Publicēt atbildi

Re: Ģirta W202 ikdienas kaplis

14. Februāris 2018, 15:50

Eļļas filtrs gaisa filtra vietā viņus toč neuztrauc,viņiem neinteresē,ka īpašnieks savu auto kauj nost :D ja tas drošību neapdraud tad viņiem nav kur piekasīties un tā tam ir jābūt.
Vakar gribēju atpakaļskata kameru pieinstalēt,bet vai nu kamera sūc vai planšete neko nesaprot,mellu bildi tik rāda,eh to nāksies drusku atlikt.Pašlaik aktuāli saregulēt sūknim sliedes gājienu ,bet tur eļļas filtra korpuss traucē,doma vispār bija arī par oil filter relocation kit būvi,bet laikam,ka tik ātri laika trūkuma dēļ nesadarīšu,vēl esmu ievilcis salonā eļļas spiediena lampiņu,bet neesmu vēl to pievienojis panelim,vienmēr licies dīvaini,ka 202 un 210 šī fīča standartā nenāk...

[Izdzēsts]

14. Februāris 2018, 15:50

Šo ierakstu izdzēsa Kurjers - 14. Februāris 2018, 16:21.
Iemesls: dubultposts

15. Februāris 2018, 01:27

Ģirts rakstīja:Eļļas filtrs gaisa filtra vietā viņus toč neuztrauc,viņiem neinteresē,ka īpašnieks savu auto kauj nost :D ja tas drošību neapdraud tad viņiem nav kur piekasīties un tā tam ir jābūt.
Vakar gribēju atpakaļskata kameru pieinstalēt,bet vai nu kamera sūc vai planšete neko nesaprot,mellu bildi tik rāda,eh to nāksies drusku atlikt.Pašlaik aktuāli saregulēt sūknim sliedes gājienu ,bet tur eļļas filtra korpuss traucē,doma vispār bija arī par oil filter relocation kit būvi,bet laikam,ka tik ātri laika trūkuma dēļ nesadarīšu,vēl esmu ievilcis salonā eļļas spiediena lampiņu,bet neesmu vēl to pievienojis panelim,vienmēr licies dīvaini,ka 202 un 210 šī fīča standartā nenāk...

Tā drošības lieta viņiem diskutabla. Savulaik nelaida cauri apskatei tāpēc, ka W202 lukturu stars nebija ideāls — bija mazliet sliktāks un vienu punktu lukturi neizgaismoja. Tātad, vienīgais apdraudētais varētu būt es, jo man redzamība sliktāka, nevis kādu žilbinu. Uzreiz sapratu, ka sviests, pasākumā iesaistījās Domeniks, saziņa ar Daimler AG, sūtīja beigās 3 komplektus lukturu, kamēr TA pārliecinājās, ka "defekts" piemīt visiem W202 lukturiem. Loģikas tur īsti nav, kas viņiem ir drošība, kas nav. Man tā W202 lukturu lieta bija ļoti spilgts piemērs tam, ka piekasījās tikai tāpēc, ka nebija kam citam piekasīties. Jo viens mēģinājums iziet apskati bija ieliekot lukturus no W202, ar ko bija svaigi izieta apskate.

15. Februāris 2018, 08:13

Mizx rakstīja:
Ģirts rakstīja:Eļļas filtrs gaisa filtra vietā viņus toč neuztrauc,viņiem neinteresē,ka īpašnieks savu auto kauj nost :D ja tas drošību neapdraud tad viņiem nav kur piekasīties un tā tam ir jābūt.

Tā drošības lieta viņiem diskutabla. Savulaik nelaida cauri apskatei tāpēc, ka W202 lukturu stars nebija ideāls — bija mazliet sliktāks un vienu punktu lukturi neizgaismoja. Tātad, vienīgais apdraudētais varētu būt es, jo man redzamība sliktāka, nevis kādu žilbinu. Uzreiz sapratu, ka sviests, pasākumā iesaistījās Domeniks, saziņa ar Daimler AG, sūtīja beigās 3 komplektus lukturu, kamēr TA pārliecinājās, ka "defekts" piemīt visiem W202 lukturiem. Loģikas tur īsti nav, kas viņiem ir drošība, kas nav. Man tā W202 lukturu lieta bija ļoti spilgts piemērs tam, ka piekasījās tikai tāpēc, ka nebija kam citam piekasīties. Jo viens mēģinājums iziet apskati bija ieliekot lukturus no W202, ar ko bija svaigi izieta apskate.

