Publicēt atbildi

Re: Latgales pērle - w211.

30. Augusts 2018, 00:24

Ģirts rakstīja:Nezinu konkrēti par w211,bet vispār parasti izvēlos Bilstein vai Sachs amortizatorus.Sachs iet diezgan ilgi ,bilstein uz ilgmūžību meesmu pārbaudijis,bet ir labi,man uz 124 patīk.

Pievienojos. Tikai Bilstein es laikam ņemtu ne parastos "lētos", bet dzeltenos it kā "sportiskākos". Tie arī it kā vairāk atbilstot Avantgarde aprīkojumam (ja tāds ir), bet arī kalpo ilgāk.

30. Augusts 2018, 00:26

RTXs rakstīja:
Artūrs rakstīja:
salventiy rakstīja:Minimāli, mazjūtami grūdieni MB kārbai nebija nekas slikts.
Es pat agrāk forumā lasīju, ka tā tas var būt.

Katram ir sava izpratne un sajūta par to cik daudz ir minimāli, mazjūtami grūdieni. :D

nu aukstam, ieliekot draivā(bet ne vienmēr), ir diezgan jūtams.
Ir kādas preventīvas darbības ko var mēģināt veikt, vai vienkārši braukt un kad nojuks tad arī remontēt?

Ieliekot D skaidrs, ka būs mazs "grūdiens", jo kārba saslēdzas. Ieiekot R būs tas pats un tā jebkurā pozīcijā. Es sākumā domāju, ka runā par grūdieniem braukšanas laikā, par nevienmērīgu pārslēgšanos vai kārbas izslīdēšanu kustībā. Tādai īsti nevajadzētu būt, bet ir kaut kāda subjektivitātes pakāpe, fakts.

30. Augusts 2018, 01:34

Ģirts rakstīja:Nezinu konkrēti par w211,bet vispār parasti izvēlos Bilstein vai Sachs amortizatorus.Sachs iet diezgan ilgi ,bilstein uz ilgmūžību meesmu pārbaudijis,bet ir labi,man uz 124 patīk.

Sachs un Bilstein jau ražo Ķīnā, kvalitāte ne ļoti, pagaidām lieku Koni vai KYB. Un ja nemaldos tad priekšējie tik oem, jo tur bija atšķirība starp oem un aftermarket, atsperes vieta bija nepareiza, bija jauni nopirkti, bet neuzliku, jo kkā nepareizi tur viss izskatījas :hvz:

30. Augusts 2018, 12:51

Kāds ir kaut ko dzirdējis par Meyle amortizātoriem? Tie vieni no lētākajiem :D Zinu, ka bukses ir ok, foruma džeki pērk, bet kā ar amīšiem?

30. Augusts 2018, 14:51

BenZ rakstīja:

Sachs un Bilstein jau ražo Ķīnā, kvalitāte ne ļoti, pagaidām lieku Koni vai KYB. Un ja nemaldos tad priekšējie tik oem, jo tur bija atšķirība starp oem un aftermarket, atsperes vieta bija nepareiza, bija jauni nopirkti, bet neuzliku, jo kkā nepareizi tur viss izskatījas :hvz:

Ar KYB man ļoti slikta pieredze uz W210. Pirmie ~5000 km bija OK, pēc tam īkstēja kā veci atsperu rati katrā bedrē. Un čīkstēja tieši amortizējošā kustīgā daļa. Čīkstēšana pazuda tikai kad jau sākās domas par to mainīšanu vecuma dēļ.

30. Augusts 2018, 17:12

Mizx rakstīja:
BenZ rakstīja:

Ar KYB man ļoti slikta pieredze uz W210. Pirmie ~5000 km bija OK, pēc tam īkstēja kā veci atsperu rati katrā bedrē. Un čīkstēja tieši amortizējošā kustīgā daļa. Čīkstēšana pazuda tikai kad jau sākās domas par to mainīšanu vecuma dēļ.

Nevajag pirkt kur pagadās... Un kad tas bija?

31. Augusts 2018, 10:42

BenZ rakstīja:Nevajag pirkt kur pagadās... Un kad tas bija?

Nemaz nezinu kur ir "kur pagadās", ja ir, piemēram, līgums ar Ape motors. Bija pirms gadiem, tagad no galvas nevaru sarēķināt. Kā jau teicu, čīkstēt pārstāja, kad sākās domas vai tie jau nebūs nokalpojuši.

31. Augusts 2018, 21:06

Šodien uzjautāju, pagaidām divi varianti monroe un koni, bet konkrēti modeļi...

03. Septembris 2018, 21:42

RTXs rakstīja:Kāds ir kaut ko dzirdējis par Meyle amortizātoriem? Tie vieni no lētākajiem :D Zinu, ka bukses ir ok, foruma džeki pērk, bet kā ar amīšiem?

esmu licis uz bmw,bet ilgi to bmw nebraucām,kaut kādu gadu nobraucām ar jauniem tiem meyle vai mazāk,nekādu problēmu nebija,bet itkā džeki runā,ka neesot labi meyle amīši...

21. Septembris 2018, 14:06

Laiciņš ir pagājis, esmu vairāk iepazinis šo auto. Kopsummā, esmu laimīgs, W211 komforts noteikti ir pārāks par lielāko daļu auto, kuri atrodas uz ielas.
Pagaidām ir nomainīti visi filtri un eļļa, sataisīts šofera durvīm šujmašīnas efekts(pus dienu aizņēma), izložņāts pa visiem stūriem, saeļļota bagāžnieka ručka, jo mēdza ieķerties, nopirkts OEM cupholders, uztaisīta ķīmiskā.

Ir mistiska skaņa-čīkstoņa piekarē, kura jau parādās pie minimālākās auto kustības, pie reizes arī minimāla klaboņa. Pagaidām servisā nevarēja atrast kur viņa rodas, visas bukses itkā stingras. Jāsāk ar amortizātoru maiņu, jo tie noteikti ir jāmaina.

Vēl mistiska problēma ir, ka no rīta darbinot auto, dažreiz ļoti nepatīkams aromāts nāk no AC. Dažreiz līdzīgs pretīgam etiķim. Mēģināju vakar ar kaut kādām putām tikt vaļā no tā, sapūtu aiz filtra pie motora, bet nekā, šorīt tāpat smirdēja.

Obidna ir tas, ka priekšējie bremžu diski izskatāš relatīvi nenobraukti, bet uz šosejas nedaudz vibrē :/ Negribās mainīt, laikam nāksies pieciest to minimālo vibrāciju.

Vēljoprojām nedaudz uztrauc kārbas darbība, labprāt iedotu kādam ekspertam izbraukt, lai pasaka - ir jēga uztraukties, vai nē. Strādā itkā labi, bet vienu rītu negribīgi pārmetās no pirmā uz otro + dažreiz ir grūdieni ieliekot R vai D + vienreiz braucot atpakaļgaitā brauca raustīti, ne vienmērīgi.
Publicēt atbildi