Publicēt atbildi

Re: Kārlim ir MercedesBenz 190E (W201)

09. Aprīlis 2013, 15:49

Spriežot pēc Kārļa merša, viņa modelim vispār bija jābūt ar kasešu maģi. Tagadējais viņam, ja nemaldos ir no e-klases. Pat neskatoties uz savu cienījamo vecumu tas Kārļa ''Bekers''skanēs labāk par tavējo Panasoniku. Problēma parasti ir tanī, ka tiek ieikts pliks maģis, bet atbilstīga pastiprinātaja vai akustiskajām sistēmām. Ja viss tiek izbūvēts tā kā šim maģim ir paredzējis ražotājs, neviens strunta panasoņiks nestāvēs klāt. Vot lai Kārlis netikai no S klases izceļ maģi, bet visu sistēmu, tad visas diskusijas atkritīs - maģi pat slēgt ārā negribēsies.

09. Aprīlis 2013, 15:59

Mr Brencis rakstīja:Spriežot pēc Kārļa merša, viņa modelim vispār bija jābūt ar kasešu maģi. Tagadējais viņam, ja nemaldos ir no e-klases. Pat neskatoties uz savu cienījamo vecumu tas Kārļa ''Bekers''skanēs labāk par tavējo Panasoniku. Problēma parasti ir tanī, ka tiek ieikts pliks maģis, bet atbilstīga pastiprinātaja vai akustiskajām sistēmām. Ja viss tiek izbūvēts tā kā šim maģim ir paredzējis ražotājs, neviens strunta panasoņiks nestāvēs klāt. Vot lai Kārlis netikai no S klases izceļ maģi, bet visu sistēmu, tad visas diskusijas atkritīs - maģi pat slēgt ārā negribēsies.

esmu gandrīz pārliecināts, ka pilnvērtīgi ielikt W140 audio sistēmu iekš W201 nemaz nevar.

Un ... priekšējo skandu sistēmu izbūvēt ( incar.lv, pirms gada apm. ) maksā apm. 300 lv, tas būtu ar stiprekli + tumba ), par aizmugures sistēmu neatminos, tb, kas nāktu plauktā, un subvufera uzstādīšana arī bija 300 lv vai vairāk, tur esot čakars ar to, ka kaste tiekot taisīt ap bāku, vai kaut kā tml..
Aa un galva, tā ar nemaksā 100 lv.. un vēl pakošana..

un te lūk jau ir krietni jāpiedomā ko gribēt un ko negribēt un galu galā cik daudz $$ iztērēt, un vēl ir jādiskutē par to, vai tu esi ar mieru, ka klausoties CD, iebraucot bedrē tas pārlec..
Un arī, kā teica Kārlis, šis maģis skan tieši tik pat labi vai slikti, kā mans Pioneer un viņa ex Pioneer.

09. Aprīlis 2013, 16:41

Tas Becker kasešu maģis ko pārbūvēju savam W201 skanēja ļoti labi, krietni labāk kā mūsdienu Mp3 budžetā līdz 100 Ls vienīgais varēja būt četrkanālu, savam šo nepilnību atrisināju uzstādot krosoverus.

09. Aprīlis 2013, 22:28

Šo maģi gribēju tikai un vienīgi tāpēc, ka man patika ideja par tā iestutēšanu savā panelī.
Diemžēl jau pirmajā brīdi es sapratu, ka gribu braucot skatīties uz ceļu, nevis maģi. Iebraucot lielākā bedrē (uz mūsu ikdienas ceļiem tās var atrast, pietiek ar Salu tiltu), disks pārlec. Esmu tik cimperlīgs, ka man tas neder. Otra lieta, kas man traucē - šim maģim lielā apaļā poga ne visai smuki iederas esošajā panelī. Manam tizlajam īkšķim ir par maz vietas, lai ērti to pogu ērti grozītu.
Es neesmu audio fanāts un ar nekādu pārbūvi nenodarbošos, nekādi pastiprinātāji utt man nav vajadzīgi. Ieguldīt tajā tik ļoti es nevēlos, ir citas lietas, kuras būtu jāsaved kārtībā.. Līdz ar to man tiešām nav vajadzīgs šis Beckers. Noteikti atradīsies kāds, kas to novērtēs vairāk, jo pat šodien jau uzradās vairāki interesenti.

