Publicēt atbildi

Re: IAA auto izstāde Frankfurtē - Mercedes Welt

30. Septembris 2015, 19:15

Paupe rakstīja:Mizx, tu saki ka bmw ir vecais dizains, kamēr MB ir jaunais mani kritizētais.. Argumentē! Bmw x6 un MB gle coupe! Totāls copy paste! Es tev vēl šo to pameklēšu. Attiecībā uz foto.. Protams ir detaļas kas atšķirās, bet pa gabalu viņus nav tik viegli atšķirt, dizaina koncepcija ir viena un tā pati...

Nepiekritīšu ne vienam, ne otram argumentam. MB dizainā tagad visus no aizmugures taisa kā pirmo uztaisīja SLS AMG, ko pats ieliki kā skaistu. Tie paši garenie lukturi ar plakano virsmu starp tiem un vidēja izmēra labi redzamu zvaigzni vidū. Cits tas, ka GL variācijas es tomēr vēl skaitu pie vecā dizaina, visa tā auto saime vēl nav vizuāli atjaunināta. Varbūt pēc feislifta tas mainīsies, kā mainījās W212, kurš pirms man galīgi nepatīk, bet pēc jau ir ļoti interesants auto.

30. Septembris 2015, 19:19

Papi, arguments par auto nobraukšanu ir diezgan dīvains divu iemeslu dēļ. Viens ir tas, ka liela daļa automašīnu tiek norakstītas avārijās, nevis nobrauktas līdz pēdējam. Otrs — mēs esam MB klubā un runājam par MB, bet nemaz ne tik senā pagātnē bija veikts pētījums, ka (ja nekļūdos) 4 no 5 jebkad saražotajiem MB joprojām piedalās satiksmē. MB nav tas auto, ko ļoti bieži gadītos tāpat vien nobraukt līdz pēdējam, ja cik necik uztur. Reāli lielākā daļa cilvēku nekad mūžā nevienu auto nenobrauks, bet tas nenozīmē, ka pasaule būs pārpildīta ar automašīnām.

30. Septembris 2015, 19:23

Paupe, ko tieši GLE coupe varēja uztaisīt citādu? Man vienmēr šķita, ka tie MB parketa džipi tā tiks apcirpti, jo vadā apkārt lieku gaisu, ka īpašniekiem to bagāžnieku nemaz tādu nevajag. Ja vēlējās saglabāt pludlīniju saskanīgumu, tad džipu-kupeju slaidām līnijām uztaisīt citādu varētu būt ļoti grūti un vai vispār vajadzīgs, ja kopējā forma sevi pierādījusi kā veiksmīgu?

30. Septembris 2015, 23:24

Mizx rakstīja:Paupe, ko tieši GLE coupe varēja uztaisīt citādu? Man vienmēr šķita, ka tie MB parketa džipi tā tiks apcirpti, jo vadā apkārt lieku gaisu, ka īpašniekiem to bagāžnieku nemaz tādu nevajag. Ja vēlējās saglabāt pludlīniju saskanīgumu, tad džipu-kupeju slaidām līnijām uztaisīt citādu varētu būt ļoti grūti un vai vispār vajadzīgs, ja kopējā forma sevi pierādījusi kā veiksmīgu?

Piemēram aizmugurējo lukturu formu, ne tik līdzīgu!

01. Oktobris 2015, 08:17

Paupe rakstīja:
Mizx rakstīja:Paupe, ko tieši GLE coupe varēja uztaisīt citādu? Man vienmēr šķita, ka tie MB parketa džipi tā tiks apcirpti, jo vadā apkārt lieku gaisu, ka īpašniekiem to bagāžnieku nemaz tādu nevajag. Ja vēlējās saglabāt pludlīniju saskanīgumu, tad džipu-kupeju slaidām līnijām uztaisīt citādu varētu būt ļoti grūti un vai vispār vajadzīgs, ja kopējā forma sevi pierādījusi kā veiksmīgu?

Piemēram aizmugurējo lukturu formu, ne tik līdzīgu!

Tā ir līdzīgāka SLS, nevis BMW:
Attēls
Attēls

01. Oktobris 2015, 19:02

Paupe rakstīja:Attēls

Šis ir skaistākais no visiem, tiešām :)

Nu re Paupe tu pirmamkārtām nonāc pretrunās ar sevi.
Otrkārt skaties uz jaunu auto un jūsmo (par kosmosu).

01. Oktobris 2015, 21:26

Papi, ja nebūs mērķu un sapņu, nebūs motivācijas. Viss ir OK.

P.S. Gribu Pagani pagalmā :pn:

02. Oktobris 2015, 11:29

1. SLS tika uzbūvēts kā modernā klasika, ideja tā radīšanai tika ņemta no šī:
Attēls

Tas ir tas pats ko dara amerikāņi ar saviem Camaro, Mustang, Corvette utt. Tas ir vecā dizaina atdzīvināšana no jauna..

2. GT ir tiešām izdevies skaists, bet tas nepadara skaistu GLE coupe.. Man vēl patīk C klases sedans un w222, tur arī ir kosmoss, bet tur vēl var saskatīt MB dizaina vēsturi, turpretī C coupe, GLE, GLK utml. ir kas pilnīgi jauns ..

04. Oktobris 2015, 08:10

KOA GT un SLS ir divi dažādi :amurs: :doh: :haha:

04. Oktobris 2015, 08:11

Misters X rakstīja:Papi, ja nebūs mērķu un sapņu, nebūs motivācijas. Viss ir OK.

P.S. Gribu Pagani pagalmā :pn:

Bet es gribu SLS
Publicēt atbildi