Publicēt atbildi

Re: Norčas gāžamais

21. Novembris 2017, 10:17

Norča rakstīja:pārkāpi no bmw uz mb ? :cool:

Hmm, arvien biežāk lasāms šis jautājums, ko tas nez varētu nozīmēt ? :shura:
P.S. Smuks W140, izskatās, ka pavasarī būs par vienu sakoptu W140 vairāk! :rox:

21. Novembris 2017, 14:59

vosseni izskatītot zašebis, ja būtu sēdinājums :cool: :neticu:

21. Novembris 2017, 20:48

paldies ! Vosseni šodien tika uzlikti uz c6. aizvesti monobloki un krāsošanu, ar nepacietību gaidu atpakaļ ! :D
Plānos pašlaik ir izņemt dzinēju, un priekšējo piekari.

Galīgi negribas sēdināt mersi, negribas zaudēt šo nepārspējamo gaitu. Bet Ja būs 18tie monobkli, noteikti priekšu un aizmuguri nedaudz uz leju prasīsies. vai ir kāda laba alternatīva? :(

21. Novembris 2017, 21:22

Norča rakstīja:paldies ! Vosseni šodien tika uzlikti uz c6. aizvesti monobloki un krāsošanu, ar nepacietību gaidu atpakaļ ! :D
Plānos pašlaik ir izņemt dzinēju, un priekšējo piekari.

Galīgi negribas sēdināt mersi, negribas zaudēt šo nepārspējamo gaitu. Bet Ja būs 18tie monobkli, noteikti priekšu un aizmuguri nedaudz uz leju prasīsies. vai ir kāda laba alternatīva? :(

gribu šitā

Attēls

21. Novembris 2017, 22:31

Tev laikam maza pieredze ar MB un sēdināšanu. Viens ir tas, ka pēc 18 nemaz arī neprasīsies sēdināt, tā bilde jau pavisam parasta. Nākamais jautājums: kā sēdināsi hidrauliku? Var, bet tas nebūs tā vienkārši un pa lēto, ja negribi riskēt ko sabojāt.

21. Novembris 2017, 22:46

Mizx rakstīja:Tev laikam maza pieredze ar MB un sēdināšanu. Viens ir tas, ka pēc 18 nemaz arī neprasīsies sēdināt, tā bilde jau pavisam parasta. Nākamais jautājums: kā sēdināsi hidrauliku? Var, bet tas nebūs tā vienkārši un pa lēto, ja negribi riskēt ko sabojāt.

Jā! Loģiski, ka maza. Man vienmēr ir sekojis uzskats, ka lielās sērijas auto nav paredzētas ne sēdināšanai, ne arī kādam citam bezjēdzīgam izdarībām. Tātad nav arī bijusi interese par neko šādu ! Tas, ka dārgi, mani pilnīgi un galīgi nebaida, šis auto man ir gana labi nostājies, lai tagad domātu par to, ka kaut kas vel varētu būt dārgāks.
Hidraulika? Tu runā par amartizatoriem ? viņi ir parastie.

Un par to pieredzi, ja viņas būtu gana, es noteikti nesēdētu šeit. Tāpēc, ja nav īsti ko sakarīgu teikt, tad nevajag.

22. Novembris 2017, 00:49

Nu mazliet zemaki W140, vai tas pats w126, manuprāt izsatās skaisti.
Neiet runa par eksemplāriem ar slīpiem riteņiem un nespēju pārbraut metāla guļošajiem. Runa ir par mērenību.
Par mēreni es teiktu, ka vizuāli estētiski, skaisti :super:
Bet nu man gan W140 un W126 šķiet par augstu :D Lai gan arī patreizējie modeļi nav nekādi zemie un es saprotu, ka oem ir way to go, bet nu tā laika standarti...

22. Novembris 2017, 07:44

Man tieši otrādāk, patīk, kad W140 nav saguris savā sēdinājumā un ir OEM augstumā vai pat nedaudz augstāk (to grūti pateikt, jo 99% W140 ielās ir nosēdušies dēļ atsperu saguruma :haha: ). Tad W140 izskatās kā tanks! :rox:

Man, piemēram, to W140-to bildē prasītos piepacelt!

23. Novembris 2017, 09:20

Mizx, Tu esi drošs, ka W140 stokā nāca ar hidrauliskajiem amortizatoriem? Kāpēc tad viņi visi pa ielām braukā nosēdušies? :lol:

Manuprāt, tā bija ekstra uz atsevišķiem modeļiem. :ninja:

Es protams, ka par W140 "knigu nečital"! :D

23. Novembris 2017, 09:28

benzman rakstīja:Mizx, Tu esi drošs, ka W140 stokā nāca ar hidrauliskajiem amortizatoriem? Kāpēc tad viņi visi pa ielām braukā nosēdušies? :lol:

Manuprāt, tā bija ekstra uz atsevišķiem modeļiem. :ninja:

Es protams, ka par W140 "knigu nečital"! :D

Hidraulikai gadās defekti. Priekša tāpat no vecuma nosēdīsies, jo tur nav hidraulikas, bet kopskatu ietekmē varbūt pat vairāk. Cik esmu meklējis W140 amortizatorus, tā tie ir “gudrie” amortizatori, vairāki varianti, bet neesmu saskāries ar parastiem standarta amortizatoriem uz W140. Intereses pēc vēlāk paskatīšos katalogā, varbūt ir teorētisks variants. Varbūt tikpat rets kā W201 ar 4 hidrauliskajiem amortizatoriem. Tak jau W126 sāka dominēt hidraulika, diez vai W140 būtu solis atpakaļ.
Publicēt atbildi