Publicēt atbildi

Re: Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

26. Janvāris 2017, 21:33

Tas ir tikai sākums, kas jāreizina ar 20.

26. Janvāris 2017, 23:37

Nu pagaidām tik traģiski neizskatās. Pašlaik piekarē vairs problēmu nav, bet jūtu, ka kardāns vai kārba manu braukšanas stilu ilgi necietīs. :D
Galvenā problēma ir degvielas sistēmā, no kaut kurienes aiziet degviela, un pirms iedegas lampiņa, viņš braucot slāpst, iepriekšējie rokdarbnieki uzstādījuši "грушу" lai piepumpēt degvielu filtrā, bet problēma tāpat pastāv. :( Bet kopumā tīri labi, grīda pat neprasās pēc metināšanas. :)

27. Janvāris 2017, 08:58

Tai vietā, lai sakrātu vai aizņemtos 2000E un nopirkti sakarīgu w124, Tu atkal par 1000 nopirki lūzni (šķībs, aprūsējs, kas tehniski karājas mata galā) , kurā nākamo 5 mēnešu laikā ieguldīsi vēl 1000E. Iznākumā būsi ieguvis 100 rezes lāpītus un pārlāpītus svārkus w210 izskatā, kas nekad vairs nebūs tuvu tam, kādam tam būtu jābūt. Ne pašam prieks ne citiem. Tāds mans secinājums par šo afēru.

Lai gan fakts, ka ir cilvēki, kuriem sagā prieku nemitīgi muļļāties ar lūžņiem un pie sevis nemitīgi priecāties par to, ka auto nopirkts par 800EUR. Ja ir tāds hobijs, tad viss man kļūst saprotams. Man atkal ir cita filosofija. Jo mazāk grābsties ap autiņu, jo labāk. Tikai profilakse.

27. Janvāris 2017, 10:11

Tieši tāda ložņāšana dod sava veida pieredzi ap auto, kas ļauj nākotnē citiem palīdzēt ar viedokli, ja kāds izdomās vai nu pirkt, vai kaut ko darīt ar šo auto. ;)

27. Janvāris 2017, 16:56

Bet kā tu nesparoti, ka ložņājot, jaucot un atkal saliekot auto, tas vairs nekad nejutīsies svaigs. Pat pie lielākās meistarības ir grūti visu salikt atpakļ kā bija. Iznākumā auto ir ielāps uz ielāpa, kā dēļ ir pamats to saukt par šrotu. tur vairs lāga nekas neiet un neturas kopā.

Ja gribēji iemācīties un iegūt pieredzi būtu pieticis nopirkt w124 lūdzni par 200E, izjaut līdz detaļai, atkal salikt, iedarbināt, noslāpēt un nodot lūžņos.

Tavā gadījumā tu un ar tādu attieksmi tu no lūžņa sindroma nekad netiksi vaļā, jo braukt ar kārtīgu auto tev neļauj domāšana - taupi, taupi, bet summā atdot dubultā.

28. Janvāris 2017, 13:01

Tiklīdz sāksies darbs, un sāksies pelnīšana, tad arī varēšu meklēt ko sakarīgāku, varbūt būs kas gards un svaigs, bet pagaidām, kad nav ienākumu, ir jāiztiek ar to, kas ir.

28. Janvāris 2017, 14:20

Brenci, lai cīnās. :super: Es, piemēram, S210 atdevu detaļās, savu viņš izbrauca, bet celt augšā jēgas nebija.

28. Janvāris 2017, 22:33

Tur tā lieta, ka viņš jau cīnās 5.gadus, tikai neko near ''izcīnīt'', klubs dod padomus, komentē, konsultē, bet jēgas nekādas. No viena grāvja, otrā. Maka biezumam šeit nav nozīmes. Kamēr attieksme un domāšana nemainīsies, tikmēr būsim tur, kur esam. Piedodiet puiši, bet tādas lūk man pārdomas.

P.S. Visā šinī jezgā vienīgais pluss, kuru var ielikt, ir iegūtais 3.0 24 vārstu turbo motors. Tā laikam ir vienīgā detaļa tai zaļajā brīnumā, kam ir vērtība.

29. Janvāris 2017, 18:25

Ne tikai om606, bet arī beņķi ar apsildi, hidropiekare aizmugurē, kas pati regulē augstumu, parkingi priekšā un aizmugurē, elektro salons ar atmiņu, u.c sīkumiņi. :D Ja būs kas ļoti labs uz vasaras sezonas beigām, ņemšu, vismaz šo uzturēšu tik labi, cik varēšu. :D

30. Janvāris 2017, 11:55

būs jāizdara laba lieta savam MB
Attēls
Publicēt atbildi