Publicēt atbildi

Re: Pelēcis W124 CE300

07. Aprīlis 2013, 20:06

Tā ir sūdīgos mēs taisām :lol: , bet labos jaucam ārā. Bet neko traģisku es tur neredzu, mašīnai ir 20 gadi, cilvēki vēl traģiskākus ceļ augšā, galvenais lai ir gribēšana, nauda un rokas no pareizās vietas aug.
Bet veiksmi darbos.

07. Aprīlis 2013, 20:11

Nezinu kapēc tev tik slikts priekšstats uzreiz radās par šo virsbūvi :hvz: , manuprāt tiešām šis eksemplārs ir salīdzinoši labā stāvoklī, protams roka ir jāpieliek. Varbūt es neesmu redzējis labu virsbūvi? Bet nu vismaz šim priekša nav sista, salīdzinoši visas detaļas taisnas, nav ar āmuru taisnotas, virsbūves moldingi zolīdi turās uz klipšiem un zem tiem nav rūsējis, motortelpā visur orģinālie klipši, un citi sīkumi, ritošā stingra, saturīga. Labi es varbūt tagad cenšos sevi mierināt jo pieredze man nav liela ar šīm virsbūvēm, esmu apskatījis pēdējā mēneša laikā kādus 10 eksemplārus, kuri pārdodas ss.lv, bet viennozīmīgi šis bija labākais manis nosauktajā cenu kategorijā.

p.s. un bildē redzamās bagāžas nodalījuma rūsainās vietas ir tikai virspusēji aprūsējušas, nav nepieciešama metināšana. varbūt bildēs izskatās traģiskāk?!?

07. Aprīlis 2013, 20:19

Kinza rakstīja:Mērķim varētu izvirzīt kaut ko šādu

Attēls

Uz priekšu ! Lai veicas! Iespēju robežās varam sniegt palīdzīgu roku utt. :super:

Latvijā vajag vairāk sakārtotu un skaistu C124, pēdējā laikā ielās redzu vienas vienīgi pavisam nolaistas kupejas.

07. Aprīlis 2013, 20:23

Es vienmēr esmu apgalvojis, ka W124 var atrast faktiski bez rūsas iekšpusē. Ja ir nauda, tad arī bez rūsas ārpusē. Šim rūsa iekšpusē ir visās vietās un DAUDZ. Ja kaut kur vēl nav jāmetina, tad tas neko nenozīmē — šī lieta ātri mainās. Un turpināšu apgalvot, ka bagāžnieks ir traģisks, jo nezini, kas ir no apakšas zem pretrūsas slāņa. Nebūs jau tā, ka rūsa tikai no iekšpuses krāsu pabojājusi. Jā, W201, W202, W210 šāds stāvoklis mani neizbrīnītu, bet W124 nedrīkstēja.

07. Aprīlis 2013, 20:26

Paldies, izpalīdzīgs padoms noteikti būs nepieciešams.

Gribēju apvaicāties kas tas par Biķernieku šrotu? Jo ir nepieciešamība pēc daudz dažādiem sīkumiem salonā uc.

07. Aprīlis 2013, 20:39

Mizx rakstīja:Es vienmēr esmu apgalvojis, ka W124 var atrast faktiski bez rūsas iekšpusē. Ja ir nauda, tad arī bez rūsas ārpusē. Šim rūsa iekšpusē ir visās vietās un DAUDZ. Ja kaut kur vēl nav jāmetina, tad tas neko nenozīmē — šī lieta ātri mainās. Un turpināšu apgalvot, ka bagāžnieks ir traģisks, jo nezini, kas ir no apakšas zem pretrūsas slāņa. Nebūs jau tā, ka rūsa tikai no iekšpuses krāsu pabojājusi. Jā, W201, W202, W210 šāds stāvoklis mani neizbrīnītu, bet W124 nedrīkstēja.

labi, labi šim vakaram pietiks, savādāk zaudēšu optimismu :)
Pēdējo reizi laboja Kinza - 26. Decembris 2013, 13:49, kopā labots 3 reizes.

07. Aprīlis 2013, 21:18

Kinza rakstīja:
labi, labi šim vakaram pietiks, savādāk zaudēšu optimismu :)

Neklausies gluži katrā vārdā, te mums ir skeptiķi un pesimisti gana. Bet tas, iespējams, dēļ tā, ka LV maz labi atjaunotu un oriģinālu 124. redzēts, vien daudz un dažādi w124 auto pusceļā uz to smuko gala izskatu.

Restaurēt var visu, ja ir apņemšanās, tikai nedrīkst dot kreisiem meistariem, jāseko vislaik līdzi pašam un estētiskai baudai nedrīkstētu likt LED Ķīnas lampas un citus brīnumus, kas šim modelim oriģināli nav paredzēts.

07. Aprīlis 2013, 21:29

Esmu gandrīz par 100% pārliecināts, ka gala rezultāts te būs lielisks ! :)
Turi mūs informētus par nākošajiem panākumiem ! :)

07. Aprīlis 2013, 21:43

Paldies! Mārci, par atbalstu no tavas puses nešaubījos :D

Cerams, ka kaut kas baudāms no šitā visa sanāks un būs ko uzbildēt!!!

08. Aprīlis 2013, 19:24

Vai kāds varētu padalīties ar padomu, kā tikt pie salona ventilātora?
Publicēt atbildi