Publicēt atbildi

MB un skaistums

23. Janvāris 2005, 11:17

[user]445|kristapz|[/user]kaads zin, kaa saucas shitie diski un vai kaut kur ir iespejams taadus dabuut? kalpaki taksh tie nav... ?

Attēls

...tie diski man atgaadina diskus kas staav uz BENTLY un RR...tocna tie ir kaa viniem, roku darbs!!!

MB un skaistums

23. Janvāris 2005, 15:19

Šitas vairāk derētu zem nosaukuma Skaistums un MB nevis otrādi :) :
Attēls

MB un skaistums

23. Janvāris 2005, 16:14

...nu re un man buus jauna bilde uz sienas ...kaa reiz raamiisus iepirku daudzumaa!! :)

MB un skaistums

23. Janvāris 2005, 16:24

iznjemot tas logo jaadabon nost, bet to var :D

MB un skaistums

23. Janvāris 2005, 21:15

Attēls

MB un skaistums

23. Janvāris 2005, 22:20

tie ir tie pashi diski kaa tam w126

MB un skaistums

24. Janvāris 2005, 09:43

[user]6695|RIPS|[/user]
[user]445|kristapz|[/user]kaads zin, kaa saucas shitie diski un vai kaut kur ir iespejams taadus dabuut? kalpaki taksh tie nav... ?

Attēls

...tie diski man atgaadina diskus kas staav uz BENTLY un RR...tocna tie ir kaa viniem, roku darbs!!!

Uzzināju, ka tie diski esot it kā ražoti 80ajos gados Austrālijā, firmā CSA. Esot baigi smagie.

MB un skaistums

24. Janvāris 2005, 11:02

[user]387|elSprogo|[/user]MB labu laiku strādāja pie V12 dīzeļnieka, bet beigās laikam projektu pameta....

Joprojām strādājot... ne uzreiz pirmajos gados, bet nākamajam SELam tādus gatavojoties montēt iekšā...

MB un skaistums

24. Janvāris 2005, 11:12

Attēls

Tie ir hromēti lietie diski, ik pa brīdim eBay tādus var dabūt, bet, ja nemaldos, max 15". Cena... augsta nav... jauni lietie ASV ir par vairāk kā puscenu, salīdzinot ar mūsu cenām, vienlaicīgi lietoti tur maksā fantastiskas summas...
Starp citu, šiem visi tie paši disku modeļi, kas pie mums ielās sastopami, tiek piedāvāti arī hromēti...

MB un skaistums

24. Janvāris 2005, 12:44

[user]379|Mizx|[/user]
[user]387|elSprogo|[/user]MB labu laiku strādāja pie V12 dīzeļnieka, bet beigās laikam projektu pameta....

Joprojām strādājot... ne uzreiz pirmajos gados, bet nākamajam SELam tādus gatavojoties montēt iekšā...

nu nez kur tu to njeemi. mans ir lasījis, ka tagad koncerns koncentrējas uz dīzelis+elektromotors hibrīdiem, to tad arī nesen Detroitā prezentēja. S-klase ar hibrīdnieku zem nosaukama Hyper. To tad arī pēc kādiem pāris gadiem liks iekšā.
Publicēt atbildi