Publicēt atbildi

Re: Rādam savus MB

24. Septembris 2012, 09:55

AS rakstīja:Pēc diezgan operatīvām sarunām un ātras nogādāšanas, esmu saņēmis MB W115 iekš LV! :)
:angel:
Īsumā-ļoti labā stāvoklī, uz virsbūes daži sīki defektiņi, salons perfekts(tikai jāiztīra), rūc labi, iet pat ļoti labi :)
Pēc tam kad atgriezīsies no ķīmiskās,pulēšanas un citiem sīkumiem, salikšu kārtīgākas bildes :)

Attēls

Attēls

Attēls

Skaistulis!Lai labi ripo!
:super: Attēls

24. Septembris 2012, 11:16

Ugis rakstīja:
AS rakstīja:Pēc diezgan operatīvām sarunām un ātras nogādāšanas, esmu saņēmis MB W115 iekš LV! :)
Īsumā-ļoti labā stāvoklī, uz virsbūes daži sīki defektiņi, salons perfekts(tikai jāiztīra), rūc labi, iet pat ļoti labi :)
Pēc tam kad atgriezīsies no ķīmiskās,pulēšanas un citiem sīkumiem, salikšu kārtīgākas bildes :)

Skaistulis!Lai labi ripo!
:super: Attēls

Pievienojos :super: :love:

24. Septembris 2012, 19:05

:love: :super: :super: :super: :love:
Apsveicu ar lolojumu garažā :alus:
p.s šo nesēdināt :nono: :P

24. Septembris 2012, 23:42

Vecais rakstīja:

:love: :super: :super: :super: :love:
Apsveicu ar lolojumu garažā :alus:
p.s šo nesēdināt :nono: :P

Būs labi,sedinatas atsperes jau ir iepirktas un rita uzliksim,logu tonēšana arī uz 4dienu sarunata, xenona spuldzes ar blokiem tims meistarotas klāt ;) un provizoriski izskatas ka virsu liks r18 no AMG Monoblocka serijas ;)
Ko saki? :p

25. Septembris 2012, 07:23

AS rakstīja:Būs labi,sedinatas atsperes jau ir iepirktas un rita uzliksim,logu tonēšana arī uz 4dienu sarunata, xenona spuldzes ar blokiem tims meistarotas klāt ;) un provizoriski izskatas ka virsu liks r18 no AMG Monoblocka serijas ;)

Būs kaut kā šādi ? :D

Attēls

25. Septembris 2012, 07:58

Daniels rakstīja:
AS rakstīja:Būs labi,sedinatas atsperes jau ir iepirktas un rita uzliksim,logu tonēšana arī uz 4dienu sarunata, xenona spuldzes ar blokiem tims meistarotas klāt ;) un provizoriski izskatas ka virsu liks r18 no AMG Monoblocka serijas ;)

Būs kaut kā šādi ? :D

Attēls

Ak,jūs - auto kropļotāji!.... :baigais:

25. Septembris 2012, 09:41

Es domāju par šādām darbībam, man rokas nogrieztu :D
Protams, ka klasika paliks savās vietās un tiks reģistrēta uz VS statusu ;) Nekādu xenonu,sēdinājumu vai tml murgu :D

25. Septembris 2012, 09:48

AS, spoguļus nomarķē :baigais:

P.S. Apsveicu, gaidam jaunas bildes un lai labi ripo.

25. Septembris 2012, 11:40

Pievienojos sveicējiem par auto iegādi, jo auto tiešām ir :love: :super:
Manuprāt, nebūtu nekāda vaina arī Daniela ieteiktajam variantam :baigais:

25. Septembris 2012, 17:10

Būs vēl viens sakopts mersis!
Apsveicu ar pirkumu! :super:
Publicēt atbildi