Publicēt atbildi

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 18:08

:D...es tuuliit siekalaas nosliiksu.......w111

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 18:26

Liekas, te vēlvienu varētu interesēt manā īpašumā esošais raksts par 280SE 3.5 :D

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 18:50

Mans jau slauka grīdu!!!!!!!Es vienkārši kaifoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang:

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 20:45

Attēls

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 20:55

Tas laikam tas Brabus 6.1, kas jau kādus gadus 2us ripinās apkārt pa Rīgas ielām....

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 22:38

Es teikšu,ka man šis mersis nepatīk.Cienu to,kas ir klasisks un izgajis audziem,daudziem gadu desmitiem.Tas w111 ir vienkārši superīgs.Ja man liktu izvēlēties,tad noteikti w111,nevis kaut kāds pārbāzts brabus,kuram nav sava šarma,tikai biezo vīru krāna kompensātors.Tiem jaunajiem meršiem nav vairs tās burvības,kas piemīt vecajiem.To pašu varu teikt par BMW un AUDI.Vai tad mūsdienu mašīnas var salīdzināt ar 80to gadu mašīnām?
Tā burvība,kas piemīt urkai,vai vecajam 6.bembim...
:) tādā nostaļģijā ieslīgu,taču reāla nepatika pret mūsdienu mašīnām.Ceru,ka saprotat manu viedokli.
A nu ka tagad visi fano par vecajiem laikiem :D :headbang: :woohoo: :drink: :girl:

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 22:47

RICHY, daļēji tev piekrītu, bet katram kāram sava burvība, gan jauniem, gan veciem. Bet vecajiem ir arī tāda lieta kā vērtība, nu nav jau tie domāti ikdienas braukšanai no punkta A līdz punktam B. ;) Ir jau tā (vismaz man), ka tu staigā pa auto izstādēm un skaties tos jaunos superkārus, bet tā īsti nerodas tāds WOW, un tad tu piestāj pie stenda, kur klasika un tev muraškas pārskrien, stāvi un brīnies. :)

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 22:58

Nu apmēram jau tā arī ir.Nu nav tādas burvības,ka vecajiem.Par piemēru, es iesēžos audi A6,pabraukāju kādus km30 un tad iesēžos savā w123.Pēdājā es jūtos daudz labāk,kaut arī ar A6 biju nobraucis diezgan ilgi pirms savas mašīnas. Vēl dabūju pabraukt ar S6. Nu tur jau atkal cita fiška.4,2 v8,bet arī nav tas,jo audi 90 typ85 ir patīkamāk. Nu tas viss ir ļoti subjektīvi,bet ar to gribu teikt,ka vecāku mašīnu vērtēju daudz augstāk un,ja man būtu pilna D naudas,tad pirktu vecāku,nevis jaunāku mašīnu.
Nu es te tā,gribēju 5dienas vakarā pakratīt sirdi par sāpīgu auto tēmu. Neņemiet ļaunā :whistle:

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 23:00

Vēl gribēju piebilst,ka ļoti maz mašīnu,kas ražotas mūsu gadsimtā,nenodzīvos tik ilgi,cik kāds vecs mersis,pat merši :) Paši zinat,kāpēc.

MB un skaistums

29. Oktobris 2004, 23:05

tā nu tas i :) vienmēr atcerēšos kā viens klasesbiedrs teica, ka viņa mūža sapnis ir sapelnīt tik daudz naudas, lai vecumdienās nopirktu vecu, klasisku MB kabrioletu un braukātu pa Rīgas ielām klausoties Elvisu. Tad es tikai tā pasmīnēju par šo ideju... Pēc tam Vācijā redzēju kā viens onka izbrauc no garāžas ar savu veco MB, kas bija WOW stāvoklī, ieslēdz mūziku un pārlaimīgs brauc...tad es sapratu - that`s the point :)
Publicēt atbildi