Publicēt atbildi

Re: Latgales pērle - w211.

22. Novembris 2018, 17:55

Brīvdienās mainīšu ziemas riepas. Ja dikti vēlies, varu iedot vasaras 245/45/r17 uz testu
pēc sajūtām ar r16 ir patīkamāk braukt

22. Novembris 2018, 19:44

Fiziku nepmānīsi, jo lielāks balons, jo mīkstāks borts (ne RF), jo komfortablāk brauksies.

22. Novembris 2018, 22:53

Sākumā atbildi sev, kas Tev prio - drošība vai izskats. Es izvēlējos drošību un nedaudz izskatu :)

22. Novembris 2018, 23:12

Misters X rakstīja:Sākumā atbildi sev, kas Tev prio - drošība vai izskats. Es izvēlējos drošību un nedaudz izskatu :)

Kurā momentā tur parādās drošība? Kāds ir tas drošības un izskata mix? R17?

23. Novembris 2018, 09:02

Misters X rakstīja:Sākumā atbildi sev, kas Tev prio - drošība vai izskats. Es izvēlējos drošību un nedaudz izskatu :)

Un to saka cilvēks, kuram ,pēc leģendām, esot uzstādīti 22'' Vossen diski ;)

24. Novembris 2018, 21:23

Pēc personiskās pieredzes, Glaunākais izmērs, kas vēl braucams uz vieglo auto ir R17 225/45. Lielāki un/vai plānāki izmēri tikai skatam. Tie ir pārāk jūtīgi pret lāpītu asfaltu vai grants segumu. Ja vēl švakāki amortizatori, tad pavisam viegli novākot auto.

27. Novembris 2018, 14:07

RTXs rakstīja:

Kurā momentā tur parādās drošība? Kāds ir tas drošības un izskata mix? R17?

Rūpnīcas inženieri tomēr ir sarēķinājuši konkrētam auto paredzētu kombināciju. ASV, kur lielākā problēma ar R27 diskeim uz pirmajiem golfiem MB katalogos norādīts, ka automašīna zaudē visu rūpnīcas garantiju, ja tai tiek uzstādīti lielāka diametra diski par ražotāja noteikto.
Otrs ir tas, ka inženieri sarēķina arī visu ritošo daļu kopumā, riteņi ir tikai daļa no visa. Pats saskāros ar situāciju, ka uz W202 dīzeļa 225/45 R17 bija pilnīgi nebraucami, auto pa risām knapi valdāms, bet uz W202 AMG ar visiem 245/40 R17 risas netraucē. Tāpēc, ja gribas drošību, jāskatās tomēr ražotāja parametri. Bet, ja ar ražotāja parametriem auto pa risām ir grūti vadāms, tad jau gan jāsāk skatīties kas vēl nav kārtībā.
Publicēt atbildi