08. Septembris 2017, 11:30
08. Septembris 2017, 11:40
08. Septembris 2017, 14:03
Mr Brencis rakstīja:Nevis LED (Light-emitting diode), bet gan gaismas diodes (latviski). Latviešu valdodā led vārda nav.
Cien. "grammar nazi", vēršu Jūsu uzmanību uz apstākli, ka LED ir abreviatūra, nevis vārds.
08. Septembris 2017, 16:09
Viņš mums ir mācībspēks, tā ir viņa daba- mācīt citus
08. Septembris 2017, 21:33
es gan laikam tos prieksējos virzuļus ar būtu jaunus salicis,jo tagad viņi nemaksā neko,kā ar aizmugures supotiem,atskrūvēt labi sanāca?Es vienkārši ,kad pārlasu tad nejaucu viņus uz pusēm,bet samainu visu tāpat.Interesē,tur blīvē viņi uz tiem gumijas riņķiem,kas kitā līdzi ?
09. Septembris 2017, 09:54
Izlēmu priekšā neko nedarit, jo stāvoklis apmierināja, ir plāns pēc dažiem gadiem noņemt visu vēlreiz, nostrūklot un nokrāsot lai ir glauni, tad arī mainīšu.
Pakaļējos suportus jaukt uz pusēm nebija variantu, jo iekšējie bremžu kluči bija pierūsējuši nekustīgi klāt. Lai koroziju izpucētu, bija jājauc, savādāk netiku klāt. Jautājumu īsti nesaprotu, bet kitā ir virzuļiem blīvējošie gredzeni, tos arī samainīju.
09. Septembris 2017, 11:34
urmas rakstīja:Mr Brencis rakstīja:Nevis LED (Light-emitting diode), bet gan gaismas diodes (latviski). Latviešu valdodā led vārda nav.
Cien. "grammar nazi", vēršu Jūsu uzmanību uz apstākli, ka LED ir abreviatūra, nevis vārds. :haha:
LED - Lētās Ebay Diodes
10. Septembris 2017, 09:48
Tak nomierinaties vienreiz ar savām diodēm,offtopiku tak fleimā var svilināt,man tāpat gaismas diode būs LED,Urmas,es domāju suporta korpusu blīvējumus vienam starp otru,kādreiz vienkārši biju domājis,ka vai tik ja šamos atjauc vaļā tad nesanāk tā,ka saliekot tek,jo kā nekā metāls staigājis no siltma,aukstuma varētu būt,nu tā man tikai teorija bija,neesmu nekad jaucis tā uz pusēm,tikai izspiedis ārā,es pat uzparikti tam uztaisiju

bet forši redzēt,ka cilvēki rūpējas arī par bremzēm ne tikai par salonu un viuzāliem elementiem
11. Septembris 2017, 09:22
Tagad sapratu Tavu jautājumu, blīvītes, par kurām Tu runā, bija kitā, un tās arī nomainīju, lai gan vecās nebija nospiestas, un savu funkciju būtu pildījušas gana labi.
21. Septembris 2017, 15:09
Aķītis nomira vienkārši no stāvēšanas, lādēju un spriegums neturas. Visticamāk kādā no bankām īsais dēļ izbiruša satura.
Nekad neesmu pircis un arī nepirkšu turpmāk Deta akumulatorus, sūc.
Nokavēju Monoblokus ss'ā, jāgaida nākamie...