Publicēt atbildi

Re: Ģirta W202 ikdienas kaplis

04. Decembris 2017, 12:51

Jā,es vēl gribu baltus FL buferus pasūtīt... :D

15. Decembris 2017, 23:18

kamēr klauni klaunojās bez cirka,es mersim uzliku diesel uzrakstu,lai visi zin,kāpēc velkos pa ceļu,bet tas kamēr nav turbo :D
Attēls
Tālāk,planšetei burtiski izgriezu un izgrebu rāmīti no lamināta gabala,reāli nekā labāka nebija pa rokai,un nav top skaisti,bet salīdzinot kā bija ir labs,skrūves vajag melnas,apakšā vajag vēl stiprinājumus,starp pečku un tableti ir robs,bet tur būs skaista maliņa,kad atradīšu kur nopirkt,ideja ir jau.Tad vēl pieslēdzu odschoolajai kulisei apgaismojumu.
Attēls
Tad brīvdienās piemeklēja interesants incidents - iznīcināts starteris,sākumā likās,ka ģenerators ir vainīgs,bet tas bija starteris,kurš ieķēries izbīdītā pozīcijā agonijā mokoties pašiznīcinājās... :sad2: Par iemeslu tam visticamāk bija augstāk bildē manāmais aliexpress silikona apvalks atslēgai,man pašam nekad nebija ieķēries bet domāju,ka vaina bija tur,jo pats tajā brīdī pie auto stūres nebiju,tad notikumi bija raibi,mans 202,ja trūkst strāvās,aizslēdz ciet visas durvis,tā nu es stāvu ceļa malā plātu rokas un nejauši pieveru durvis,klikt un ciet,atslēga tikai viena...mēģināju ar grābekli izbliezt logu,protams,nekā :haha: troksnis tik liels,bet jēga nulle,tad čoms no pagraba atstiepa kaut kādu aizkaru štangu,kuru pa durvju spraugu,par cik bija pievērtas tikai,iebakstijām mašīnai salonā un izdevās nospiest logu pogu un nolaist šofera logu un attiecīgi tikt mašīnā :D piedzīvojumu netrūka,labi,ka durvis bija pievērtas un tad attiecīgi auto domā,ka durvis ir vaļā un darbojas logi,jo ja būtu ciet ,nāktos iet pēc akmeņa,un nevajag man te stāstīt,ka var atbraukt onkulīts un atmūķēt,vai elektroniski no motortelpas atslēgt,bija pieci no rīta svētdienā un 202 merša logs šrotā nemaksā vairāk par 5 euro :D toties tagad man ir 4as atslēgas,mācība ir gūta :smokin:
Attēls
uzliku starteri no m111,protams,der,tikai negriež tik skaisti kā iepriekšējais traktora starteris(viņš reāli ir traktora startera izmērā,nafig uz om601 tik lielu...)benzīnieka starteris griež to mazo om601 just fine.
Tālāk devos uz csdd,kur manu auto oficiāli atzina par baltu dīzeli,iepriekš vizinājos ar brūns benzīns pasē :cool:
šodien nomainiju spriegotāju celiņsiksnai,varēju vecajam gultni pārpresēt,bet nebija laika,nopirku jaunu un uzliku,viss čotka,vairs siksna nečīkst - vecajam bija beigts gultnis,nu tur pa lielam nekas cits,kā gultnis izbeigties nevar normālos apstākļos,un šis šķībi stāvēja un siksna''kāpa nost'' no rullīša,to uz ātro biju atrisinājis ar šaibu zem rullīša,bet par cik rullītis nestāvēja taisni attiecībā pret citiem skriemeļiem siksna čīkstēja un baigi gaidīt ,kamēr izbeidzas da galam arī negribējās.pie reizes nomainīts arī spriegotāja demferis ko biju jaunu uzlicis uz sava m111,noskrūvēju no ex motora un pieskrūvēju šim.
Attēls
Motors skaisti klusu strādā,pa vidam starp visu šo bija vēl kaut kādi sīki labojumi visā,izņemt degvielas filtrs pie bākas utt utt,bet bilžu nav un tur nekā ievērības cienīga arī nav,tuvākajos plānos ir aprīkot auto ar bluetooth iekārtu kas ļaus hands free bazaritj po trubofonu :super:

08. Februāris 2018, 11:16

OM601 gone turbo
pirmais setups - pūšam gaisa kastē,protams efekta nu tāds... un max 0,2bar :D
Attēls
Tad mēģinam vito kolektoru
Attēls
Bet nevar aizvērt motora pārsegu...tad sagriežam vito kolektoru un uztaisam savu :rox:
Attēls
Tā nu tas pagaidām ir,bez interkūlera un nav pagriezta vairāk degviela sūknim,bet efekts ir,pie 0,5 bar iet labāk,bet sagriežot sūkni būs cits efekts :smokin:

08. Februāris 2018, 21:17

:rox:

08. Februāris 2018, 22:55

Es gaidu, kad šis auto aizbrauks uz TA :D :D Bet smukas krāsas zem haubes, man patīk :smokin:

08. Februāris 2018, 23:46

TA jau redzēja,kad taisiju pārbūvi no benzīna uz dīzeli,a ar turbo ir ar vairākiem skates ietas,tie gan bija benzīnieki,neko baigi viņi nesaka,papēta tik,jo turbīna jau nenozīmē automātiski jaudas pacelšanu ;D

10. Februāris 2018, 20:13

izpludes kolektors otradi :noraujies: tu esi labs :jump: :yo:

11. Februāris 2018, 23:52

Gribēju dabūt vito turbokolektoru, bet nekur nebija,taisīt smuku no nulles pagaidām nebija laika un vēlmes,šis arī strādā

13. Februāris 2018, 10:22

Vajadzeja vel varstu vaaku kaa karteri uztaisiit.tehniskajaa viiri caureju dabuutu

13. Februāris 2018, 11:49

TrisstaruEDZA rakstīja:Vajadzeja vel varstu vaaku kaa karteri uztaisiit.tehniskajaa viiri caureju dabuutu

Tos puišus diez vai vairs ar kaut ko iespējams pārsteigt, zinot kas pa ielām braukā. Eļlas filtrs gaisa filtra (bez oriģinālās filtra kastes, bet plastmasas bundulī) vietā arī ir OK un ar tādu apskati pie mums var iziet.
Publicēt atbildi