Pēc tā, kā no sirds atrāvu un pārdevu savu e39 radās vajadzība pēc jauna auto. Par cik nekā sakarīga un interesanta cenu kategorijā līdz 4.5k EUR nevarēju atrast, sapratu, ka jānoliek daļas naudas zeķē un jāpameklē kāds lēts auto ar ko kādu laiku vadāt dibenu.
Bija iepriekšēja pieredze ar W210 kā sugu, tāpēc tas noteikti nebija plānā, skatījies biju pat Škodas un pārējos lētā gala tautas auto. Un kurš to būtu domājis, ka man patīk kāpt uz viena un tā pat grābekļa vairākas reizes?
Braļuku interneta dzīlēs atradu šo s210, cena likās pieņemama un auto pat neizskatījās kā braucošs siets, tāpēc bija nolemts pavadīt pāris dienas Viļņā un pie reizes apskatīt auto.

Apskatot auto jau bija skaidrs, ka no oriģinālā krāsojuma ir tikai jumts, kas arī ir loģiski, W210 nekad nav bijis sterilas virsbūves paraugs. No uzkrītošiem defektiem bija bremzes, kas visas bija plaisās un sarūsējušas un auto bija sasvēries uz vienu pusi (pat kad es tajā nesēdēju), viss pārējais darbojās pieņemami. Par cik es nokaulēju cenu un dabūju komplektā sliekšņus un otru disku komplektu, auto nolēmu pirkt.

Par cik transports bija iegūts devāmies atpūsties pa Viļņu. (no viesnīcas istabiņas jumta pārliecinājos, ka jumts nav sapuvis)

Pēc brīvdienām auto atdzinu uz Rīgu, pašu braucienu grūti nosaukt par relaksējošu, jo auto ir mazliet sasvēries un ar ļoti nepatīkamām bremzēm, bet tas netraucēja izbaudīt Lietuvas ātrgaitas ceļus, tiekot mājās nopriecājos, ka patēriņš kabātā nekož. (Kurš varēja paredzēt, ka ziemā cenas uz degvielu būs augšā un patēriņš arī

)

Pa taisno, vēl pirms skates auto tika nogādāts uz remontu pie Family Garage, kur palūdzu novērst visus defektus, lai varētu iziet skati un gadu nobraukt (jo tāds bija šī auto mēŗķis)

Padarīto darbu saraksts bija garāks, nekā sākumā bija plānots, gan jau kaut ko arī būšu aizmirsis.
Pārmetinātas abas glāzes priekšā, lai atsperes jūtas droši
Nomainītas visas bremzes pa riņķi, kluči un stāvbremze
Uzstādīti aizmugurē jauni bremžu aizsargi
Nomainīta viena svira aizmugurē
u.c.
Pēc laika tika nomainīta arī eļļa dzinējā un filtrs
Pēc darbiem skati izgāju bez problēmām, lai gan nācās paskraidīt turpu šurpu, jo cilvēks, kas auto pieņēma, nepamanīja, ka man ir 7 vietas, līdz ar to, tehniskajā pasē nebija atzīmes par trešo rindu, beigās vainīgais paliku es.
Skate uz gadu logā un auto tiek lietots bez problēmām.
Pat paspēju izīrēt auto Mārtiņam T., jo viņam bija ieplānots garais pārbrauciens uz Gulbeni, skatīties sev auto.

(Mans auto ir pa labi, vismaz pateicoties tādiem eksemplāriem sapratu, ka man vēl auto nav tik slikts)

Pietiek te likt rakstīt garas pasakas un jāievieto arī kāda bilde.

Būs arī bilde ar veco e39, bet lūgums nebārties.