Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

26. Aprīlis 2009, 23:30

the_jok3rz, es jau tik tā, par domu principā. Visiem nevar un nevajag. Bet katram sava vieta jāzina, lai neizskatītos smieklīgi. To pašu dzimšanas dienas svinībās sanāca aprunāt par no USA ievestiem "krutiem" auto. Paskaties, uzreiz skaidrs, ka USA, uzreiz skaidrs, ka tehniski pačakarēts un pirkts pa lēto. Un uzreiz no respect pret tādu, lai vai tā būtu jauna S-klase, vai SLs, vai vienalga kas. Gandrīz kā būtu uz auto uzrakstīts, ka santīmu pi**** pasākums. Ne tas, ka auto būtu slikts, bet ar to parādās saimnieka pieeja lietām. Nav ko ākstīties ar visiem tiem štruntiem, labāk to naudu sakrāt un nopirkt normālu.

26. Aprīlis 2009, 23:36

27 April 2009 00:30:28 Mizx rakstīja:
the_jok3rz, es jau tik tā, par domu principā. Visiem nevar un nevajag. Bet katram sava vieta jāzina, lai neizskatītos smieklīgi. To pašu dzimšanas dienas svinībās sanāca aprunāt par no USA ievestiem "krutiem" auto. Paskaties, uzreiz skaidrs, ka USA, uzreiz skaidrs, ka tehniski pačakarēts un pirkts pa lēto. Un uzreiz no respect pret tādu, lai vai tā būtu jauna S-klase, vai SLs, vai vienalga kas. Gandrīz kā būtu uz auto uzrakstīts, ka santīmu pi**** pasākums. Ne tas, ka auto būtu slikts, bet ar to parādās saimnieka pieeja lietām. Nav ko ākstīties ar visiem tiem štruntiem, labāk to naudu sakrāt un nopirkt normālu.

Pa lielam man ir dziļi po.. vai kādam ir respect vai nav respect pret manu auto, to es taisu priekš sevis un tikai un vienīgi priekš sevis un nejau nu tapēc ka kādam tā patīk, bet tapēc ka man pašam patīk.
Protams savas domas ir katram atļauts izteikt, patīk, nepatīk, bet tā kā īsti to tāpat galvā neņemšu, jo kāds reiz tā ir teicis ka sūdīgi izskatās...
Principā varu arī nerādīt te forumā, ja reiz jums tas bojā garīgo! :D

26. Aprīlis 2009, 23:48

26 April 2009 23:30:14 Mizx rakstīja:
Tikai es attiecīgi ksenonam klāt piepirkšu auto, kam tas paredzēts. Jo viss pārējais ir kā pūst dezodorantu virsū sūdam un cerēt, ka nesmirdēs. Tas tā — pārspīlējot.

Hmm .. labi pienjemsim ka taa .. Tachu tu celi augsha to kjirsi SLc tad rodas jautajums ja tava pieeja lietam ir - nafig pust dezodrantu sudam virsu ar ceribu ka jams nesmirdes tad kapec uzreiz nenopirki orgjinalu nerestauretu TOP ZUSTAND kondicija ?? varbut tapec ka maksa tads padargi ? :D jo ja pienjemam ka izejas stavokli vinhs tev bija ne pirma svaiguma tad sanak ka tava izpratne tas definejas ka suuds .Ejam talak . + visas krasohanas a/m augsha celshanas - dezodranta pushana ar ceribu ka nesmirdes - tipa nelidis rusa ara un krasa nedrups nost .. hmmm tu nonac pretruna pats ar sevi ... teoretiski vienigais ataisnojums no tavas puses varetu but ka visu to dezodranta pushanu uz suda dariji tikai tapec ka tev patik pats process (a/m atjaunoshana ) tachu ka tur patiesiba ir laikam mums neuzzinat.

P.S. Augstak mineto tekstu neuztver ka apvainojumu vai "uzbraucienu"

27. Aprīlis 2009, 00:00

šodien nometinājos līks...
knapi velku kājas...
salaboju biš domkratu vietas + priekšējos plauktus
Krabis maita sācies tomēr...šur tur.
Pārstrādāšanās murgos redzēta eede..
Rītā laikam psoriazs jāgaida ciemos a parīt baltās pelītes, kāds bariņš - moš divi.
Arbeit macht frei!

27. Aprīlis 2009, 00:05

MAX, es jau tieši tādu to auto nopirku! Esmu tam reālais otrais īpašnieks un pirmais īpašnieks tam pirkstu nebija piedūris! Es faktiski biju pirmais, kas kaut ko vairāk par ikdienas remontiem tam veicu! Un nobraukājot 1300 km mēnesī 4 gadus es joprojām zem tā auto neesmu nomainījis NEVIENU detaļu, neskaitot bremžu klučus. Es to pirku ar vienu zināmu defektu — vecumu, ar ko neviens nebija cīnījies. Un pirms manas krāsošanas un ņemšanās tas Ķīpaslā autoizstādē dabūja balvu par labāk saglabāto rūpnīcas stāvokli! Tā kā pērkot es zinājum ka auto ir TOP ZUSTAND veicot vienus, konkrētus remontdarbus vēl nekad nečakarētam auto. Attiecīgi pretrunas neredzu, jo tam ir veikts tikai 1 lielāks remonts tā nu jau vairāk kā 30 gadu un 300000 km mūžā. Man tiešām vēl nav gadījies auto, kam pacēlājs būtu vajadzīgs biežāk par 2 reizēm gadā un tās pašas parasti bijušas vairāk profilaktiska rakstura, es tādus vienkārši nepērku.

27. Aprīlis 2009, 12:19

Oki oki .. es jau neko nesaku . :)

27. Aprīlis 2009, 12:31

26 April 2009 23:21:22 Renoir rakstīja:
26 April 2009 22:04:57 MAX_BND rakstīja:
damn iedomajies tu iztere 450 k euro un atrodas kads kursh pasaka ka lampinjas tavam vagjim izsktas leeti .. Trakais piebiedesi sirds trieku cilvekam veel

Te nav runa par naudu. Esi redzējis Gerkena māju pie Langstiņu ezera? Nauda tur ir tērēta miljoniem, bet kāds ir rezultāts... Vairumam cilvēku liksies jocīga tā māja.
Esi kādreiz skatījies krievu māju dizaina žurnālus??? Liela nauda un gaume ir pilnīgi atšķirīgas lietas.

Nea nesmu redzejis Gerkena maju un jaa krieviem ir iipatneja dizaina izjuta ( un ne tikai) ko shajos platuma grados ne parak izprot .

27. Aprīlis 2009, 14:00

Nu jūs čaļi auzās braucat :)
Viens ķerrai pielīmējis diodes - otrs uztur oriģinālu auto.

Kāda te var būt salīdzināšana???

27. Aprīlis 2009, 22:03

26 April 2009 18:03:59 the_jok3rz rakstīja:
Skatos, forums tāds neaktīvs, pat spams vairāk klusē nekā runā.
Tad nu te domāju būs kur izvērsties! :D
Attēls

Attēls

27. Aprīlis 2009, 22:09

ideja nav slikta, ja gribas tuuneeties, bet vajadzeetu tonjus saskanjot :)
Publicēt atbildi