Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

19. Februāris 2009, 20:38

zato smotritsja :wub:

19. Februāris 2009, 20:39

[user]522041|White|[/user]zato smotritsja :wub:

согласен - красиво. ;)

19. Februāris 2009, 20:39

Atļaušos to avotu apšaubīt, varbut Amerikai tā ir taisnība. Mums te pašiem klubiņā ir ne viena vien Sportline versija, bet cik no tām ir ar šādu kārbu? — dažas... Bet konkrēto stūri atradīsi arī uz nesportline versijas automašīnām...

19. Februāris 2009, 20:46

[user]379|Mizx|[/user]Atļaušos to avotu apšaubīt, varbut Amerikai tā ir taisnība. Mums te pašiem klubiņā ir ne viena vien Sportline versija, bet cik no tām ir ar šādu kārbu? — dažas... Bet konkrēto stūri atradīsi arī uz nesportline versijas automašīnām...

:D piedod, tas ne par ko neliecina!!! arī man ir sportline, pietam ne visi sportline ir sportlainiski :D

man VINā rakstīts, ka ir sportline stūre!

281 Комплект багажника 280 SL
Спортивное рулевое колесо с отделкой из кожи (диаметр 390 мм) и кожаный рычаг КПП (с 01.05.1990)
Спортивное рулевое колесо с отделкой из кожи (диаметр 390 мм) (с 01.03.1989)

ne visiem, kam ir sportline piekare un šilte, ir tāda!

bet man nebija tās stūres - auto pēc avārijas, taisītāji, rokas apcirst viņiem, uzlika parasto, jo atrast sportline stūres airbagu nav reāli, mēģināju. (par normālu cenu).

19. Februāris 2009, 20:47

Daudiss, nav tāda Sportline Airbaga :) Tas Airbag ieliktnis ir visiem vienāds.

19. Februāris 2009, 20:48

[user]620486|daudiss|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Atļaušos to avotu apšaubīt, varbut Amerikai tā ir taisnība. Mums te pašiem klubiņā ir ne viena vien Sportline versija, bet cik no tām ir ar šādu kārbu? — dažas... Bet konkrēto stūri atradīsi arī uz nesportline versijas automašīnām...

:D piedod, tas ne par ko neliecina!!! arī man ir sportline, pietam ne visi sportline ir sportlainiski :D

man VINā rakstīts, ka ir sportline stūre!

281 Комплект багажника 280 SL
Спортивное рулевое колесо с отделкой из кожи (диаметр 390 мм) и кожаный рычаг КПП (с 01.05.1990)
Спортивное рулевое колесо с отделкой из кожи (диаметр 390 мм) (с 01.03.1989)

ne visiem, kam ir sportline piekare un šilte, ir tāda!

bet man nebija tās stūres - auto pēc avārijas, taisītāji, rokas apcirst viņiem, uzlika parasto, jo atrast sportline stūres airbagu nav reāli, mēģināju. (par normālu cenu).

u menja v wine tozhe takzhe napisano =)

19. Februāris 2009, 20:48

[user]2|SZ|[/user]Daudiss, nav tāda Sportline Airbaga :) Tas Airbag ieliktnis ir visiem vienāds.

es nezinu, ko tu domā, bet runāju par to melnu vidusdaļu, man piedāvāja sākumā izšautu stūri, bet nebija vērts to ņemt...

19. Februāris 2009, 20:49

takoj zhe rulj :)

19. Februāris 2009, 20:49

a man Vina uzrakstits, ka man QP ir Offroad paka...

secinājums, tas VIN no mbclub.ru ne vienmer ir 100% precīzs, S klasēm pēc 2002. gada vispār puse bija meli.

19. Februāris 2009, 20:51

u menja vsje sovpadaet po Winu :! s mbclub ru
Publicēt atbildi