Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

22. Marts 2009, 16:58

:) banan slotai no Maximas ir savas priekshrociibas, vinja stradaas triis reizes ilgaak, jo ir tris reizees letaaka.... :D

22. Marts 2009, 17:03

dixi, redzēs, cik ilgi tā Maximas slotiņa kalpos. Bosch var nobraukt arī vairākus gadus. Un arī Bosch ir tās pieguļošās, tieši viņi tās izgudroja, ja man atmiņa neviļ.

22. Marts 2009, 17:06

mana pieredze ar Champion, un citiem Brendiem ir negatīva. Katru gadu 2x jaunas vajadzēja.

Bosch pietiek ar 1 gadā

22. Marts 2009, 17:08

Vakar tika MB pamodinats no ziemas gulas,uzliktas ziemas riepas.....

22. Marts 2009, 17:09

[user]307477|gaidzin|[/user]uzliktas ziemas riepas.....

8D bet nāk taču vasara. =)

22. Marts 2009, 17:14

[user]2|SZ|[/user]mana pieredze ar Champion, un citiem Brendiem ir negatīva. Katru gadu 2x jaunas vajadzēja.

Bosch pietiek ar 1 gadā

Champion problēma ir tā, ka pie mums tos veda visi, kam nav slinkums no kurienes pagadās un vairums bija pakaļdarinājumu. Bet šie paši to pieļāva, tagad laikam nemaz necenšas ko mainīt un paliek kā zināms lētas (bez mūsējo uzcenojuma...), attiecīgas kvalitātes preces ražotājs.

22. Marts 2009, 18:23

PAr slotinjaam - maximaa veel ir labaaka lieta- ir taadas grafiita gumijas slotinjaam (paardod tikai plikas gumijas, bez ietvara) - uzliku paarvietotajam un secinaajums - baigi labaas, nechiikst, klusas, piegulj ideaali, tiira arii ;) Un taa ceeeena :)
Lai nav ooftopiks, viskautko saminijju mersim, iztiiriju salonu, apdroshinaaju un izbraucu ielaas. bet kaut kas vakar vakaraa saaka striikjeeties, zem slodzes, iisti nevar saprast, bet skanja naak no videejaa tunelja... riit jaabrauc, jaaliek uz paceelaja un jaaskataas... :evil: :ninja: :x

22. Marts 2009, 18:34

Starters jauns uzlikts un priekšā amīši ar. Tagad ritošajā vairs nekas negrab. :D

22. Marts 2009, 18:35

piemiedzu ar aci sodien

22. Marts 2009, 21:00

Oij, pavisam aizmirsu...

Piekačāju riepas 8D priekšā 2.1 bar un aizmugurē 2.3 bar 8D
Publicēt atbildi