03. Septembris 2018, 15:04
tolx rakstīja:tie 20eur ir par jaunu TYC miglinieku. Neredzu kas tādam varētu būt dikti slikts. Tas noteikti būs lētāk kā normālas DRL, kuras es neredzu kur smuki uzlikt.
11. Septembris 2018, 11:10
25. Septembris 2018, 11:22

08. Oktobris 2018, 09:23
Cerēsim ka tik drīz nevajadzēs. 

08. Oktobris 2018, 23:06
tolx rakstīja:Kaut kāda tufta arī te ir sadarīta.
Beidzot pieslēdzu to auto pie Star. Vārdu sakot, noteikti skaidrs ka gaisa masas mērītājs ir kirdikt un misfire pusē cilindru. Citādi, miljons dažādu kļūdu, kas sakrājušās pa saviem desmit gadiem. Vienojāmies, ka samainu tās 2 lietas un braucu vēlreiz. Līdz tam vienkārši nodzēsa visas kļūdas, skatīsimies, kādas aktuālās būs nākušas atpakaļ.
Samainītas abas zondes pret jauniem Bosch izstrādājumiem. Labā puse bij ok, kreisajā nācās nedaudz pasvīst un nopirkt labāku muciņu. Pie viena arī sadalenes devēju samainīju, lai jau ir. Vismaz būs droši.
Ieinstalēts strādājošs elektriskais tosola sūknītis, tagad salons uzsilst gandrīz momentā. Nesūdīgs darījums pa 5eur :shura:
Vakardien beidzot saņēmos sveču maiņai. Izlasot visu internetu, tā arī nenonācu līdz vienotam slēdzienam, kas īsti jāliek. Ja reiz tā, eksperimentēsim pa lēto: Bosch FR8DC (kas orģināli tjip esot no konveijera nākušas). Visas 16 kopā izmaksāja nepilnus 22eur. Labā ziņa, izskrūvējot vecās - iepriekšējais saimnieks nebija melojis, nebija nekas vecs un neizskrūvējams. Puslīdz normālas Bosch FR8DPP33+ bija.
Kā subaru lietotājam, man tomēr ir viedoklis arī par M113 sveču maiņas ērtumu :pamuti: Cerēsim ka tik drīz nevajadzēs.
Darbnīcā atradās špikeris, izcelta m112 veidā, tapēc apskatot, sapratu ka to mazo vāciņu motora priekšā, virs spriegotāja nav tik grūti noņemt. Iemesls - visa motora priekša ir eļļas zampā. Rezultātā 15 minūtēs samainīta blīve, cerēsim ka vairāk netecēs. Vecā bija cieta kā akmens.
Nu, un bonusā samainīta eļļa pēc 7500 nobraukuma. Bija tumša, bet bez deguma smakas.
Iekšā kā parasti - 5w40 Ravenol HCS, Mann eļļas filtrs, Knecht gaisa filtrs.
Ā, un piektdien vēl auto tika nomazgāts, lai izskatās pēc auto, nevis šausmām. Tā kā krāsojums ir baigs, radās doma pamēģināt pašam uzpulēt. Zaudēt tāpat nav vairs ko, jāpārkrāso savi 60% detaļu.
29. Oktobris 2018, 09:44

30. Oktobris 2018, 20:01
tolx rakstīja:
Kruīzs iepriekšējā dienā uz saulkrastu šosejas izdomāja pēc 3 minūšu strādāšanas izrubīties un vairāk iekšā neslēgties. Vārdu sakot, jāzvana un jāpierakstās uz diagnostiku, lai beidzot ir skaidrība, kas notiek.
07. Decembris 2018, 11:51

19. Decembris 2018, 13:35
/fonā skan Ufo grupas dziesma par dibenu/
Es kaut kā veiksmīgi biju palaidis to garām. Tagad savirze vaig. Vai arī vēl mazliet naudas, lai nomainītu pārējos plauktus.
19. Decembris 2018, 15:16
tolx rakstīja:Piedzīvojumi turpinās.
Vienā momentā atrāvos ar eglīti panelī - ABS,ESP,BAS. Un nedeg bremžu signāli.
Šādā laikā baigā ekstra :shura:
Kļūda rādās par pedāļa slēdzi. Nomainīju - tāpat rādās. Sāku lasīt tālāk, zvanīt ar testeri. Tauta runā ka problēmas esot ar gaismu slēdzi un tam līdzi nākošo drošinātāju bloku. Izņēmu, atjaucu vaļā, sapratu ka nebūs labošana... Nopirku citu, aizgāja. Bet tāpat būs jāmaina, jo tam nav vietas priekšējo miglas lukturu drošinātājam, vai arī tas ir citā pozīcijā. Kods gan vienāds. :hvz:
Pa vidam izdomāju ka termostats arī būtu jāsamaina, jo motora darba temperatūra kaut kā par zemu...
Knikt,knikt - 2 nolauztas skrūves. :crazy: /fonā skan Ufo grupas dziesma par dibenu/
Labi, mājās tiku, atdevu kaimiņam, lai glābj mani un sataisa. Izglāba arī, bet esot bijis smagi - ar karsēšanu vien ārā nenāca, bij jāurbj.
Pie viena, nomainīja labo apakšējo plauktu, jo gals gandrīz bija nolūzis :haha: Es kaut kā veiksmīgi biju palaidis to garām. Tagad savirze vaig. Vai arī vēl mazliet naudas, lai nomainītu pārējos plauktus.
Nākamais solis, ja temperatūras problēmas turpināsies - celulozes izstrādājuma uzstādīšana radiatora restes aizmugurē :mhihi:
Bilžu nav, nebij laika bildēt.