Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

19. Februāris 2009, 11:10

[user]40230|xmax|[/user] gribu auduma, bet oriģinālo:

tieši tā, izskatās (IMHO) nesalīdzināmi labāk, + man liekas, ka tādu gumijas paklāji ir nu kā.....nu kā ar gumijas zābakiem iekāpt iekš automašīnas...pārspīlēju protams, bet nu tāda sajūta ir.

19. Februāris 2009, 11:26

[user]198952|AnsisR|[/user]
[user]40230|xmax|[/user]nu neeezzzz... man tie gumijas paklāji jau .... sēž :D gribu auduma, bet oriģinālo... a vot 53Ls tā kā nedaudz pažēl priekš šādas ekstras :P pa kādiem 20-30Ls paņemtu :whistle:

gumijas paklājos sakrājas ūdens un tiek bojāti gan apavi gan bikšu gali..pļē neciešu šos

:iagree:

19. Februāris 2009, 11:57

NU nez.. Man gumijas paklaaji arii nepatiik... Bet kad vienu ziemu tie oridzinal miikstie no sniega slapjie sasala, ieliku gandriiz vaartu stabaa, papeedim uz taas uzsalushaas pumpas pasliidot... :? :ninja:
Kopsh taas reizes ziemaa - gumijas, vasaraa - oridzinal auduma.
+veel no gumijas paklaajiem no riita izkrati sasalusho ledu un brauc ar sausiem bikshu galiem, a tie auduma muuziigi slapji un smirdiigi. Visapkaart taksh ziema un zlurga.

19. Februāris 2009, 12:21

Pēc jūsu komentāriem spriežot — jūs te visi par Maxima gumijas paklājiem, vai oriģinālajiem??? Maxima komplekts maksā 10 Ls un uz to attiecināms viss uzskaitītais, oriģinālais maksās 50 Ls un ne tur bikšu gali, ne kas... Viss pārdomāts, auduma virskārta, blablabla... Un kā dabūt to, lai tur būtu peļķe, arī nezinu. Vienīgi izbrenot pa taisno no piesniguša meža. Bildes studijā!!!

19. Februāris 2009, 12:27

es visu mūžu braukāju ar gumijas kovrikiem :whistle:
un netaisos neko mainīt, jo esmu pedants, un kak nekruti bet tas audums paliek netīrs, a katru nedēļu vest uz ķīmisko tīrītavu man nav pa kabatai :D
ar ar maximas kovrikiem esmu braucis, un nekāda vaina, izdevās pat dabūt pelēkos kovrikus maximā pa 4.99 identiskā tonī ka auto salons pelēks :munk:

Labdien, mani sauc Andrejs,
un
manā mb stāv gumijas kovriki

applause
:D

19. Februāris 2009, 12:30

:clap:

19. Februāris 2009, 13:25

:lol:

19. Februāris 2009, 13:31

Kas man, dariit nav ko - bildeet netiirus, sasaluhus paklaajinjus... :D =) :whistle: Protams gumijas apaksha nelaiz slapjumu cauri, bet augshdalja uzsuuc visu mitrumu kaa suuklis un sasalst.
Protams, ziemaa kaajas visu laiku ir kaa no meza brienot, ar piebildi - mezaa tas sniegs vismaz tiirs un balts, a pilseetaa.... Un nekaada kratiishana un kaaju dauziishana neliidz, taa sals zlurga visur sakjeraas... Meeginaaju vienu briidi slotinju pie benkja tureet un katru reizi apslauciit, beet aatri pieriebaas un laika taadam nodarbeem arii nav =) Un peec tam pameegini veel to visu izzuvuso meeslu dabuut aaraa no taa nelaimiigaa paklaaja... =)

19. Februāris 2009, 20:06

iegādāta SPORTLINE stūre 8D

prieka pilnas bikses... āaaaaa... :)

19. Februāris 2009, 20:12

[user]620486|daudiss|[/user]iegādāta SPORTLINE stūre 8D

prieka pilnas bikses... āaaaaa... :)

eto chto za rulj takoj??? :)
Publicēt atbildi