Publicēt atbildi

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:07

[user]1447|MBex300|[/user]Izskatās baigi labs!!
Viņam velūra salons? :wub:
Kas par extriņām iekšā?

ir gaishi zaljsh veluura salons! tik diemzheel ir viens caurums vadiitaaja benjkjii! :(
ir stuures pastiprinaataajs, visi 4 elektriskie logi un prieksheejo seedeklju apsilde! ja gaisha koka panelja apdare skaitaas ekstra, tad arii taa ir! :) aa, veel Nardi koka stuure ar visu pasha Nardi autograafu! :D nu juus jau zinaat... Lietie uz 16` - priekshaa 205/55, pakaljaa 225/55, bet ir jau iegaadaati 18`! jaasagaida tik pavasaris! :)

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:09

[user]2|SZ|[/user]taču ir viena lieta, kas šim auto trakoti pietrūkst....

MB Club numura paliktnīšu.

ar lielaako prieku uzliktu MB Club numura paliktniishus! Bet vai nav jaaiziet iipasha ceremonija, lai tos ieguutu?! :D

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:10

[user]470166|marcipaans|[/user]bet ir jau iegaadaati 18`! jaasagaida tik pavasaris! :)

beidz mani nost beigt.....vispār uz ielas acis nevarēs novērst.

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:13

Super agregats 8D Ljoti biezhi redzu sho kugi, stavejot uz duntes ielas, stupri izskatas pelekajaa pilsetas massaa 8)

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:14

[user]2|SZ|[/user]
[user]470166|marcipaans|[/user]bet ir jau iegaadaati 18`! jaasagaida tik pavasaris! :)

beidz mani nost beigt.....vispār uz ielas acis nevarēs novērst.

ja uz ielas vai kaadaa MB Club tusinjaa mana mashiina buus nosiekalota - zinaashu kas pie vainas! :D

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:22

[user]77234|-x3n0n-|[/user]Super agregats 8D Ljoti biezhi redzu sho kugi, stavejot uz duntes ielas, stupri izskatas pelekajaa pilsetas massaa 8)

jaa, tas staav Valdemaara ielas galaa! man jau likaas, ka 100% kaads jau buus maniijis! :)

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:47

Skaists! Vispār jau "velour" tulkojumā nozīmē samts, vārda "velūrs" latviešu valodā tā īsti nav. Un tad jautājums, vai pilnais samta salons, vai daļējais t.i. kādi paklājiņi? Arī samts, vai tomēr parastais tepiķis?

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:51

Jām...
:wub:

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 15:56

[user]379|Mizx|[/user]Un tad jautājums, vai pilnais samta salons, vai daļējais t.i. kādi paklājiņi? Arī samts, vai tomēr parastais tepiķis?

Salons viss ir samta! Paklaajinji, shkjiet ka arii, bet uz ziemu iegaadaajos parastos melnos auduma, lai nesabojaatu origjinaalos!

Attēls

Rādam savus MB

16. Marts 2009, 16:06

Šis ir brīnišķīgs auto. Vairākkārt esmu redzējis ielās, esmu par iegrāmatojis to savā C123 arhīvā.
Jā, man ir tāds - pirms kāda gada apņēmos iemūžināt katru C123, kas ripo Rīgas ielās, kāds pārīts ir, neko daudz jau nav, protams.
Publicēt atbildi