Publicēt atbildi

Re: Urmas w124 200CE

21. Septembris 2017, 15:47

urmas rakstīja:Aķītis nomira vienkārši no stāvēšanas, lādēju un spriegums neturas. Visticamāk kādā no bankām īsais dēļ izbiruša satura.

Nekad neesmu pircis un arī nepirkšu turpmāk Deta akumulatorus, sūc.

Nokavēju Monoblokus ss'ā, jāgaida nākamie...

Es esmu uzticīgs tikai Vartai.

21. Septembris 2017, 16:00

urmas rakstīja:Aķītis nomira vienkārši no stāvēšanas, lādēju un spriegums neturas. Visticamāk kādā no bankām īsais dēļ izbiruša satura.

Nekad neesmu pircis un arī nepirkšu turpmāk Deta akumulatorus, sūc.

Nokavēju Monoblokus ss'ā, jāgaida nākamie...

Ir nostāvējis 5 gadus un tāpat kalpoja. Ja turēji ziemā mīnusos, tad reti kurš aķis tukšs izdzīvos. Tiesa, Detai garantijas laikā ir arī garantija pret sasalšanu un sabojāšanos aukstuma dēļ.

25. Septembris 2017, 10:22

urmas rakstīja:Nokavēju Monoblokus ss'ā, jāgaida nākamie...

Pārsteidzoši ātri radās nākamie, un daudz nedomājot gāzos piektdienas vakarā pakaļ:

Attēls

edit: mazliet nopietnāka bilde

10. Marts 2018, 01:11

Ģirts rakstīja:Tak nomierinaties vienreiz ar savām diodēm,offtopiku tak fleimā var svilināt,man tāpat gaismas diode būs LED,Urmas,es domāju suporta korpusu blīvējumus vienam starp otru,kādreiz vienkārši biju domājis,ka vai tik ja šamos atjauc vaļā tad nesanāk tā,ka saliekot tek,jo kā nekā metāls staigājis no siltma,aukstuma varētu būt,nu tā man tikai teorija bija,neesmu nekad jaucis tā uz pusēm,tikai izspiedis ārā,es pat uzparikti tam uztaisiju :D bet forši redzēt,ka cilvēki rūpējas arī par bremzēm ne tikai par salonu un viuzāliem elementiem :super:

Vienam skaistam ielidot sienā/grāvī a citam skaisti izglābt dzīvību. Tiesa es pats kā diezgan žiperīgs braucējs it īpaši rīgas ielās sastrēgumu laikā tad bremzes vērtēju viss augstāk par visu.
Kā vietējais traktorists teica braucot ar 150 - Bremzes ir domātas mīkstajiem! Līdz ieliec 150nieku transformātorā . :D

13. Maijs 2019, 14:40

Gatavojos skatei - bremžu diski un kluči priekšā.

Saņēmos atjaukt droseli vaļā, iekšā jautrība, nomainīju visus vadus pīnē, šodien stīvēšu atpakaļ, fingers crossed.

Rīt plānots dzīt uz skati.

17. Maijs 2019, 08:15

Drosele strādā, skate rokā :super:

Laime.
Publicēt atbildi