Publicēt atbildi

Mobilo telefonu tēma

20. Janvāris 2011, 20:42

20 January 2011 20:34:38 vabo rakstīja:
Attēls

Pat ļoti labi!

Mobilo telefonu tēma

20. Janvāris 2011, 20:45

odin ,,-,, sliwkom ļogkij i sliwkom maleņkij dļa moih paļcev.Xperija po bolwe no eslibi tot ždal to ewo 4 meseca bez telefona bilbi.

Mobilo telefonu tēma

20. Janvāris 2011, 21:21

Sehr gut, vabo. HTC nebūtu tik laba kamera.

Mobilo telefonu tēma

20. Janvāris 2011, 22:16

:O

Mobilo telefonu tēma

21. Janvāris 2011, 11:35

Daniel, ja ir iespējams ieliec, lūdzu, kādu bildei no savējā....

vēlos virspusēji apskatīt HTC bildes kvalitāti.

Mobilo telefonu tēma

21. Janvāris 2011, 12:34

No manējā:

Attēls

Attēls

Attēls

Mobilo telefonu tēma

05. Februāris 2011, 22:26

Gadu cīnoties (diemžēl tas bija vienīgais tā laika labākais risinājums) ar HTC Diamond II, šķiet esmu atradis normālu verķi manai sūrai ikdienai. Motorola Defy ir nosaukums (links http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/MOTOROLA-DEFY-XW-EN), pirku neLatvijā (cena ap 215Ls), jo uz to brīdi vēl pat Motorolas servisa atbalsta nebija. Šobrīd arī īsti nav, ja nemaldos, mūsu internetveikali garantijas jautājumos sūta uz kādu necilu mobilo telefonu remontdarbnīcu.
Kas patīk iekš Defy - IP67 standarts, kas vismaz ļauj cerēt, ka man izveļoties no kutera ar visu telefonu (dažreiz gadās), tas neizbeigs savu elektronisko dzīvību uzreiz. Korpuss saskrūvēts ar mazītiņām, neuzkrītošām, brutālām skrūvītēm. Ekrāns 3.7", izšķirtspēja - 480x854, aizsargstikls no īpaša sastāva - izturīgāks un blabla (internetā meklēt Gorilla Glass) - domāju, ka neveiksmīgs kritiens var būt liktenīgs, bet labāk lai ir kāda aizsardzība nekā bez tādas. 3.5mm austiņu un USB vietas nosegtas ar neuzkrītošiem, gumijotiem aizbāžniem, akumulators ieskauts blīvē - ar mitrumaizsardzību viss OK. Rokā guļ ļoti labi, izmēros praktiski vienlīdzīgs iPhone, Defam tikai nav hardware pogas, attiecīgi ekrāns ir ievērojami lielāks.
Android platforma - tas bija vienīgais, kas sākumā mani radīja šaubas. Uz tā pagaidām nav adaptētas pāris man vajadzīgas programmas, bet nu programisti sola. Pats Androids pēc WinMobile ir kā kosmoss pret cūkufermu - strādā ātri, dinamiski, bez kaitinošām bremzēm, acīm tīkams noformējums, nav bijusi nepieciešamība veikt restartus (Diamonds restartēju reizi nedēļā, kārās maita). Video faili (piem., 1,43Gb filma) iet bez bremzēm, nav jākonvertē kā WM (kodeku dēļ). Programmas - kādas tik vēlies un liela daļa nav jākrako vai jāpērk.
Enerģija - Ar visu manu nemitīgo ļerkštēšanu pa telefonu, gandrīz patstāvigi ieslēgtu WiFi, Bluetooth un dažreiz GPS, pēdējā dvaša pamet Defy pēc pusotras diennakts.
Kamera ar diodes zibenīti - tauta saka, ka diez kas nav, bet maniem neciliem mērķiem pietiek.
Ļoti svarīgais punkts: GPS - no ļoti OK. Aukstais starts pietiekami īss, pavadoņus uztver ļoti stabili (varu salīdzināt ar manā Jeepā pašrocīgi iebūvētām divām navigācijas sistēmām), pati navigācijas programmas (piem.,IGo) darbība identiska WM, nekas labāks, nekas sliktāks. Androidam problēmas ar specifiskām navigācijas programmām. Ir alternatīvas, bet nu cerēsim, ka nāks labāki laiki.

Izturīgs korpuss, spēja strādāt ekstrēmos apstākļos (mitrums, augstas/zemas temperatūras, atmosfēras spiediena krasas izmaiņas, triecieni, vibrācijas utt), pietiekami ilga akumulatora darbība, GPS, plašas programmatūras iespējas, pietiekami civils izskats un izmērs (lai priekš lietišķām tikšanām un vakariņām nebūtu jāuztur glamūra Nokia), liels ekrāns ar labu video dzinēju - šķiet visas manas šībrīža prasības pret elektronisko iekārtu ir realizētas, atliek tikai novērtēt laika gaitā. Bildes vēlāk.
Kolēģi uzskata, ka pirku Defy kā papildinājumu manai Motorolas rāciju lērumam. Nu reiz taču tam bija jānotiek :).

Jautājumi?

Mobilo telefonu tēma

06. Februāris 2011, 01:30

bushu lakoniskaaks - es sev paneemu Blackberry Bold 9700 un man vinjsh patiiik :D

Mobilo telefonu tēma

27. Februāris 2011, 19:13

Sjomka SE Vivaz v kinoteatr, fiļm ,,Turist,, .
http://video.mail.ru/mail/vabo31/_myvideo/2.html
Ja ne pirat,ja toļko poprobival:shura:

Mobilo telefonu tēma

27. Februāris 2011, 20:05

to valdis: biju satais;ujies pirkt to defy, Elcorā pačamdīju, likās ok, bet tad 4pda.ru salasījos, ka uzpeld visādi defelti , piem skaļruņa u.c., kā tev cik ilgi tas tev ir, vai viss ok?
Publicēt atbildi