Publicēt atbildi

Re: Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

17. Janvāris 2017, 21:50

Kas tas par noņemšanas / uzlikšanas laiku???? Tur MLam tiešām ir TIK daudz ko darīt??? W210 to paveica man klāt esot, pulkstenī neskatījos, bet arī visu dienu servisā nesēdēju.

17. Janvāris 2017, 22:01

GatisL rakstīja:atradu izrakstu, 6.5h darba 208 eur ar likmi 32 eur/h tas par noņemšanu uzlikšanu. 420 jau minētās reikas remonts, savirze 40, un vēl ~20 palīgmateriāli, eļļa un vēl kaut kas. par reikas remonta dārdzību neņemos spriest, bet ir tomēr 3,5 reiz lētāk kā jauna, tā kā baigi apčakarēts nejūtos, un viss pārējais liekas
+/- standarta igaunijas līmeņa pakalpojumu cenās. tīri salīdzināšanai riepu maiņa un automazgāšana te arī ir 2x dārgāka, kā LV.

p.s. kāds var paskatīties cik pakaļējie amīši apmēram maksā LV? bet man ir tie offroad versijas, kurus var pacelt par 10 vai vairāk cm, droši vien dārgāki.. ja nepieciešams, VIN: wdc1641751a172159
un cik par maiņu rēķināties? paldies.

Viens amortizators ap 540 EUR gabalā.

17. Janvāris 2017, 22:02

nu es ar klāt nebiju, nemācēšu komentēt. un man arī nav ne mazākās nojausmas kā reikas maiņa notiek un cik daudz tur kas ir jāskrūvē cits nost, lai viņai vispār tiktu klāt, gan jau ka katrai mašīnai tas ir citādāk. mašīnu vajadzēja atstāt uz gandrīz nedēļu, reiku noņēma, aizveda uz remontu, saremontēja un tad citu dienu uzlika saremontētu atpakaļ. par cik devos komandējumā, tad nebija problēmu atstāt auto uz visu nedēļu, kamēr biju projām.

17. Janvāris 2017, 22:16

Nja. Es vakarā atstāju, no rīta saņēmu...

17. Janvāris 2017, 22:42

nu tas iespējams, ja ir cita reika, ko likt uzreiz vietā. tādu variantu arī viņi minēja, ka parasti tā darot, ja ir cita jau saremontēta reika, tad to liek vietā, bet maksā it kā par savējās remontu. tādā gadījumā tikai uzlikšanas un noņemšanas jautājums.. bet šobrīd uz vietas nevienas nebija, līdz ar to tāda opcija nepastāvēja un bija jāved savējā uz to remontu un jāgaida, kamēr viņu saremontēs.

17. Janvāris 2017, 23:00

Nezinu, nezinu. Ja savu laikus, pirms rūsa iemetas, aizved remontēt, bet uzliek citu ar rūsu, tad esi pamatīgi piečakarēts. Tā var tikai ja reikas ir 100% bez rūsas.

18. Janvāris 2017, 09:55

Mizx rakstīja:Tur MLam tiešām ir TIK daudz ko darīt??? W210

Nu Tu arī salīdzināji :crazy:

18. Janvāris 2017, 09:57

Gati, MLam reduktoros eļļu kad esi mainījis ? To obligāti jādara ik 60K km, citādi tie mēdz beigties, un jauns 3K.

Tikai padoms no ex 164 draivera :ata:

18. Janvāris 2017, 11:48

Misters X rakstīja:
Mizx rakstīja:Tur MLam tiešām ir TIK daudz ko darīt??? W210

Nu Tu arī salīdzināji :crazy:

Reika ir reika - noslēgta sistēma. Tur nav nekāda tāda kosmosa. Man remontētā arī jau ātruma jūtīgā ar stingrības adaptāciju, tā ka neredzu iemeslu visam, t.sk. darba laikam atšķirties vairākas reizes. Ja reikunlabo caur izpūtēju, tad jā, tad visu cieņu - labi pastrādāts!

18. Janvāris 2017, 13:39

Kāpēc cilvēkiem, kuri ikdienā nenodarbojas ar auto remontu tik strikti jāiespringst par servisa darba stundu komentēšanu? :hmz:
Publicēt atbildi