29. Augusts 2018, 09:40
Artūrs rakstīja:RTXs rakstīja:Cik šiem modeļiem ir dzīvotspējīgi automāti? Dažreiz aukstam ieliekot D ir neliels grūdiens, arī aukstam par gramu vairāk jūtas pārslēgšanās, bet tā vispār diezgan līdzeni. Viņam tak nevajadzētu nojukt tuvākā gada laikā?Eļļa mainīta pirms 25k.
Dažreiz bremzēm pedālis takā vibrē, tipa takā ABS sistu atpakaļ, bet tikai daudz maigāk un var dzirdēt, ka zem kapota dūc kaut kas. Tas notiek pat stāvot uz vietas, vienkārši piespiežot bremzes.
Automātam grūdieniem nevejadzētu būt. Ja vairāk padilis un sitieni minimāli, tad kādu laiku vēl ies.![]()
Vibrēšana piespiežot bremzi ir normāla parādība SBC sistēmai.
29. Augusts 2018, 09:41
eils rakstīja:RTXs rakstīja:Ar nelielu nokavēšanos, bet varu paziņot, ka šis w211 ir nonācis manā īpašumā.![]()
Domāju, ka jaunu topicu netaisīšu un turpināšu šo, nav ko to forumu aizd*rst![]()
Sakarā ar to, ka lielu laiku neesmu saskāries ar MB, pie w211 man rodas daudz jautājumu, kurus tad te arī drukāšu.
Cik šiem modeļiem ir dzīvotspējīgi automāti? Dažreiz aukstam ieliekot D ir neliels grūdiens, arī aukstam par gramu vairāk jūtas pārslēgšanās, bet tā vispār diezgan līdzeni. Viņam tak nevajadzētu nojukt tuvākā gada laikā?Eļļa mainīta pirms 25k.
Dažreiz bremzēm pedālis takā vibrē, tipa takā ABS sistu atpakaļ, bet tikai daudz maigāk un var dzirdēt, ka zem kapota dūc kaut kas. Tas notiek pat stāvot uz vietas, vienkārši piespiežot bremzes.
Varbūt Latvijā kaut kur tirgo tās atsperītes šofera durvīm? Nu lai salabotu to slēdzenes lēkāšanas gļuku? Pagaidām zobu bakstāmais dara savu darbu![]()
Kāds varbūt var padalīties ar w211 servisa manuāli. Zinu, ka tādi ir.
Nu ko Tu gribi!! Tas taču pa laukiem nodzīts auto![]()
![]()
Bet Ja nopietni, tad brauc uz Domeniksu
29. Augusts 2018, 10:52
RTXs rakstīja:Dažreiz bremzēm pedālis takā vibrē, tipa takā ABS sistu atpakaļ, bet tikai daudz maigāk un var dzirdēt, ka zem kapota dūc kaut kas. Tas notiek pat stāvot uz vietas, vienkārši piespiežot bremzes.
29. Augusts 2018, 11:11
salventiy rakstīja:Minimāli, mazjūtami grūdieni MB kārbai nebija nekas slikts.
Es pat agrāk forumā lasīju, ka tā tas var būt.
29. Augusts 2018, 11:37
Artūrs rakstīja:salventiy rakstīja:Minimāli, mazjūtami grūdieni MB kārbai nebija nekas slikts.
Es pat agrāk forumā lasīju, ka tā tas var būt.
Katram ir sava izpratne un sajūta par to cik daudz ir minimāli, mazjūtami grūdieni.
29. Augusts 2018, 14:03
salventiy rakstīja:eils rakstīja:RTXs rakstīja:Ar nelielu nokavēšanos, bet varu paziņot, ka šis w211 ir nonācis manā īpašumā.![]()
Domāju, ka jaunu topicu netaisīšu un turpināšu šo, nav ko to forumu aizd*rst![]()
Sakarā ar to, ka lielu laiku neesmu saskāries ar MB, pie w211 man rodas daudz jautājumu, kurus tad te arī drukāšu.
Cik šiem modeļiem ir dzīvotspējīgi automāti? Dažreiz aukstam ieliekot D ir neliels grūdiens, arī aukstam par gramu vairāk jūtas pārslēgšanās, bet tā vispār diezgan līdzeni. Viņam tak nevajadzētu nojukt tuvākā gada laikā?Eļļa mainīta pirms 25k.
Varbūt Latvijā kaut kur tirgo tās atsperītes šofera durvīm? Nu lai salabotu to slēdzenes lēkāšanas gļuku? Pagaidām zobu bakstāmais dara savu darbu![]()
Kāds varbūt var padalīties ar w211 servisa manuāli. Zinu, ka tādi ir.
Nu ko Tu gribi!! Tas taču pa laukiem nodzīts auto![]()
![]()
Bet Ja nopietni, tad brauc uz Domeniksu
Tas auto laukus vispār nav redzējis, ja tikai Tev garāmbraucot.![]()
![]()
29. Augusts 2018, 19:40
Katrā ziņā, nobraucot ap 1k ar šo auto, nejutu neko tādu, kas man liktu domāt, ka kārbai tuvojas gals. RTXs, tu esi ļoti sensitīvs vai ļoti satraucies pēc pirkuma?
29. Augusts 2018, 22:23
Kurjers rakstīja:Jāā, subjektivitāte ir foruma pamatakmens!Katrā ziņā, nobraucot ap 1k ar šo auto, nejutu neko tādu, kas man liktu domāt, ka kārbai tuvojas gals. RTXs, tu esi ļoti sensitīvs vai ļoti satraucies pēc pirkuma?
29. Augusts 2018, 22:35
29. Augusts 2018, 22:40