Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 12:21

01 October 2010 09:50:31 Roma rakstīja:
Tiešām visiem viņiem tik slikti ar baterijām? :(
Jā. Zinu, kas lieto, bet mājās un birojā tas faktiski visu laiku tiek lādēts.

Un par skrāpēšanos — fui Nokijai par paviršu izgatavošanu! Man tepat 8 gadus vecs Siemens alumīnija korpusā, tam tikai dažas švīkas, kad pret asfaltu kritis. Tiešām ir iespējami korpusi, ko atslēgas nenoskrāpē!

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 12:25

N8

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 13:54

Galvenais citāts:

Слабая конкурентоспособность в сегменте смартфонов, где лидерство удерживают Apple и производители аппаратов на базе операционной системы Google Android, привела Nokia в этом году не только к ухудшению финансовых показателей (во втором квартале текущего финансового года прибыль сократилась на 40%), но и к смене руководства.

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 14:02

01 October 2010 08:08:40 Renoir rakstīja:
01 October 2010 01:00:19 Mizx rakstīja:
Interesants skats no malas, faktiski par šo tematu.

progress ir atzīstams. tikai no pirmā acu uzmetiena šķiet, ka salīdzinātas tiek lietas, kas viena otru neaizstāj. Iedomājos - ja man būtu jānomaina normāla izmēra kopmis pret telefonu, kā es varētu pastrādāt? Citādi jau uz priekšu ir gājuši.
Bet padomā no otras puses, ka darbam jau vajag tikai ievadierīces un izvadierīces, sauksim tās tā, precīzo terminoloģiju esmu piemirsis. Tātad, bezvadu ekrāns un bezvadu tastatūra, pele. Vai tas, ka pats dators ir sērkociņu kastes izmērā kādu satrauktu??? Ekrāni drīz karāsies uz katra stūra, taustiņi jau arī ir plāni, plāni un sarullējami. Ka tik tūlīt portatīvais dators nesadalās šādos atvienojamos elementos, lai vieglāk apkārt nēsātu / nenēsātu lieko... teiksim, līdzi nesam "smadzenes" un varbūt tastatūru. Starp citu, pēdējo vispār speciālisti uzskata par pēdējo atpalikušo dinozauru datorindustrijā, kas palikusi no aizvēsturiskām rakstāmmašīnām, ka sen bija jābūt progresam un tā būtu jāaizstāj ar kaut ko modernāku. Tikai ko... Varbūt tas, kurš izgudros tastatūras reālu aizstājēju ir nākamais Bils Geits — ļoti iespējams!

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 14:16

01 October 2010 10:14:08 Misters X rakstīja:
vēl ir daudz gļuku tiem :)

Pats apskatu N8 un N900 Nokias, bet peēdējam tracina tā jaunā Maemo sistēma.

Kadu laiku lietoju HTC desire ar android, esmu ljoti apmierinats ar ta darbibu, talrunis ne reizi nav uzkaries, Atrs 1 ghz procis, viss darbojas zibeniigi, no androidmarketa var lejupladet visadas programmas un ar PC dabut piratiskas versijas maksas programaam, daudz fichu visadu. Dizains ari ir ljoti pardomats. Neesmu pagaidaam noverojis nevienu gljuku. Pie minusiem - ja baigi ar to ņemies, tad vakaraa jau jaalaadee, google navigacija Latvija nedarbojas, tikai google maps, bet var likt netieshsasasites navigacijas programmas tipa sygic utt.
Pēdējo reizi laboja Edzaa - 01. Oktobris 2010, 14:21, kopā labots 1 reizi.

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 14:20

Lūk....nesaku, ka HTC ir slikts, bet Nokia navigācija skaidrā latviešu valodā man ļoti imponē.

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 14:24

01 October 2010 15:20:01 Misters X rakstīja:
Lūk....nesaku, ka HTC ir slikts, bet Nokia navigācija skaidrā latviešu valodā man ļoti imponē.

Mamma tiko nopirka NK ar to navigaciju un symbianu, tas telefons ir tik leens, salidzinot ar android htc, ka liekas, ka neesi nospiedis tachskriina taustinju, kad gribi ko panaakt, bet nee, vinsh domaa... :O

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 14:26

Ja vecais Symbians, tad jā :( Iekš N8 jau Symbian lidojot un 2011. gadā būšot Symbian4, kas likšot iespringt Android tālruņiem. nu redzēsim...

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 14:31

01 October 2010 15:26:36 Misters X rakstīja:
Ja vecais Symbians, tad jā :( Iekš N8 jau Symbian lidojot un 2011. gadā būšot Symbian4, kas likšot iespringt Android tālruņiem. nu redzēsim...

Androids jau arii evolucionee ;) Pa shiem daziem menesiem jau divi lielie sisteemas apdeiti pa 25mb man jau bijushi ;)
Vieniigaa tendence, ko noveeroju un kas nepatiik, daudzas programmas no bezmaksas paliek par maksas (kas jau saak liidzinaaties itunes) un ja esi pirms laika paspejis to lejuplaadeet viss ok, bet jaunie juzeri dabuuu lite verisiju ar ierobezotaam iespeejaam... :(

Mobilo telefonu tēma

01. Oktobris 2010, 14:41

Nezinu, vai to labi teikti skaļi, bet Windows mani piesaista tieši ar to, ka ir plašs lauzto programmu klāsts. Domāju, ka pat visplašākais pašlaik. Cik nu vispār tās programmas daudz ir vajadzīgas. Normāls navi softs un varbūt vēl divas lietiņas... tas arī viss. Un navigācija latviešu valodā man ir pilnīgi lieka.
Publicēt atbildi