Publicēt atbildi

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:24

Oriģinalitāte pāri visam.

Visas šīs lietas ir auto attīstības vēsture. Es to uztveru tā - Tu pērc noteiktu auto vēstures posmu.
Ja nākamais posms tev patīk labāk, tad pērc nākamā posma auto. Nevis ņem un sagrozi auto vēsturi. Tādā veidā tu sev nozodz sajūtu, ka brauc ar "īstu mantu". Oriģinālais stāvoklis šiem vecajiem auto ir liela vērtība. Kāpēc to daudzi negrib redzēt, es īsti nesaprotu. Turklāt visas šīs maiņas prasa laiku, naudu un spēku. Vai tad tiešām to nav kur citur likt?

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:28

Savā ziņā, tas ir fetiš :lol:

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:32

Laba maskēšanās krāsa lapu koku mežā...

Attēls

var kā hammeram ložmetēju uz jumta piemontēt :D

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:33

Jā, man arī kādreiz bija līdzīga domāšana par tiem vēstures posmiem, saglabāšanu utt. Bet tad es sapratu, ka vienīgā jēga to darīt ir tad, ja pats to pabriesmīgo un vērtību zaudējušo mašīnu, ir gatavs iedzīt garāžā putēšanai uz saviem desmit gadiem. Jo ātrāk tai plikajai un disharmoniskajai oriģinalitātei nebūs nekāda vērtība. :)

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:33

[user]540|RICHY|[/user]Savā ziņā, tas ir fetiš :lol:

Exactly. No tā gūst apmierinājumu :evil: varbūt pat baudu.
Cilvēki ir dažādi...
Es ticu, ka daudzi sasniedz orgasmu nomainot pagriezienus vai iespraužot zilas lampiņas visā salonā visās vietās, vai nomainot W124 haubi uz e-klases haubi (atstājot pārējo no vecā varianta). Kad sāku atcerēties visas tās perversijas, kuras nācies redzēt dzīves laikā uz W124, šķebina pa lielam.
Tas viss ir tikai stiprinājis manu pārliecību.

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:41

nākamais līmenis ir izmantot tikai oriģinālās Mercedes rezerves daļas. Arī zināms fetiš. Pat atkarība :D

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:43

[user]1447|MBex300|[/user]Jā, man arī kādreiz bija līdzīga domāšana par tiem vēstures posmiem, saglabāšanu utt. Bet tad es sapratu, ka vienīgā jēga to darīt ir tad, ja pats to pabriesmīgo un vērtību zaudējušo mašīnu, ir gatavs iedzīt garāžā putēšanai uz saviem desmit gadiem. Jo ātrāk tai plikajai un disharmoniskajai oriģinalitātei nebūs nekāda vērtība. :)

Vispār tā auto mainīšana izskatās pēc padomju sekām. Tad tiešām visi varēja dabūt tikai vienas konfigurācijas modeļus, kas atšķīrās tikai ar krāsu. Tajos laikos visiem patika kaut kādus mēslus piekarināt, lai tikai viņu aparāts atšķirtos no tūkstošiem citu.
Tagad jau tā vairs nav. Atšķirties var un pie tam vēl ir daudz dažādu veidu, kā cilvēks var atšķirties no citiem. Nav obligāti jāmēģina "uzlabot" (lasi nopederastēt) klasisks auto.

Vertība jau nav tikai tā, ko tev iedod citi. Vērtība var būt arī tā, ko tu jūtu pats.

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:46

[user]398|Renoir|[/user]Cilvēki ir dažādi...

Es ticu, ka daudzi sasniedz orgasmu nomainot pagriezienus vai iespraužot zilas lampiņas.

pie tā arī paliksim,

zilās diodes gan neabalstu, taču pārmaiņas ar oficālo tūninga kantoru plastamsām un uzlabojumiem atbalstu.

galvenais, lai izskatās viss atbilstoši un vienā stilā.

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:46

[user]540|RICHY|[/user]nākamais līmenis ir izmantot tikai oriģinālās Mercedes rezerves daļas. Arī zināms fetiš. Pat atkarība :D

jā, tā ir. pamazām arī pie tā nonāku.

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 11:48

[user]398|Renoir|[/user]Mēs ar Richy laikam piederam pie radikāli galējā oriģinālistu spārna šajā klubā.

Original uber alles.
Šķūningam nē :!
Autopederastijai nē :!
Ja nevar sadzīvot ar to, ka esi nopircis, piemēram, pirmo gadu W124 ar dzeltenajiem pagriezieniem un varbūt pat bez moldingiem, pagriezienu un haubes maiņa vai moldingu pielikšana nav vienīgā izeja - var arī meklēt profesionāla psihologa palīdzību. :evil: 8D

Nezinu man ar nepatik mb ar letiem taiwan/china spiguliem apkarinati. Man ari ir oranzas lampas ar 199 krasu forsi izskataas, labak neka tyc kurs skibs greizs, bet smoke style, lec pa gabalu ara.... uzreiz redzams ka desovka.

PS Vik aiztasi tak vienreiz to caurumu bamperi, uzliec lucinu ;)
Publicēt atbildi