Ja ir iespējas un ja rokas aug no pareizās vietas, tad šis ir way to go! nevienā servisā Vasjas un Egoni nemācēs (negribēs) tā salikt, saremontēt kā paša rokas
Nu ko, jāiepļūtī te ar kkas. Vārdu sakot, februāra beigās parādījās problēmas ar dzinēja darbību - izkrita pa cilindram. Svečvadu maiņa palīdzēja, bet neilgi. Līdz gāziniekiem netiku, 25.02. no rīta, braucot uz darbu, sanāca "paukš" un noslāpa motors. Caurums ieplūdes kolektorā. Auto tika nogādāts Family garage, kolektors nomainīts, bet tad sanāca vēl viena nelaime. Kad pēc maiņas gribēja iedzīt boksā, hadenē nomainīt dažas lietas, motortelpā atgadījās ugunsnelaime. It kā bez milzu sekām, bet motora provodka, gāzes iekārta un kaudze ar plastmasām pa kāju. Apdrošinātāji gadījumu nesaskata, sūta mani mācīties (Family garage civiltiesiskā apdrošināšana). Principā, saremontēt jau varētu, bet laikam nav vērts. Ja vien kāds nepiedāvā apskrūvēt e430 w210, tad detaļu un darba cenas viegli sastādīs summu par ko var mēģināt iecelt citu šādu auto. Ja kāds ir ieinteresēts iegādāties šo agregātu - welcome. Nodokļi nomaksāti, skatei faktiski arī viss bija gatavs.
Man vairāk simpatizē Igauņu piedāvājums, jo vietējais ir izcili strups, neliela automašīnu, bet kaut kā ne pārāk ticu, ka ir SBC bloku mainījis Domeniksā — to jāvar pārbaudīt, ja tiešām būtu mainījis.
Mani ieinteresēja tas "Edition 300" — nevarēju atrast nekādu informāciju par tādu 1998. gadā. "Final edition" 2003. gadā informācija atradās, bet par šo ne. Dažreiz aiz tādiem apzimējumiem atrodas visai interesantas lietas, piemēram, W202 C-klasei DTM edition bija AMG bremžu sistēma, sēdinājums un vēl daudzas labas ekstras no augstāka līmeņa.