Publicēt atbildi

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:37

Tie metāla diski prasās pēc hromēšanas. Vēlreiz jautāju ir kāds dzirdējis par kādiem ķelneriem, kuri nodarbojas ar hromēšanu? :whistle:

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:40

Nē nav dzirdēts par tādiem cilvēkiem, būtu jau choini nohromēt, bet interesanti cik tas maksātu un cik ilgi turētos tas hroms. Ir redzēti tādi hromētie diski kas jau nolipuši un izskatās pretīgi! :?

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 16:05

Jā manam vāģim ar stāv divi orgināli tonēti logi, bet katrs citā tonī, nu baigi labi viens ir zilganīgs,bet otrs zalganīgs! Tas vien pierāda ka durvis jau ir mainītas vairākas reizes bet stikli atstāti kādi bij iekš durvīm! :D

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 16:07

[user]2|SuperZigs|[/user]faterlandee normali 16 nieki maksaa ap 60 eiro gabalaa......

Lietie vai parastie!?! Ja lietie tad jau lēti!?! :)

Rādam savus MB

[user]2|SuperZigs|[/user]faterlandee normali 16 nieki maksaa ap 60 eiro gabalaa......

Ja paseko līdzi, tad te tāpat... Principā vecos lietos ir izdevīgi tirgot uz ārzemēm -- esmu jau pārliecinājies...

Rādam savus MB

Kautko esi nopārdevis vai vienkārši zini!?! 8)

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 16:09

lietie.....nu protams, tie nav AMG un MB Original, bet tapat nav slikti, 17.nieki ap 80 eiro......

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 16:11

Lielākā problēma ir dabūt atiecīgo izbīdi diskiem, jo kad meklē nekad nav tādu kādu vajag! :x Bieži vien tas var nokaitināt! Nauda ir bet pie normāliem diskiem tikt nemaz nevar! :)

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 16:16

[user]630|Holokous|[/user]Kautko esi nopārdevis vai vienkārši zini!?! 8)

Pirms pāris dienām eBay atradu 16" tāda izskata, kādus es platākus nopirku par 120Ls, tur cena: 1400 $, varu derēt, ka tos nopirks!
Tāds pats dizains 15", kādi man šķūnītī tikai 2 gab (30Ls?) stāv, tur tika pārdoti par 800$. OK, tur visi taisni, spīd un laistās u.t.t., pie mums tomēr bieži tie izskatās kā no metāllūžņiem izvilkti... Arī parastajiem 14" cenas rietumos par vienu ir apmēram tādas, kā pie mums par komplektu. Tā kā mazliet tai lietai pieķēros, bet pagaidām esmu atlicis malā, jo mēs vēl Baltijas valstīs neesam tik "civilizēti", lai varētu veikt sakarīgus norēķinus i-netā -- visādi PayPal neiet u.t.t., bet pārējais jau sarežģītāk un atbaida daļu pircēju, risks tomēr...

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 16:17

[user]630|Holokous|[/user]Lielākā problēma ir dabūt atiecīgo izbīdi diskiem, jo kad meklē nekad nav tādu kādu vajag! :x Bieži vien tas var nokaitināt! Nauda ir bet pie normāliem diskiem tikt nemaz nevar! :)

Tā gan... arī ja sagribētu foršus pilnīgi jaunus, te nevar nopirkt, kas derētu bez starplikām... atkal jārakājas ASV piedāvājumos...
Publicēt atbildi