Es sākumā domāju līdzīgi - vecā auto neklājas būs modernam maģim. Tāpēc jau gribēju rast kompromisu ar šo. Biegās gan es saprotu, ka gluži neattaisnojas manas cerības..

26. Aprīlis 2013, 09:31

Kopš pēdējais atskaites ir šādi jaunumi:
Ārā siltāks un saulaināks laiks, rodas vēlme vairāk pačubināties ap auto.
Pa šo laiku izdarīts:
Jauns gaisa filtrs
Jauns sadalītājvāciņš+rotors
Jauna lietota stāvbremzes poga
Jauna lietota kapota atvēršanas mēlīte
Jaunas sveces. Šoreiz Bosch. jo divas Beru Iridium jau izbeidzās
Iegādāti R16x8 diski, vienu disku PKP iztaisnoja.
Iegādātas jaunas lietotas riepas 205/50
Iegādātas jaunas lietotas disku skrūves, no kurām viena nolūza.
Uzlikts lodbalsts arī labajā pusē
Šrotā dabuju jaunu lietotu labās puses spoguli mašīnas krāsā.
Pagaidām lietoju MB maģi, bet tikai līdz brīdim, kad kāds paņems. Nepatīk.

Tuvākie plāni:
Jāsamaina atsperes - aizmugurē vajag cietākas, jo pakaļa baigi velkas pa zemi, ja ir pasažieri.
Aizmugurējie bremžu diski un laikam.
Izskatījās, ka dažas mazās bukses aizmugurē ir sagurušas.
Nopirkt labu šoferpuses spoguli, pārkrāsot pie nepieciešamības.
Sadabūt elektrologus.

Par gāzīti arī drīz būs atskaite. Jānobrauc kāds laiciņš tikai vēl objektīvākam vērtējumam, bet pagaidām vairs tikai daži sīkumi palikuši..

Te dažas telefonbildes:
Ziemas rati
Attēls
Vasarrati
Attēls
Diska skrūve
Attēls
Pēdējo reizi laboja karlis m - 26. Aprīlis 2013, 11:48, kopā labots 1 reizi.

26. Aprīlis 2013, 10:20

:super:

26. Aprīlis 2013, 10:29

Ar skūvi Tev neveicies vai iesmērēta jau bojāta. Man nekad nav bijis problēmu ar vecām originālajām, kreisās gan var apraut ar plikām rokām + riteņa atslēgu.

Atsperes šim pēc "cietības" visas ir vienādas, Tev tam auto drīzāk vienkārši vajag jaunas atsperes, jo šīs ir nogurušas. Vecums un viss. Piemēram, Dalana savirzes vērtējums ir, ka vissliktāk ir ar W210 Avantgarde (sēdinātajām) atsperēm, ka tās visas ir jau nokalpojušas un jāmaina pret jaunām, jo noslogots auto nosēžas zemu, savirzi vairs normāli nevar uztaisīt un riepas dilst.

26. Aprīlis 2013, 10:38

Nu man jau bagažniekā glabājas gāzes balons. Tas ir pietiekams svars un pat aiz aizm.ass. Līdz ar to jebkurā gadījumā cietākas atsperes noderēs. Sicrams man jau piešķīra w124 atsperes. Tad jau manīs, bet noteikti jābūt labāk kā ir šobrīd.

26. Aprīlis 2013, 10:54

Vēlreiz rakstu, ka šajā gadījumā nav runa par "cietāks", jo tās ir vienādas. Vienas vairāk nokalpojušas, citas mazāk, tā ari visa atšķirība. Otrs — parasti savietojamas ir bijušas W201 un W202 atsperes, ja ļoti gribējies, W124 vajadzētu būt citam izmēram.

26. Aprīlis 2013, 11:00

Paldies! Ņemšu vērā, ja nederēs :)
Publicēt atbildi