10. Jūnijs 2020, 09:42
salventiy rakstīja:Sākšu ar to, ka vēos uzzināt, kāpēc Tu lieto krievu valodā diagnostiku, ja Tu nesaproti, ko Tev tā uzrāda?Nebūtu vieglāk meklēt visu angļu valodā?
![]()
Cik es saprotu, nav signāla no salona temperatūras devēja, un arī problēma ar lietus sensoru.![]()
Kas saistībā ar vadiem, tad izskatās, ka Tev ir bijis čeindžeris vai kaut kas tāds bagāžniekā.
.10. Jūnijs 2020, 18:34
intelxx rakstīja:salventiy rakstīja:Sākšu ar to, ka vēos uzzināt, kāpēc Tu lieto krievu valodā diagnostiku, ja Tu nesaproti, ko Tev tā uzrāda?Nebūtu vieglāk meklēt visu angļu valodā?
![]()
Cik es saprotu, nav signāla no salona temperatūras devēja, un arī problēma ar lietus sensoru.![]()
Kas saistībā ar vadiem, tad izskatās, ka Tev ir bijis čeindžeris vai kaut kas tāds bagāžniekā.
Es pie pazīstamā vedu uz servisu un viņam kompis ir krievu valodā, viņš tā tīri virspusēji man pastāstija, bet lai izraktu dziļāku sakni, prasu palīdzību šeit.
Nav signāla no temperatūras devēja, bet no kura? B10/4 vai N70/B1, vai no abiem? Par lietus sensoru zinu, ka nešancē, iespējams kaut kad ir bijis stikls mainīts.

10. Jūnijs 2020, 19:04
salventiy rakstīja:intelxx rakstīja:salventiy rakstīja:Sākšu ar to, ka vēos uzzināt, kāpēc Tu lieto krievu valodā diagnostiku, ja Tu nesaproti, ko Tev tā uzrāda?Nebūtu vieglāk meklēt visu angļu valodā?
![]()
Es pie pazīstamā vedu uz servisu un viņam kompis ir krievu valodā, viņš tā tīri virspusēji man pastāstija, bet lai izraktu dziļāku sakni, prasu palīdzību šeit.
Nav signāla no temperatūras devēja, bet no kura? B10/4 vai N70/B1, vai no abiem? Par lietus sensoru zinu, ka nešancē, iespējams kaut kad ir bijis stikls mainīts.
Tīri pēc loģikas koda kļūdā ir tikai N70xx kods.
Paldies par pakalpojumu, no Tevis 30€.
11. Jūnijs 2020, 06:10
)
13. Jūnijs 2020, 12:57
15. Jūnijs 2020, 12:59
15. Jūnijs 2020, 13:10
15. Jūnijs 2020, 15:26
RTXs rakstīja:Šīs abas ekstras noteikti nav FL tikai. Pašam ir preFL ar lielo maģi un brālēnam ir preFL ar lielo maģi un 4zonu klimatu. Esmu redzējis, ka maģi nomaina, bet iespējams kaut kas ir jāprogrammē. Par klimatu - bezjēdzīgi, jo tas "digitālais" ir paredzēts 4 zonām, šaubos vai to var salāgot ar 2 zonu.
16. Jūnijs 2020, 05:58
RTXs rakstīja:Šīs abas ekstras noteikti nav FL tikai. Pašam ir preFL ar lielo maģi un brālēnam ir preFL ar lielo maģi un 4zonu klimatu. Esmu redzējis, ka maģi nomaina, bet iespējams kaut kas ir jāprogrammē. Par klimatu - bezjēdzīgi, jo tas "digitālais" ir paredzēts 4 zonām, šaubos vai to var salāgot ar 2 zonu.
27. Jūnijs 2020, 10:55