Ģirts visu uzrakstīja pareizi! :super:
Mizx, par ko Tu runā? Kāda diskutabla drošība un vienīgais apdraudējums Tu pats? :doh:
Tu zini, kāda ir CSNg statistika Latvijā ar uzbraukumu gājējam vai sadursme ar šķērsli, kuru vadītājs nav pamanījis diennakts tumšajā laikā?
Ja CSDD pārstāvis konstatē neatbilstību stara kūlī, tad protams, ka to fiksē un izsvilpj Tevi skatē un pilnīgi vienalga kas par lukturi tur stāv. Nu ja tā ir Daimler AG kļūda, kā Tu to šeit norādi, tad tur jau sākas strīdēšanās par to kam un kā ir jābūt. Bet primāri, stars neatbilst, tad skates nav. Viss loģiski. :znaika:

15. Februāris 2018, 10:21

Par lukturiem ir dažādi,ir bijusi vag mašīna ,kurai ta lapā ielikts 2,par nenoregulētu lukturi,a tur izrādijās pus apgriezienu skrūvīte jāpagriež bija,turklāt lukturis bija minimāli uz leju,nevis uz augšu.Mizx gadijumā ir bijusi vienkārši konkrētās mašīnas īpatnība,par kuru csdd vienkārši nav bijuši informēti,bet nu tur jau viņiem arī izdevīgi ir,lai iet atkārtoto.

15. Februāris 2018, 12:01

benzman rakstīja:
Mizx rakstīja:

Ģirts visu uzrakstīja pareizi! :super:
Mizx, par ko Tu runā? Kāda diskutabla drošība un vienīgais apdraudējums Tu pats? :doh:
Tu zini, kāda ir CSNg statistika Latvijā ar uzbraukumu gājējam vai sadursme ar šķērsli, kuru vadītājs nav pamanījis diennakts tumšajā laikā?
Ja CSDD pārstāvis konstatē neatbilstību stara kūlī, tad protams, ka to fiksē un izsvilpj Tevi skatē un pilnīgi vienalga kas par lukturi tur stāv. Nu ja tā ir Daimler AG kļūda, kā Tu to šeit norādi, tad tur jau sākas strīdēšanās par to kam un kā ir jābūt. Bet primāri, stars neatbilst, tad skates nav. Viss loģiski. :znaika:

Benzman, nevajag pārspīlēt! Es tak saku, ka TA ierados kādas 5 reizes ar dažādām "delegācijām", 3 pāri jaunu OEM lukturu tika pamēģināti, lukturu komplekts no cita W202, kam bija izieta apskate. Absurds tāds, ka VISIEM šiem lukturiem bija identiska "problēma", jo tāda ir konkrētā luktura konstrukcija. Varu apgalvot, ka attiecīgi VISIEM W202
OEM vai ķīnas pēcfeislifta lukturis var piekasīties tam punktam starā. Bija tik tālu, ka divi CSDD darbinieki no tobrīd Miera ielas paši devās uz ekspertīzi Domeniksā klātienē. Jautājums tika izskatōts pēc būtības ar Daimler AG un beigās tika secināts, ka šī problēma tiešām ir visiem W202 ar pēcfeislifta lukturiem. Kam vēl CSDD darbinieki ir braukuši pie oficiālā izplatītāja precizēt auto tehniskas nianses klātienē? Nepaslinkoja izpētīt situāciju! Varu pret baltu sienu parādīt uz jebkura, kur ir konkrētā "problēma", kas nekur citur pasaulē nekad nav inspektorus satraukusi. Ja tā reāli ir problēma, tad vajadzētu aizliegt visus bez lukturu tīrītājiem, jo netīrs lukturis uz ceļa rada 100x lielākas problēmas kā viens tumšāks punkts staram pa vidu.

15. Februāris 2018, 12:06

Es tikai nesaprotu, kā viņi tieši tevi nomedīja ar to punktu, jo baltajai par lukturiem ir piesējušies tik daudz kā par augstu vai pa zemu, bet ne par kādiem punktiem, kuri ir tumši... :hvz: :D Bet nu zinot Latvijas TA dažādos garastāvokļus katru gadu, dienu un pat stundu, tad jau laikam nekas īsti neizbrīna...

