Publicēt atbildi

Re: intelxx w211

29. Jūnijs 2020, 09:37

Nu jā, šie jau ir kaut kādi šķūningi stikliņi, oriģinālie bija ar 2 skrūvēm. Es pieļauju, ka viņi tad sēž uz "zaščolkām", tāpēc variants varētu būt akurāti ar mīnusa skrūvgriezni mēģināt izspiest ārā.

29. Jūnijs 2020, 10:06

RTXs rakstīja:Nu jā, šie jau ir kaut kādi šķūningi stikliņi, oriģinālie bija ar 2 skrūvēm. Es pieļauju, ka viņi tad sēž uz "zaščolkām", tāpēc variants varētu būt akurāti ar mīnusa skrūvgriezni mēģināt izspiest ārā.

Vai arī uzmaukts uz līmes. :D

29. Jūnijs 2020, 14:22

salventiy rakstīja:
RTXs rakstīja:Nu jā, šie jau ir kaut kādi šķūningi stikliņi, oriģinālie bija ar 2 skrūvēm. Es pieļauju, ka viņi tad sēž uz "zaščolkām", tāpēc variants varētu būt akurāti ar mīnusa skrūvgriezni mēģināt izspiest ārā.

Kas ir diezgan ticami pie vidējā darba izpildes līmeņa :D

29. Jūnijs 2020, 18:15

Kurjers rakstīja:
salventiy rakstīja:

Kas ir diezgan ticami pie vidējā darba izpildes līmeņa :D

Priekš kam visu darīt pareizi, ja var uz ātru roku ar logu līmi samaukt un aiziet. :haha:

29. Jūnijs 2020, 18:27

Nu nav tiiiik traki :D , cik sapratu, tad tā vienkārši LED spuldzīti ārā izņemt nevar(vispār laikam nevar) :D , viņš mainās ar visu bloku( nezinu kā pareizi sauc).

30. Jūnijs 2020, 06:07

intelxx rakstīja:Nu nav tiiiik traki :D , cik sapratu, tad tā vienkārši LED spuldzīti ārā izņemt nevar(vispār laikam nevar) :D , viņš mainās ar visu bloku( nezinu kā pareizi sauc).

Nu, tādam viņam vajadzētu izskatīties, tas ir parasts ķīnietis. :D

Attēls

30. Jūnijs 2020, 10:13

salventiy rakstīja:
intelxx rakstīja:Nu nav tiiiik traki :D , cik sapratu, tad tā vienkārši LED spuldzīti ārā izņemt nevar(vispār laikam nevar) :D , viņš mainās ar visu bloku( nezinu kā pareizi sauc).

Attēls

Es šādus atradu, izravētus un mētājas kaut kur pie zapaskas :D .
Un, cik saprotu, man ir šādi
Attēls

30. Jūnijs 2020, 14:24

intelxx rakstīja:
salventiy rakstīja:

Attēls

Es šādus atradu, izravētus un mētājas kaut kur pie zapaskas :D .
Un, cik saprotu, man ir šādi
Attēls

Nu jā, Tev ir LED. Ko nu lai saka, jautājums, vai ir vērts turēt tos LED, lai pienāk mirklis, kad Tev viņi sāk raustīties, vai tomēr ielikt pareizos un miers mājās. :D

30. Jūnijs 2020, 22:42

Neteiktu ka baigi raustītos, vismaz šos 5 mēn, kopš mašīna ir manā īpašumā, tik tagad nesen pazuda, vēl jau nezinu, cik iepriekšējam īpašniekam ilgi viņi turēja. Ja nebūtu tāds čakars izņemt viņus ārā, tad es pat neiebilstu pret viņiem :D

01. Jūlijs 2020, 13:52

Mazs update, mašīna pabija pie elektriķa:
*sataisīts SRS
*nomainīts logu kontroles bloks šofera pusē
*sataisīts nr. apgaismojums(bija viens vads atnācis vaļā)
Attēls
Par klimatakontroli, man piedāvāja lai es no aliexpress uzsūtu termistoru, un mēģinās pārlodēt, it kā tam vajadzētu strādāt, tad jau redzēs :D
Publicēt atbildi