Publicēt atbildi

MB un skaistums

21. Oktobris 2008, 18:36

[user]630|Holokous|[/user]Jautājums vai vispār C36 spēj arī palidot vai tik bubina uz priekšu :whistle:

P.S. Sorry par spamu.

Iet un labi iet, vispār esmu rakstījis. Ko var gribēt ar pusotru tonnu un 288zs. Ar pilnu auto braucot augšup pa Kalnciema tiltu arī pie 120 km/h strādā pretbuksēšana un pa statistiski vidējo Rīgas ielu statistiski vidējais EVO VII braucējs no krustojuma tiek nokosts (oficiālie parametri 0-100 km/h variē pa dažām sekundes desmitdaļām). Pa bāni pie 200 km/h patēriņš ir ap 12l uz 100km, ja noņem ātruma ierobežotāju, tad max ātrums ir jau pie 280 km/h. Vispār virs 200 km/h tas tomēr kļūst lēnīgs, bānim vajag C55 AMG, bet trasei labākais variants ir C36 AMG, jo nav tik smags purns.

MB un skaistums

21. Oktobris 2008, 19:03

[user]379|Mizx|[/user]
[user]630|Holokous|[/user]Jautājums vai vispār C36 spēj arī palidot vai tik bubina uz priekšu :whistle:

P.S. Sorry par spamu.

Iet un labi iet, vispār esmu rakstījis. Ko var gribēt ar pusotru tonnu un 288zs. Ar pilnu auto braucot augšup pa Kalnciema tiltu arī pie 120 km/h strādā pretbuksēšana un pa statistiski vidējo Rīgas ielu statistiski vidējais EVO VII braucējs no krustojuma tiek nokosts (oficiālie parametri 0-100 km/h variē pa dažām sekundes desmitdaļām). Pa bāni pie 200 km/h patēriņš ir ap 12l uz 100km, ja noņem ātruma ierobežotāju, tad max ātrums ir jau pie 280 km/h. Vispār virs 200 km/h tas tomēr kļūst lēnīgs, bānim vajag C55 AMG, bet trasei labākais variants ir C36 AMG, jo nav tik smags purns.

Dīvaini, jo statiski vidējais evo VII līdz 100 km/h pēc papīriem ir vairāk kā par sekundi ātrāks!

MB un skaistums

21. Oktobris 2008, 19:04

Dīvaini, jo statistiski vidējais evo VII līdz 100 km/h pēc papīriem ir vairāk kā par sekundi ātrāks!

MB un skaistums

21. Oktobris 2008, 19:26

[user]195026|Speeder|[/user]Dīvaini, jo statistiski vidējais evo VII līdz 100 km/h pēc papīriem ir vairāk kā par sekundi ātrāks!

??? C36 AMG ar 5-pakāpju kārbu atkarībā no avota oficiālie dati ir 6,0-6,2 sek. Lanceram tas pats. Vispār biju domājis to kantaino Lanceru, kas ar bērnu ratiņu spoileri, tas sanāk VIII. Krievijas kluba lapā par C36 AMG ir nepareizi dati, tur laikam tikai pirmā versija pieminēta (vismaz par atvieglināto nekas nav teikts), kas ir stipri smagāka, tai arī parametri sliktāki. Ar tādu braucis neesmu, nezinu. Man jau bija faktiski facelift modelis, vizuālā plastmasu pakete vecā un motors vecais, cits jau kā C43.

Un minēju "statistiski vidējo" tāpēc, ka Lancers jau pliks un nabadziņš, tam vēl saštepselēties jāprot, AMG gāze grīdā un pārējo izdara elektronika. Kāda saprogrammēta, ar tādu jādzīvo. Attiecīgi atsauce uz teicienu, ka mēs VISI iedomājamies, ka esam labāki par statistiski vidējo braucēju. Nopērk auto ar labiem parametriem, ko nemaz neprot izmantot. Gan jau ar kādu citu šoferi jau būtu spraigāka cīņa. Es pats pie stūres nebiju, ar manu auto viena meitene pa Rīgu izklaidējās... No sastaptajiem esot zaudējusi tikai Audi S8 un vēl kaut kam vienam, neatceros marku. Pats pa bāni jau pie 200 km/h esmu kodies ar veco BMW 540, viņam "pietrūka", bet 760 Li, SLK 55 AMG un tamlīdzīgie pieclitrīgie virs 200 km/h atrāvās kā no stāvoša... Tādā ātrumā visu nosaka tilpums.

MB un skaistums

21. Oktobris 2008, 19:33

Evo VIII arī ir divi varianti, bet ja ar 265 Zs tad tā līdzīgi arī varētu būt.

MB un skaistums

21. Oktobris 2008, 19:38

Un vēl man šķiet ar Evo uzsākt ir drusku vieglāk, jo tas mazāk izslīd. Nav jau tā ka iedosi tantei AMG un viņa izspiedīs maksimālo uzrāvienu. Ar abiem būs vajadzīga kaut neliela prakse.

MB un skaistums

22. Oktobris 2008, 13:37

http://www.youtube.com/watch?v=nUAE-819OG4

DTM 8D

skaistums !

MB un skaistums

22. Oktobris 2008, 17:12

[user]379|Mizx|[/user]

P.S. Sorry par spamu.

es domāju ka c36 ir 280 z/s, biji uz stenda, ka raksti 288z/s

MB un skaistums

22. Oktobris 2008, 17:40

Es pārsitos par vienu ciparu, 280zs bija oficiālie. Nez kāpēc tas pats motors W124 virsbūvē ir ar 272zs. Nekas, paņems kādu, uzliks uz stenda un pamērīs!

MB un skaistums

22. Oktobris 2008, 17:49

Attēls
Publicēt atbildi