Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

15. Marts 2009, 16:41

to resti gan vajadzetu nomainīt uz kaut ko decentaku, piem, Avantgarde, bet pārejais- respect!

tas ir 3,4L AMG ?

15. Marts 2009, 17:07

[user]2|SZ|[/user]to resti gan vajadzetu nomainīt uz kaut ko decentaku, piem, Avantgarde, bet pārejais- respect!

tas ir 3,4L AMG ?

Tas ir kolega autins...juzeris Vitaliy124.Gan jau driz redzesiet ielas....

15. Marts 2009, 17:19

[user]2|SZ|[/user]to resti gan vajadzetu nomainīt uz kaut ko decentaku, piem, Avantgarde, bet pārejais- respect!

tas ir 3,4L AMG ?

Uzlīmītes ir daudz jaunākas par motoru. Tam būtu jābūt ar vēl veco logo. Liku te bildes, kad ar briedi runājām par 3,4 / 3,6 litru motoriem.

15. Marts 2009, 17:22

Šodien pa ilgiem laikiem mans W123 atkal tika uz ielas. Bija nostāvējis uz vietas vairāk kā gadu, motors uzreiz pieleca, viss darbojas. Priecājos.

15. Marts 2009, 21:58

Attēls

uzliku tās baltās lampiņas numuram :whistle:
man personīgi patīk :whistle:
tgd pētu to lampiņu kuru rāda ka kāda ir izdegusi, tā to iedegās to nodziest, moš kāda cita lampiņa iet uz beigām, vai arī šitās pie vainas
p.s. dzīvē labāk izskatās

15. Marts 2009, 22:02

šīs.... ;)

15. Marts 2009, 22:03

[user]2|SZ|[/user]šīs.... ;)

jāņem nost? :cry:

15. Marts 2009, 22:04

Lexusiem tadas..man liekas citam markam nevajag. Personigs viedoklis. ja ieliek jaunas lampinas un stiklinus tad ari smuki deg. :)

15. Marts 2009, 22:09

na TO projdet ?

15. Marts 2009, 22:09

[user]257768|AK77|[/user]Lexusiem tadas..man liekas citam markam nevajag. Personigs viedoklis. ja ieliek jaunas lampinas un stiklinus tad ari smuki deg. :)

Kā reizi šodien uz šīm gaišajām (varbūt diodēm) noskatījos uz kāda BMW. Gaismiņa jau tiešām interesanta, bet numura zīmi saskatīt nevar... 2 (spilgti) izgaismoti pleķi un pārējais tumsā. Sapratu, ka labāk lai dzeltenāka gaisma, bet vismaz apgaismojums vienmērīgs. Jo ne jau lapiņai jāspīd, bet numura zīmei.
Publicēt atbildi