Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 14:42

Nez, kad LV sāks tirgot 4. "aifonu"?
Līdz šim tā bija totāla šaize neticami sliktā/īsdarbīgā akumulatora dēļ...

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 14:47

24 September 2010 15:42:31 Versipellis rakstīja:
Nez, kad LV sāks tirgot 4. "aifonu"?
Līdz šim tā bija totāla šaize neticami sliktā/īsdarbīgā akumulatora dēļ...

http://www.lmt.lv/lat/mcm#/mcm.php?trade_mark=9

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 15:01

Man ir Nokia E71. Ar to pašu Symbian utt. Tas ir biznesa klases telefons, un tam nav vajadzīgas visādas spēlītes utt. Man ir vajadzīgs e-pasts, GPS, kaut kāda fotokamera, kas var ik pa laikam nofotografēt tekstu, lai nebūtu jānoraksta. Var atvērt PDF, MS Office dokumentus. Viss. Man pietiek.

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 15:02

To pašu var ciešami izdarīt arī ar Nokia E51.
Daudz lētāk, arī baterija tur vismaz nedēļu.

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 15:04

24 September 2010 16:02:48 Versipellis rakstīja:
To pašu var ciešami izdarīt arī ar Nokia E51.
Daudz lētāk, arī baterija tur vismaz nedēļu.

Jā, aizmirsu par bateriju - tā tiešām tur ļoti labi, apmēram nedēļu, lietojot to pašu GPS, 3G utt.

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 15:08

Tikai nepērc ar Symbian OS

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 15:39

24 September 2010 16:01:06 Ome rakstīja:
Man ir Nokia E71. Ar to pašu Symbian utt. Tas ir biznesa klases telefons, un tam nav vajadzīgas visādas spēlītes utt. Man ir vajadzīgs e-pasts, GPS, kaut kāda fotokamera, kas var ik pa laikam nofotografēt tekstu, lai nebūtu jānoraksta. Var atvērt PDF, MS Office dokumentus. Viss. Man pietiek.

E72 ir ļoti labs, ka biznesa risinājums, tam nav labākā kamera, tāpēc vabo tāds nederēs, citādi, no minētajiem ir cenas/kvalitātes/iespēju zelta ceļš.
Ja neskatamies uz cenu, tad ir tikai 2,5 varianti - iPhone 3Gs (kamēr no 4. nedabūs ārā visus gļukus un tehnisko brāķi) un Samsung Galaxy... par 0,5 es nosauktu Samsung Wave.

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 15:50

Man ir vajadzīgs e-pasts, GPS, kaut kāda fotokamera, kas var ik pa laikam nofotografēt tekstu, lai nebūtu jānoraksta. Var atvērt PDF, MS Office dokumentus.
:hmz:mne tože eto neobhodino.no i nado 4tobi horowaja fot kamera bilabi,sjomka v ekstremaļnih uslovijah-doždj,agresivnaja sreda,no4,zoom funkcija sjomka melkih detalej na rastojanii.kak Ome-on dokument Worda raspaznajot?i estj li vozmožnostj dokument nape4atatj v telefone i preslatj na PC?

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 16:11

24 September 2010 16:50:21 vabo rakstīja:
Man ir vajadzīgs e-pasts, GPS, kaut kāda fotokamera, kas var ik pa laikam nofotografēt tekstu, lai nebūtu jānoraksta. Var atvērt PDF, MS Office dokumentus.
:hmz:mne tože eto neobhodino.no i nado 4tobi horowaja fot kamera bilabi,sjomka v ekstremaļnih uslovijah-doždj,agresivnaja sreda,no4,zoom funkcija sjomka melkih detalej na rastojanii.kak Ome-on dokument Worda raspaznajot?i estj li vozmožnostj dokument nape4atatj v telefone i preslatj na PC?

Par foto naktī - neviens smart tam nederēs. Fotoaparāti ar to tiek galā knapi, nerunājot par telefoniem.

Jā, var rakstīt un pārsūtīt caur Bluetooth, e-pastu un izdrukāt. Var labot utt. Ir arī funkcija, ka var izdrukāt pa taisno uz HP printeri, kuram ir Bluetooth, bet to neesmu lietojis vēl.

Mobilo telefonu tēma

24. Septembris 2010, 17:21

Vēl viena lieta par (drīzāk jau pret) smart foniem ir baterijas ilgums. Ja te NoKIA pulciņš var dižoties ar 5 dienām, tad tāds HTC produkts ar lielu ekrānu ir ļoti liels datora draugs, jo bez lādēšanas iet labi ja divas dienas. Tāpēc to katru dienu ieteicams sinhronizēt caur USB (tad tas arī piebarojas). Bet tas būs līdzīgi visiem viedtālruņiem ar lielajiem skārienekrāniem. Tās baterijas ir 1400Mhz labākajā gadījumā.
Publicēt atbildi