Publicēt atbildi

Re: Toma ''Noslēpums''

24. Augusts 2018, 11:41

Andrey45 rakstīja:Увидел. Кондиционера не будет?

No kondicioniera atteicos, jo pārāk daudz darba, lai dabūtu viņu strādājošu. Paldies par bunduļa piedāvājumu, bet īsti nederēs.

24. Augusts 2018, 14:09

Taa pat jau bez pusotra menesha -ziema

25. Augusts 2018, 09:13

Auto legāli var braukt pa ielu, būs gan vēlreiz jāatgriežas csdd, bet esmu ļoti priecīgs ņemot vērā, ka vienkārši visu saliku un braucu.

25. Augusts 2018, 11:30

Tomas_Kayn rakstīja:Auto legāli var braukt pa ielu, būs gan vēlreiz jāatgriežas csdd, bet esmu ļoti priecīgs ņemot vērā, ka vienkārši visu saliku un braucu.

Apsveicu,es ļoti labi zinu,kā Tu juties tajā brīdi,kad brauci uz CSDD :D :super: same story here...

25. Augusts 2018, 12:12

Ģirts rakstīja:
Tomas_Kayn rakstīja:Auto legāli var braukt pa ielu, būs gan vēlreiz jāatgriežas csdd, bet esmu ļoti priecīgs ņemot vērā, ka vienkārši visu saliku un braucu.

Apsveicu,es ļoti labi zinu,kā Tu juties tajā brīdi,kad brauci uz CSDD :D :super: same story here...

Tā uztraucies pēdējo reizi biju pie altāra.

25. Augusts 2018, 12:19

Pie altāra neesmu bijis,jo esmu metālists :haha: bet ne par uztraukumu,manā gadijumā tāds nebija,bet tā sajūta,kad tu 3 mēnešus būvē savu auto,un beidzot ar to dabūn izbraukt kaut kur! :smokin:

25. Augusts 2018, 13:15

Tomas_Kayn rakstīja:
Ģirts rakstīja:

Tā uztraucies pēdējo reizi biju pie altāra.

Ты собрался предьявлять в ЦСДД переделки? Зачем?

25. Augusts 2018, 17:04

Ja pareizi sapratu... Nav vajadzības neko reģistrēt vai radīt, jo šāds dzinējs ir bijis W124, tikai N/A versijā.

25. Augusts 2018, 18:33

Domāju ka nevajag,par turbo neko viņi nesaka,turbīna tiešā veidā jaudu nepalielina.
Man gan ir cits stāsts,reģistrēju no benzīna uz dīzeli un man bija slēdzienā rakstīts 4 cilindru rindas dīzeļdzinējs,pasē ir piezīme a4,kas nozīmē ,ka ir pārbūvēts,un jautāju,vai varu likt om606 - varu bet vēlreiz jāreģistrē,domāju,ka om604 gan var likt ,jo 4cil dīzelis rindā... :D

25. Augusts 2018, 18:41

Ģirts rakstīja:Domāju ka nevajag,par turbo neko viņi nesaka,turbīna tiešā veidā jaudu nepalielina.
Man gan ir cits stāsts,reģistrēju no benzīna uz dīzeli un man bija slēdzienā rakstīts 4 cilindru rindas dīzeļdzinējs,pasē ir piezīme a4,kas nozīmē ,ka ir pārbūvēts,un jautāju,vai varu likt om606 - varu bet vēlreiz jāreģistrē,domāju,ka om604 gan var likt ,jo 4cil dīzelis rindā... :D

Es kad iebraucu dīzeļu pārbaudē džeki jau smaida, jo skaņa ta iespaidīga, atvēru haubi un puišiem smaidi līdz ausīm. Tas pats arī lielajā pārbaudē,loti sakarīgi džeki vispār bija CSDD.
Publicēt atbildi