Publicēt atbildi

Mercedes- Benz video

03. Marts 2011, 22:56

njā, automātu bik pamocija... bet nav jau nekāds vecais w124 tomāts....

Mercedes- Benz video

03. Marts 2011, 23:08

Lasīju youtube komentāros, ka varot dzirdēt divus atpakaļgaitas robus :D Taisnība vai bullshit?
Pēdējo reizi laboja Raimis - 03. Marts 2011, 23:11, kopā labots 1 reizi.

Mercedes- Benz video

03. Marts 2011, 23:26

Šim skaņa man patīk labāk:

Bet vispār te labs piemērs, kā šādi salīdzinājumi jāveic, te uzskatāmas atšķirības skanējuma ziņā:

Mercedes- Benz video

03. Marts 2011, 23:28

03 March 2011 23:08:17 Raimis rakstīja:
Lasīju youtube komentāros, ka varot dzirdēt divus atpakaļgaitas robus :D Taisnība vai bullshit?

es arī dzirdēju, no sākuma toč domāju, ka tur vismaz 2 robi ir... bet varbūt šis atmeta gāzi un tad iespieda grīdā...

Par SLS no sākuma nevarēju saprast, ko šis anglsiki saka, beigās sapratu, ka cita valoda, tik daži līdzīgi vārdi.
Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 03. Marts 2011, 23:31, kopā labots 1 reizi.

Mercedes- Benz video

03. Marts 2011, 23:30

Un šis jau ir domāts signalizāciju testiem:

Mercedes- Benz video

03. Marts 2011, 23:44

03 March 2011 22:56:38 Amakatanav rakstīja:
njā, automātu bik pamocija... bet nav jau nekāds vecais w124 tomāts....

A kas vainas, tur ir semi-automāts, iemet neitrālajā, kad taisa 180 un pēc tam ātri pirmajā :)
Es ar Volvo, kad braucu pie mājas taisīt vārtus vaļā, metu N robā, rāvu ručņiku un lecu ārā :D nekāda vaina, nākamais īpašnieks joprojām braukā.

Mercedes- Benz video

03. Marts 2011, 23:56

Par to mešanu riņķi uz vietas, es te skaidroju un skaidroju, ka pareizi izpildot nevienam automātam tur NEKAS nenotiks. Bet nē, netic cilvēki... Es pateisībā visu laiku gaidu kad youtube būs video, ko savulaik TV redzēju — ASV limuzīnu šoferu mācības. Ar pagarinātajiem Lincoln bija visādas lietas jāizdara, šķēršļu joslas, šaurā vietā jāmet riņķi neapstājoties utt. Tur viss bija par to, kā ar automātiskajām kārbām jādarbojas, lai veicot tādu manevru tiešām turpat arī nepaliktu...

Mercedes- Benz video

04. Marts 2011, 00:30

03 March 2011 23:56:09 Mizx rakstīja:
Par to mešanu riņķi uz vietas, es te skaidroju un skaidroju, ka pareizi izpildot nevienam automātam tur NEKAS nenotiks. Bet nē, netic cilvēki... Es pateisībā visu laiku gaidu kad youtube būs video, ko savulaik TV redzēju — ASV limuzīnu šoferu mācības. Ar pagarinātajiem Lincoln bija visādas lietas jāizdara, šķēršļu joslas, šaurā vietā jāmet riņķi neapstājoties utt. Tur viss bija par to, kā ar automātiskajām kārbām jādarbojas, lai veicot tādu manevru tiešām turpat arī nepaliktu...

Offtopic is about to follow, beware:

Nu tad, kādam, kas saprot, ir iemesls ierakstīt pamācību `remontu pieredze` vai citā topikā, kas tad īsti ar tiem automātiem ir.
No 90` gadiem ilgi vilkās līdzi stereotips, ka automāts vispār pēc būtības patērē 2 litrus benzīna vairāk un pēc pāris mēnešiem obligāti būt jāved uz servisu par 1000 latiem. Pagāja 10 gadi un izrādās, ka tik traki nemaz nav :D
Bet man personīgi tā arī nav skaidrs, kas tad ir slikti un kas nav vēlams automātam.
Cik zinu no dzirdētā un lasītā:

1. Eļļas līmenis (skaidrs par par sevi, loģiski utt)
2. Nav labi, ja kārba pēc noteiktā ātruma km/h slēdz augstākā robā, ja mašīna ir smagāka kā paredzēts (piemēram, ja piekabe ar tanku aizmugurē)
3. Nav labi, ja ar lieliem dzinēja apgriezieniem maina režīmu no N uz D vai R.
4. Nav vajadzīgs pie luksofora vai mcdonalda rindā likt N režīmā, jo var gadīties 3. punkts.
5. Nezinu, vai ir kāda starpība starp likšanu no D uz N braucot vai stāvot uz vietas.
6. Bremzes turēšana pārejot no P uz D nav domāta kārbas saudzēšanai, bet gan vienkārši, lai auto pēkšņi neielektu kādam citam bamperī vai upē.
Pēdējo reizi laboja Raimis - 04. Marts 2011, 00:31, kopā labots 1 reizi.

Mercedes- Benz video

04. Marts 2011, 00:51

Būtībā tā arī ir par visiem punktiem. Tikai bremzes darbojas arī kā sajūgs, tas pēdējam punktam svarīgi, ja slēdz to kārbu šurpu turpu, nevis lai kādam nejauši neuzbrauktu. Nezinu par visiem, bet ASV ražotiem auto bremze jātur arī lai auto iedarbinātu — tas pats, kas teorētiski vēlamais iedarbināt ar nospiestu sajūgu, jā, arī MB labāk esot darbināt ar nospiestu bremzi, kaut var to nespiest.

Mercedes- Benz video

08. Jūlijs 2011, 22:53

...
Pēdējo reizi laboja Vecais - 08. Jūlijs 2011, 22:53, kopā labots 1 reizi.
Publicēt atbildi