25. Decembris 2012, 17:39
Ja pareizi atceros,to starpsienu var noskruvet.
29. Decembris 2012, 17:13
Liels paldies ega322! Starpsiena ir pieskrūvēta katrā pusē ar 3 skrūvēm. Vienas puses skrūves izskrūvēju un varēju ventilatora aizsardziņu izvilktm kā arī nomainīju pašu ventilatoru! Tagad viss ir kluss!
Šajā gadā vēl vajadzētu nomainīt kapota atvēršanas trosīti! Trosīte ir sadabūta, tik jāķeras klāt!
Ā, un ar to logu šķidruma lampiņas spūdēšanu arī esmu ticis galā! Izrādās vienu kontaktu biju piemirsis iztīrīt

Viss kārtībā!
27. Februāris 2014, 11:33
Uh, vairāk kā gadu jau nekas šeit nav rakstīts. Ātri gan tas laiks skrien.
Savu w201 esmu mazliet pajaucis, bet nemaz tik traki norūsējis nav, kā bija domāts. Darbi lēnām iet uz priekšu-auto jaucās.
Šobrīd esmu aizķēries pie griestiem. Jautājums: Kā griesti jaucas aizmugurējā daļā? Tāpat arī jautājums par lūku - kā apšuvums ņemas nost tai? Manuālā lūka ar enkuru.
27. Februāris 2014, 12:17
Griesti ir pēdējais, kas noņemams jau kad visi sānu apšuvumi demontēti — nekā sarežģīta. Cik atceros, viss turas uz metāla stienīšiem.
Lūkas apšuvums demontējams izņemtai lūkai, precīzāk, tad tas pats no sevis jau gandrīz nonāk nost. Lūka izskūvējama pirms griestu demontāžas, jo nav saistīta ar pārējo. Tagad vairs labi no galvas neatceros demontāžas kārtību, bet pāris skrūves un lieta darīta. 30 min laikā var paspēt demontēt, pārjaukt un uzstādīt atpakaļ.
25. Aprīlis 2018, 08:44
Vai kāds, kuram ir lielāka saprašana par MB, lūdzu varētu pateikt kādas priekšējās atsperes vajag šim auto (WDB2011221F043517). Pēc kataloga izmet 4gb artikulu numurus, kuri atšķiras pēc atsperes izmēriem. Auto atrodas laukos, bez iespējām pamērīt virsū esošās atsperes.
P.s. Pēc, cerams produktīvajām, garajām brīvdienām garāžā mēģināšu ielikt arī update par konkrētā auto stāvokli. Tas nav aizmirsts un saspiests kubikā.
25. Aprīlis 2018, 11:47
Ne pēc garuma, bet pēc auto aprīkojuma atsperes atšķiras. Vecās tāpat nosēdušās un garums nekādi nesakristu. Es pats tagad ātrumā nevaru pieslēgties, bet gan jau kāds iemetīs pēc VIN īstās atsperes!
25. Aprīlis 2018, 18:44
Kura gada tev viņš ir?
25. Aprīlis 2018, 19:39
1984. gads. Visplikākā komplektācija. Vienīgā ekstra - manuālā lūka.
25. Aprīlis 2018, 19:50
Rinda 11-15

un ar to komplektāciju nav tik traki. Pēc VIN rāda mehānisko lūku, stūres pastiprinātāju, mehānisko antenu bez radio un apsildāmu pakaļējo stiklu

Aaaa, krāsa 822 Forest Green
26. Aprīlis 2018, 10:29
Super! Paldies!
Neiedomājos pieskaitīt apsildāmu stiklu, st. pastiprinātāju un mehānisko antenu pie ekstrām

Liekas pašsaprotamas lietas. Tajā laikā, laikam bija mazliet savādāk