15. Februāris 2018, 12:13

Kurjers rakstīja:Es tikai nesaprotu, kā viņi tieši tevi nomedīja ar to punktu, jo baltajai par lukturiem ir piesējušies tik daudz kā par augstu vai pa zemu, bet ne par kādiem punktiem, kuri ir tumši... :hvz: :D Bet nu zinot Latvijas TA dažādos garastāvokļus katru gadu, dienu un pat stundu, tad jau laikam nekas īsti neizbrīna...

Kādreiz klātienē parādīšu! Tā kā mani ar W107 CP ir stādinājuši tikai lai mašīnu apskatītu (par to godīgi atzinās), tāpat uz šo parasti saradās skatītāji. Nesen vēl publiskajā CSDD datubāzē par LV reģistrētiem ielās braucošiem auto C36 AMG rādījās tikai 2 gabali, pārējie vai nu nokauti, vai "projekta stadijās" un gadiem nav legāli ielās redzēti. Tā ka ir viņiem eksotika tādu sastapt un tad gribas pamatīgi izkratīt. Piekasīšanās lukturiem jau sākās agrāk — ar to, ka oriģināli ir uzstādīti 4 miglas lukturi, kas pēc noteikumiem ir aizliegts visās ANO valstīs, ar izņēmumu Zviedrijā un laikam Norvēģijā. Paskatās iepriekšējo TA vēsturi, kur lukturi ir bijis temats un sāk rūpīgi tos vēlreiz pētīt...

Re: Ģirta S202->S124 ikdienas kaplis

02. Aprīlis 2018, 17:01

Šīs ir mana stāsta beigas ar S202
Attēls
un Sākums S124 stāstam,kuru turpināšu te pat,šajā topikā
Attēls
Īsumā - izjaucu balto S202,iemesls - rūsa,apnika plānais C klases bleķis,un pārgāju uz s124 modeli.No baltā tika daudz kas apskrūvēts,kas tika uzstādīts uz S124 ,dzinējs,ātrumkārba,poly bukses,planšete,bremzes...
Šeit redzams 124 bez tilta,ielikām motoru,gribējām piemest kardānu,lai ar šo var pabraukt,nederēja reduktors- lielā mufta,atskrūvēt reduktoru nevarēja,nācās noņemt tiltu,a tur atklājās,ka ir jāmetina :D
Attēls
Sametināts,notīrīts,nokrāsots
Attēls
Attēls
Pusrāmī tās pašas poliuretāna bukses no S202,visas sviras ar stupicām arī uzstādiju no s202,jo viss tur ir vienāds,atsķiras tikai reduktora bukses,kuras uzliku jaunas.
Attēls
Pumpējamie amortizatori tika noravēti,jo man nav intereses un vajadzības pēc viņiem,tur viss bija sapuvis un izbeidzies,aizstāti ar parastajiem amotizatoriem no tā paša s202
Attēls
Normāls džips sanāk :D
Attēls
Šāds salons man bija
Attēls
Tas spārns vēl jāiemetina... :doh:
Attēls
Sāku likt salonu
Attēls
Pagaidām tik tālu ir,tālāk nav,jaatrisina problēmu ar ātrumkārbu,saliku visu,izdomāju izbraukt iekšā ārā,nepielēju eļļu,saprotams drusku eļļa bija iztecējusi,un ārā izbraucu,iekšā arī,pēctam braucu ārā un apstājās...pielēju,tāpat nekustējās,būs jāskatas,ir man vēlviena 722.4 ja kas,bet nu cerams,ka izdosies saliet šo pašu lai brauc :D

Re: Ģirta S202->S124 ikdienas kaplis

02. Aprīlis 2018, 22:24

Ministru kabineta noteikumi Nr. 295
Rīgā 2017. gada 30. maijā (prot. Nr. 28 25. §)

Noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļa

5.3.2. Amortizatori
A. Prasības
A1. Nav pieļaujama transportlīdzekļa aprīkošana ar amortizatoru, kas nav paredzēts konkrētajam transportlīdzeklim.
Publicēt atbildi