Publicēt atbildi

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 20:39

Vel jo vairak!

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 20:41

[user]379|Mizx|[/user]Gumiju labāk nemaz nemēģināt. Starp citu, jaunākajiem arī tā nav krāsota.

Bet jābūt tak kādam veidam kā arī gumiju normāli nokrāsot!?
Man w124 kādreiz spoguļu gumijas bija nokrāsotas. Gadu gaitā saplaisāja, bet vēlāk, vairs neviens viņas negribēja krāsot.

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 20:42

[user]633369|Rainmaker|[/user]Maksa Ls 23,- un nekas nekrit, ja kartigi pieliek. var meginat papildus nostiprinat. IMHO, vnk MB nav tas auto, kuram jabrauc ar tadam lietam, kaut ari pa pilnam tadu uz ielam. Neka perosniga.

nav runa par krišanu!

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 20:49

MBex300: gumijas nekrāso. Mūsdienās tās vienkārši izgatavo jebkurā tev vēlamā krāsā. Pāris gadus esmu ar tām nodarbojies un gumijas priekšrocība skaitās tas, ka no tās var notīrīt un tā pat atgrūž jebko. Viss pārējais atkarīgs no pašas gumijas sastāva.

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 20:54

Tātad saki, ka to melno gumijas spoileri man nekad neredzēt kādā citā krāsā? :cry:
Man jau bija divi varianti padomā:
1) Iemērkt visu viņu krāsas vannā uz ilgāku laiku. Krāsais, iespējams, jābūt pamatīgi ķīmiskai, lai tā labi ieēdas un piesūcas.
2) Apstrādāt viņu visu ar kaut kādu špakteli (stiklasķieras), un tad normāli nokrāsot. Šinī gadījumā gan var pazaudēt formu, un dabūt nez ko :D
Abi varianti sarežģīti un laikietilpīgi, un iespējams bezjēdzīgi :D

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 21:03

Nē, nekādi. Vari uztaisīt repliku no cita materiāla un viss. Bet konkrētais uz 107 speciāli tika testēts un materiāls izvēlēts apzināti — lai gaisa plūsmas ietekmē tas mainītu formu.

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 21:12

Drūmi... Negribētos īsti likt parastu spoileri, bet šādu `kantīti` normālā krāsā gan.
Jāuzliek kamera uz bagāžnieka, jāpavēro, kādā ātrumā šis sāk locīties :D

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 21:15

MBex, bet izskatās o.k. tā gumija...

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 21:18

Es arī nesaprotu, kas viņam ir pret to... Nu, katrs jūdzas pa savam... Varētu domāt, ka uz to jāskatās 24h diennaktī...

Rādam savus MB

26. Janvāris 2009, 23:13

Vitjka, esi normāli nojājies, lai šitā izskatītos.
Un teikšu, rezultāts ir sasniegts, cienīgums panākts!
Publicēt atbildi