Publicēt atbildi

Re: Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

03. Jūnijs 2015, 20:44

Šodien uzlikts jauns centrālās atslēgas vakumsūknis,nomainītas abas (2) trubas pie tukšgaitas vārsta,orģinālās!

09. Jūnijs 2015, 22:50

Šosezon pirmais riepu komplekts godam nokauts, tika uzliktas jaunas Vredstein Sessanta riepas, ilgi labāko cenu skatījos, līdz atradu, kur bija aizķēries komplekts. Baigi patika iepriekšējais, tāpēc mērķtiecīgi meklēju vēl tādu. Vispār esmu laikam kļuvis par Vredstein riepu fanu, domāju, ka būs jau pie 10 komplektiem ziemai / vasarai nobraukti.
Attēls

09. Jūnijs 2015, 23:04

Ultrac Sessanta отличная резина. В дождь как по рельсам. Тихая. Но на колейке на автобане около Каунаса начинает выть. Останавливался колёса проверить. И эта модель значительно уже покрышек других производителей того же размера.

18. Jūnijs 2015, 11:53

Sakārtoja man krāsu vadītāja durvīm, tur bij divi lieli pleķi kuri baigi atšķīrās no kopējās krāsas, tagad viss perfektooo... un beidzot satiku draugu dēļ kura arī es sagribēju sev 190to Mersi!

Attēls

Attēls

18. Jūnijs 2015, 12:39

:super:

Jūs tur gumiju piededzinājāt? :D

18. Jūnijs 2015, 13:14

MB190 klans :super:

18. Jūnijs 2015, 17:34

es nesaprotu kā, bet es vienu no jums ieraudzīju savā FB :D
Tāaada nostaļģija parāva.. :super: :rox:

18. Jūnijs 2015, 17:53

:love: 190e fani!! es neesmu viens te :)

18. Jūnijs 2015, 18:52

Pamazām turpinās A klases uzlabošana. Šodien nomainīta apakšā palstmasa aizmugurējā daļa, kas pasargā apakšu no visādiem uz ceļa atrodošamies mēsliem. Apakšā vairs konstrukcijā neparedzētu caurumu nav.

18. Jūnijs 2015, 20:26

Paldies visiem ;)

Gumiju tur neatstājām mēs, nav mums tik daudz kumeļu :D :crazy:

P.S.
Besī, čīks priekšējais amītis, kur kautko iepūst lai nečīks vairāk, nesaprotu kur amītim tā čīkstoņa rodas :D
Publicēt atbildi