Publicēt atbildi

Re: intelxx w211

05. Jūnijs 2020, 12:22

#FlatOutThursday
Man ar skrūvēm šogad īpaši veicas, it īpaši ar svaigām mizām :D , otrā skrūve nepilnu 3mēn laikā, sajūta, ka šādi visām riepām cauri iziešu :D .
Attēls
Kā arī no dīlercentra uzsūtīta dokumentu soma
Attēls
Varbūt kāds zin, vai ir saskāries ar problēmu, kāpēc zapaskas telpā ūdens sakrājas? Normāls akvārijs bija, varēja vēl zivis salaist un audzēt :haha:

07. Jūnijs 2020, 11:44

Man personīgi cita bēda - bagāžnieka vākā krājas ūdens un viegli - gan pēc lietus, gan pēc mazgāšanas. Un diezgan krājas, jo vāks paliek jūtami smagāks.

07. Jūnijs 2020, 18:50

Parasti visvairāk ūdens tiek iekšā gar lukturiem, visbiežāk neoriģināliem. Mūsdienās līmētiem stikliem vairs garām laist nevajadzētu, bet gadās. Piedzīvota situācija ar ūdens tecēšanu gar jumta lūku, jo lūkas stikls izrādās bija atlīmējies no rāmja. Vienkāršākais bija nomainīt lūku.

08. Jūnijs 2020, 16:26

Mizx rakstīja:Parasti visvairāk ūdens tiek iekšā gar lukturiem, visbiežāk neoriģināliem. Mūsdienās līmētiem stikliem vairs garām laist nevajadzētu, bet gadās. Piedzīvota situācija ar ūdens tecēšanu gar jumta lūku, jo lūkas stikls izrādās bija atlīmējies no rāmja. Vienkāršākais bija nomainīt lūku.

Aizdomīga vieta izskatās aizmugurējais labais lukturis, ir diezgan liela šķirba starp būri un lukturi, kā arī gar bamperi, kāds variants, kā to šķirbu izlabot?

09. Jūnijs 2020, 01:11

intelxx rakstīja:
Mizx rakstīja:Parasti visvairāk ūdens tiek iekšā gar lukturiem, visbiežāk neoriģināliem. Mūsdienās līmētiem stikliem vairs garām laist nevajadzētu, bet gadās. Piedzīvota situācija ar ūdens tecēšanu gar jumta lūku, jo lūkas stikls izrādās bija atlīmējies no rāmja. Vienkāršākais bija nomainīt lūku.

Aizdomīga vieta izskatās aizmugurējais labais lukturis, ir diezgan liela šķirba starp būri un lukturi, kā arī gar bamperi, kāds variants, kā to šķirbu izlabot?

1) Vai lukturis ir oriģinālais? Ja nav, tad mēģini nomainīt pret oriģinālu.
2) Silikons dara brīnumus, bet vispār ja lukturis ir oriģinālais, nostiprināts vietā, tad skaties kas ar pašu virsbūvi. Jo no rūpnīcas viss ir hermētiski.

09. Jūnijs 2020, 08:08

Mizx rakstīja:
intelxx rakstīja:

2) Silikons dara brīnumus, bet vispār ja lukturis ir oriģinālais, nostiprināts vietā, tad skaties kas ar pašu virsbūvi. Jo no rūpnīcas viss ir hermētiski.

Silikonu gan nevajag, hermētiķi vai jēlgumiju

09. Jūnijs 2020, 10:45

BenZ rakstīja:
Mizx rakstīja:
intelxx rakstīja:Aizdomīga vieta izskatās aizmugurējais labais lukturis, ir diezgan liela šķirba starp būri un lukturi, kā arī gar bamperi, kāds variants, kā to šķirbu izlabot?

Silikonu gan nevajag, hermētiķi vai jēlgumiju

Jā, jāizvēlas auto paredzēts produkts. Piesaucot "silikonu" domāju jebko tam atbilstošu, ko iesmērēt starpā.

09. Jūnijs 2020, 22:34

Laikam būšu atradis vietu, pa kurieni man nāca ūdens iekšā :pray:
Gar lukturi īsti nevarēja laist ūdeni garām, jo tur nav kur ūdenim iztecēt, iekšā apšifkas ar bija sausas.
Attēls
Pieslēdzu šodien pie kompja, lai saprastu, kurš salona temperatūras devējs jāmaina. Uzgāju netā, ka ir 2, viens kas atrodas pie aizdedzes atslēgas, otrs kas ir augšā pie salona apgaismojuma. Man teica, ka esot jāmaina tas, kurš atrodas pie aizdedzes atlsēgas(B10/4). Kompī arī parādija ka otram ir kāda problēma, bet par cik es krieviski tikai pagalma līmenī, varbūt kāds var kodolīgi pateikt, kas tur par vainu ir :D .
Attēls
Attēls
Pēc plūdiem, kas valdīja mana rezerves riteņa telpā un vispārīgi sakopjot rezerves riteņa telpu, es mēģināju saprast, kam tie vadi domāti, vieni izskatās ka ir priekš subwoof'era, bet kam tie pārējie? :hmz:
Attēls

10. Jūnijs 2020, 05:57

Sākšu ar to, ka vēos uzzināt, kāpēc Tu lieto krievu valodā diagnostiku, ja Tu nesaproti, ko Tev tā uzrāda? :D Nebūtu vieglāk meklēt visu angļu valodā? :D

Cik es saprotu, nav signāla no salona temperatūras devēja, un arī problēma ar lietus sensoru. :D

Kas saistībā ar vadiem, tad izskatās, ka Tev ir bijis čeindžeris vai kaut kas tāds bagāžniekā.

10. Jūnijs 2020, 08:16

Izskatās vai nu pēc rācijas vai hands-free
Publicēt atbildi