internetam, programmaam, dazhreiz filmaam utt. Mani, peimeram, baigi uztrauc tieshi tas displeja lielums, jo, man liekas, pirmo kritienu tas HTC ari nepaaardziiivos.

Pats lietoju HTC HD Desire. Vai tam HD 2 ir kādas būtiskas atšķirības no HD Desire-nezinu. Bet ar HD Desire esmu apmierināts. Ja tel. tiks mētāts pie zemes,tad displejam točno "kaput" :(

Mobilo telefonu tēma

31. Decembris 2010, 10:59

nu, tu jau saproti, ka es speciaali to nemeetaashu :D bet nu vienmeer gadaas, ka vinjsh tomeer var nokrist. Savulaik, baidiijos, ka 5800 izraadiisies trausla, bet lido jau 3 gadus un nekas izneemot paaris skrambas vinjai nekaish :D

HD2 butiibaa atshkiras ar savu 1GHz procesoru un milziigo touch ekraaanu :) Kaa vinjiem ar serfoshanu internetaa? Standarta brauzeri ir ok, vai jaliek kkadas alternatiivas, ka Opera? Cik ilgi tur batareja? Cik vinjsh ir visp. eerts ikdienas ekspluataacijaa?

Mobilo telefonu tēma

31. Decembris 2010, 11:08

31 December 2010 10:59:57 SJ rakstīja:
nu, tu jau saproti, ka es speciaali to nemeetaashu :D bet nu vienmeer gadaas, ka vinjsh tomeer var nokrist. Savulaik, baidiijos, ka 5800 izraadiisies trausla, bet lido jau 3 gadus un nekas izneemot paaris skrambas vinjai nekaish :D

HD2 butiibaa atshkiras ar savu 1GHz procesoru un milziigo touch ekraaanu :) Kaa vinjiem ar serfoshanu internetaa? Standarta brauzeri ir ok, vai jaliek kkadas alternatiivas, ka Opera? Cik ilgi tur batareja? Cik vinjsh ir visp. eerts ikdienas ekspluataacijaa?

Pirms iegādājos HTC HD, centos sameklēt maximāli daudz info par to.
Te būs viens,manā skatījumā ļoti labs rakstiņš.
HTC Desire HD

"Operu" laikam vajadzētu uzlikt. Bet,ja daudz nerokas i-netā, tad pilnīgi pietiek ar oriģinālo browzeri.
Sākumā baterija turēja max 1 dienu (baterijas atlikums vakarā apm. 25%).Pēc apm. 5-6 uzlādes reizēm baterija tur max 2 dienas. Tāda ir jebkuru šādu viedtelefonu problēma. NOKIA 8700 piem. man tur 4-5 dienas.
Ikdienas lietošanā samērā ērts(loģiskāks par I-phone), ja varam uzskatīt,cik šāda veida telefoni vispār ir ērti.Mašīnā braucot protams manipulēt ar šo telefonu būs grūtāk, nekā ar parasto NOKIA telefonu :(

Mobilo telefonu tēma

31. Decembris 2010, 11:17

HTC HD ir iekšā Opera Mini browser. Besī ārā, ka var tikai 3 tabus turēt vaļā. Citādi ir ļoti ok.
Iekšā ir arī IE, bet tas sūkā kā parasti.

Mobilo telefonu tēma

01. Janvāris 2011, 15:36

ok, paldies. Vienkaarshi, mobilais jau ir jamaina, bet nu tas tochna nebuuus Iphone :D Lidz ar to, paliek vai nu kkadi Samsungi Galaxy S, vai nu HTC produkcija. Kaa vinjiem ar uzticamiibu? Pats pas evi neluuzt?
Publicēt atbildi