29. Oktobris 2013, 17:28
Es biju domājis jaunos krāsu kodus, redzēju smukā tonī jauno A klasi. Tā kā mans ir jāpārkrāso, varētu ko piemeklēt pēc oriģinālajiem kodiem. Jo jaukt to krāsu pēc iespaidiem uz papīrīša kaut kā negribās.
29. Oktobris 2013, 17:34
Tad jau meklē katalogos. Bet tāpat labāk vienkārši krāsu veikalā uz kuru nosūta pats krāsotājs izvēlēties. Jo dažādu ražotāju krāsām ir nianses un krāsotāji tāpat lieto savas iecienītās krāsas, nevis jebkuras, bet visu krāsu ražotāju katalogos būs apgalvojums, ka konkrētās ir Mercedes vai VW, vai BMW utt. krāsas, kaut auto konkrēto krāsu ražotāju nemaz neizmanto.
29. Oktobris 2013, 20:39
miza rakstīja:Es biju domājis jaunos krāsu kodus, redzēju smukā tonī jauno A klasi. Tā kā mans ir jāpārkrāso, varētu ko piemeklēt pēc oriģinālajiem kodiem. Jo jaukt to krāsu pēc iespaidiem uz papīrīša kaut kā negribās.
Uzmanīgi ar krāsu izvēli, jo, kas labs jaunai A klasei, tas var nebūt tik labs oldtimerim. Dažādiem modeļiem dažāda virsmas plastika. Ieteiktu paskatīties i-neta dzīlēs ko uz Tava modeļa ir likuši citi un kā katra krāsa piestāv.
29. Oktobris 2013, 21:43
Nav nācies vēl netā redzēt uz C123 ko gribētu sev.
Jāturpina meklēt.
29. Oktobris 2013, 22:39
Krāsu veikalos ir kodi pēc auto firmām, tur šķirstot var atrast to A klases krāsu kas patika.
29. Oktobris 2013, 22:55
SWAT`s rakstīja:Krāsu veikalos ir kodi pēc auto firmām, tur šķirstot var atrast to A klases krāsu kas patika.
Tieši to nevar gan. Var piemeklēt tikai līdzīgu, ko konkrētais ražotājs uzskata par tādu pašu toni. Bet kaut vai krāsas graudainums nebūs tāds pats.
19. Novembris 2013, 17:06
Vizuāli redzu atšķirību šīm pusasīm, bet vai ir vēl kāds izskaidrojums? Ja der abas, kuru variantu likt? No DE atnākušajam reduktoram ir variants a. Uz auto stāv variants b.
variants a:
http://www.peachparts.com/shopforum/att ... edium-.jpg[/img]
variants b:
http://i.ebayimg.com/t/Mercedes-Benz-Re ... ~60_12.JPG[/img]
19. Novembris 2013, 18:16
Pusasīm ir vēl vairāk variantu, no kuriem daļa ir savietojamas, bet daļa nav. Vācijā parasti visam līdzi var dabūt VIN kodu, attiecīgi pēc tā būtu jāpiemeklē reduktoram derīgas pusasis, bet varbūt jāpiemeklē kāda no ļoti līdzīgajām savietojamajām. Tā ka viss darāms pēc kodu atbilstības, nevis vizuālas, tā būtu gudrāk. Vizuāli var derēt, bet faktiski ne, igauņu klubā tā viens savam W126 ne reizi vien pusasis aprāvis, jo kaut ko komplektācijai īsto visu laiku nevar saņemties uzstādīt, stāsta nianses citi labāk zinās.
19. Novembris 2013, 18:20
Bet kas tas par "šķīvi" tam a variantam tur galā pie reduktora?
19. Novembris 2013, 22:30
miza rakstīja:Bet kas tas par "šķīvi" tam a variantam tur galā pie reduktora?
iespējams tas domāts balansēšanai