Publicēt atbildi

Re: intelxx w211

01. Jūlijs 2020, 22:23

a kas tam vecajam bija vainas? dilums?

05. Jūlijs 2020, 10:53

Kurjers rakstīja:a kas tam vecajam bija vainas? dilums?

Bija iesprūdusi logu bloķēšanas poga, izvilkt ārā bija neiespējami+ kāds pirms manīm mēģinot viņu izvilkt ar skrūvgriezni vai ar ko tamlīdzīgu instrumentu, bija saskrāpējis. Kā arī poga, kas atbild par aizmugurējo labo logu niķojās, tā arī tika nolemts par cita iegādi, un kā jau arī minēji, nodilums, vismaz vizuāli skaistāk tagad ar izskatās :mhihi:

04. Augusts 2020, 13:20

Mazs update:
*nomainīta eļļa ar filtriem
*sadabūti trūkstošie apšivku klipši
*dabūts vēlviens riepu trijstura balsts

Ir 2 lietas, ar kurām esmu nesaprašanā:
*es nevaru restartēt SERVICE, visu laiku rāda "Item not cancelled"? Pieslēdzot kompi, man rāda lai dara visu manuāli
*nesanāk ielikt bagāžnieka telpas griestu apšvumu, it kā tas apšuvums ir par garu, kā arī izliekumi nesakrīt, aizmugurē ir bļemba ar w211 un sedana uzrakstu, vai tad viņi ar ko atšķiras?

09. Augusts 2020, 13:03

Par apšivku varbūt kāda skaidrība radīsies, ja iedosi kādu vizuālu materiālu. Es pat nespēju iedomāties, kas tev tur īsti ir... :D

13. Augusts 2020, 11:12

Kurjers rakstīja:Par apšivku varbūt kāda skaidrība radīsies, ja iedosi kādu vizuālu materiālu. Es pat nespēju iedomāties, kas tev tur īsti ir... :D

Vizuālais materiāls :D
Attēls
Attēls
Attēls
Interesanti, tas ka iemetot detaļas nr. google, vispār neko sakarīgu nerāda :D

14. Augusts 2020, 09:38

Apsveicu, tev ir bagāžnieka grīda. :D

14. Augusts 2020, 11:25

Kurjers rakstīja:Apsveicu, tev ir bagāžnieka grīda. :D

Paldies :D :D , man teica ka tie ir griesti :D, man tagad tik interesē, kur nāk grīdai tas apšuvums :D

14. Augusts 2020, 14:11

Matīs, izvērs nedaudz savu domu. :D

Es tomēr apsveikšu ar to, ka ir nolaižamu beņķi. :D Varēs izmanot kā kravas auto. :D :shura:

15. Augusts 2020, 09:26

intelxx rakstīja:Paldies :D :D , man teica ka tie ir griesti :D, man tagad tik interesē, kur nāk grīdai tas apšuvums :D

Versijām bez rezerves riteņa. Bildē detaļa nr 220 . Detaļas kodu raksti bez tās daļas, kas ir aiz slīpsvītras

Attēls

25. Augusts 2020, 19:50

Mazs update:
*iztīrītas lūkas drenāžas(sāka salonā ūdenskritums veidoties lietus laikā :D ), labā puse bija labi aizdirsusies :neticu:
*Pieslēgts pie kompja, secināts ka gaisa masas mērītājs beigts, nomainīts, vismaz kvēpu pagaidām nesit ārā, jāpaskatās vai patēriņš ar būs samazinājies.
Tas pagaidām viss :ata:
Publicēt atbildi